İnternetten film izleyenlere ceza geliyor....

erbain

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kraldomain.com
Bakan açıkladı! İnternetten film izleyenlere kötü haber - Ekonomi Haberleri

Bakan açıkladı! İnternetten film izleyenlere kötü haber
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, internetten yasak olmasına rağmen korsan film izleyenleri etkileyecek çalışma ile ilgili bilgi verdi. Bakan Avcı, "Bir sanat eserini korsan, yasa dışı bir şekilde kullanıyorsanız meslek birliğiyle birlikte sizin internet kullanımınızı yavaşlatmaktan internete erişiminizi yasaklamaya kadar bir dizi tedbir öngörülüyor" dedi.

boş açıklamalar bunlar. kur vpn'i bilgisayara istediğin gibi takıl. zaten şuan vpn kullanmayan fişleniyor.

sans%C3%BCr-1-560x310.jpg

Yapacak başka bişi kalmadı galba sayın bakan her mevzuyu çözdü.
EEeee bizde :D TRT' ti açıp 7/24 izlemek zorunda kalıcaz, azkaldı. Pazar konserlerini zevkle izleriz artık. 4 köşe

Aslında interneti kökten kapatıcaksın vergi ayağına alırsın internet parasını da oh mis.

Yasal olarak, Lig Maçlarını, Şampiyonlar Ligini izlemek isteyen, birazda istediği bir filmi internetten izlemek isteyen birisi aylık 200 TL ye yakın parayı gözden çıkarıcak. Yılda 2400 TL maç izleme film izleme ve internet parası. :)

memleketin tüm sorunlarını çözdüler bi bu kalmıştı

saçmalık...
sanata çok önem veriyorlar da açıklama yapmışlar bir de

Millet bu uygulama Almanya'da yillardir var. Herkes sagda solda diyor ceza geldigini. 300€ ceza geldigini söyleyen tanidiklarim bile var. Ben yillardir film izlerim torrent indiririm bana simdiye kadar birsey gelmedi.

90 digitürk 50+50 d smart ve tivibu 60 internet 250 tl haybeden giden bir para.Keşke bunlarla uğraşacaklarına ülkedeki herşeyi paralı yapıp insanlara kendi liglerinin özetini bile izletmeyen açgözlü piranalara önlem alsalar.Bakın maçı demiyorum özetleri bile düne kadar 4-5 yıl boyunca kanallara vermediler trt ihale ile aldı milleti trtyi bekliyordu 2 dklık özeti seyretmek için onda da çakallık yapıp sürekli reklam koyuyorlardı.

Almanya ya çalısmaya giden bir arkadaş ile sohbetımızde konusu geçmişti Yanlıs hatırlamıyorsam film indirdi diye eve polisler gelip uyarmıslar kendısı orada yurd gibi bir yerde kalıyormus Anladığım kadar ile Almanya gıbı yapacaklar iyi yapın Yapında yalnız bizden dünyanın en pahalı ınternet parası alıpda en dandik hizmeti sunmayın Almanya gibi ınternet parası alıp ona göre internet hızı içinde kanun çıkarın Bu şekil facebokkda yazdım öküzün biri gelip bana çattı Bılmem bizde alt yapı yetersızmıste yok işte çalısılıyormusda bir sürü yazmıs Bende dedım madem alt yapı yetersız aldığı yüksek net faturasından bir kısmını alt yapıya yatırsın yada verdiği hizmet kalıtesınde net parası alsın dedim Sonra adam bir sürü boşa doluya yazmıs boyle cinsler hep beni mi buluyor anlamadım bende buna ayar oluyorum

Boş boş afkuran adamlar ülkenin her tarafına yerleştiriliyor. Yakında sadece bunlara hizmet veren kanal ve yayıncılar dışında hiç bişey izleyemez hale geliriz.

Yine Bos konusulan siyasal mesaj ....

!!! Mobildeyim !!!

Son düzenleme:
Şunu diyemiyorlar işte, biz bunları engelleyemiyoruz bişiyden anladığımız yok, bari size sokalım cezayıda siz girmeyin böyle sitelere.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri