İnternetten Telefon Aldı İçinden Salatalık Çıktı :D

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Bir internet sitesinden cep telefonu siparişi veren Yusuf Kurnaz'a gelen kutudan, oyuncak bir telefon ve küçük bir salatalık çıktı.

Olayın ardından polise başvuran Kurnaz, giden 900 lirasından çok kutunun içinden salatalık çıkmasına kızdığını söyledi.

Sitede yazan telefonu aradığında ise ya yüzüne kapandığını ya da, 'Niye salatalık çıkmış? Biz domates gönderdik.' diye alay edildiğini aktardı.

REKLAMA TIKLADI İKNA EDİLDİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir otelde cankurtaran olarak çalışan Kurnaz, internette rastladığı bir siteden kampanyalı cep telefonu almak istedi. "Hemen Satın Al" butonunu tıklayan Kurnaz'ı, beş dakika geçmeden siteden bir kişi aradı ve kampanyalı telefon konusunda ikna etti. Yusuf Kurnaz da sipariş verdi. Üç gün sonra bir kargo geldi.

internetten-telefon-siparis-etti-kutudan-salatalik-cikti-3997727.jpeg

OYUNCAK TELEFON VE SALATALIK

Açmadan önce 900 lira ödeyen Kurnaz, kutuda oyuncak bir telefon ve küçük bir salatalıkla karşılaştı. Gördüğüne inanamayan Kurnaz, kargo yetkilisinin de parasını geri vermemesi üzerine site ve kargo yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Giden parasından çok kutunun içinden çıkan salatalığa morali bozulan Kurnaz, "Hem dolandırıyorlar hem de kendilerince espri yapıyorlar." dedi.

Başkalarının da dolandırılmaması için davacı olduğunu belirten Kurnaz, kutudan çıkan salatalığı yedi.
Kaynak: Haber : Telefon sipariş etti salatalık geldi BOMBA HABER haberi

:confused::mad::p;):D:o:):(:rolleyes::cool::eek:
O Değil Bide Utanmadan Yiyor Ye Diye Vermediler Onu Sana ...

2.resimde ucundan biraz ıstırmış :)
Oyuncak tel de güzel :)

Allah belarını versin böyle insanların şimdi çıkar alan kişi suçlu olur.

Soyadı ile çelişen ünlüler grubuna eklenen biri daha :)
Fettullah Gülen'in yerini hiç biri dolduramaz tabi ki :)

2.resimde ucundan biraz ıstırmış :)
Oyuncak tel de güzel :)

Arkadaşlar merak ediyorum, illa sizi yazmak için zorlayan mı var?Bu ve buna benzer yorumlar için kusura bakmayın ama bu nasıl yorumdur arkadaşım? senin ve en yakınının başına buna benzer bişey gelmeyeceği ne malum? Bu kalpazanlar yüzünden Türkiye'de e-ticareti hakkıyla yapanların ekmekleriyle oynanıyor bence.

hıyarı ye diye göndermemişlerki :D:D

bu teslimatta ödemeli kargolar dolandırıcılığa aracılık ediyor.böyle bir yöntem olmaz...

Arkadaşlar merak ediyorum, illa sizi yazmak için zorlayan mı var?Bu ve buna benzer yorumlar için kusura bakmayın ama bu nasıl yorumdur arkadaşım? senin ve en yakınının başına buna benzer bişey gelmeyeceği ne malum? Bu kalpazanlar yüzünden Türkiye'de e-ticareti hakkıyla yapanların ekmekleriyle oynanıyor bence.

Kusura bakma kardeşim yakınıma da gelse gülerim. Böyle bir devirde azda olsa kurnaz olacaksın. Tamam belki cazip geldi güzel göründü vs. Etrafında bilen birisine sorabilirsin dimi?

Sormadan alıyorsan katlanacaksın acısına.

O zaman ben Restoran satıyorum sen direk bana sordun iş yapıyor mu. Bende dedim evet. Sen aldın Restoranı iş yapmıyor bana gelip ne diyeceksin. Sen iş yapar demiştin ama iş yapmıyor ?

Dostum senin aklın almadan önce neredeydi? Git bir esnafa sor bakalım çevreye sor. Bir kaç gün kendin gez dolaş oraları her saat dur bak iş yapıyor mu yapmıyor mu değil mi?

Eskidendei öle kap kaç yapmak felan şimdi piyasaya yeni nesil dolandırıcılar dadandı :D

Kusura bakma kardeşim yakınıma da gelse gülerim. Böyle bir devirde azda olsa kurnaz olacaksın. Tamam belki cazip geldi güzel göründü vs. Etrafında bilen birisine sorabilirsin dimi?

Sormadan alıyorsan katlanacaksın acısına.

O zaman ben Restoran satıyorum sen direk bana sordun iş yapıyor mu. Bende dedim evet. Sen aldın Restoranı iş yapmıyor bana gelip ne diyeceksin. Sen iş yapar demiştin ama iş yapmıyor ?

Dostum senin aklın almadan önce neredeydi? Git bir esnafa sor bakalım çevreye sor. Bir kaç gün kendin gez dolaş oraları her saat dur bak iş yapıyor mu yapmıyor mu değil mi?

Senin bu dediğinden hırsız haklı sonucu çıkar, niye adam safmış öyle mi? Senin yaptığın o zaman ticaret değil, adam soymak! Ama ne yaparsan yap sonunda çıkar aheste aheste... Bu lafım senin için değil, milleti salak yerine koyup,parasını iç edip sonra keyif süreceğini sanan insan görünümlü insanlıktan çıkmışlar için diyorum. Yahu hırsızın yankesecinin hiç mi suçu yok bu nasıl mantıktır??? Sanırım bu tarz düşüncede ki insanlar böyle bir durumda sanırım kurnaz davranırlar değil mi? :)

Senin bu dediğinden hırsız haklı sonucu çıkar, niye adam safmış öyle mi? Senin yaptığın o zaman ticaret değil, adam soymak! Ama ne yaparsan yap sonunda çıkar aheste aheste... Bu lafım senin için değil, milleti salak yerine koyup,parasını iç edip sonra keyif süreceğini sanan insan görünümlü insanlıktan çıkmışlar için diyorum. Yahu hırsızın yankesecinin hiç mi suçu yok bu nasıl mantıktır???

Ya tamam bizim satan kişiye dediğimiz yok ama şuanda gülünecek bir durum var. O durumda o satın alan abimiz hıyarın yarısını ısırıp fotoğraf çektirmiş.

Sen şimdi hiç tebessüm etmedin mi veya gülmedin mi?

Satıcı tabi ki de suçlu. Gerçi ortada satıcı dahi yok lakin her ne olursa olsun bizler satıcı gözünden değil alıcı gözünden bakacağız öyle değil mi?

Sen gidip xx bir siteden telefon alırsan olacağı budur. Ama güvenilir ticaret siteleri varken onları kullanmak yerine xx bir siteyi kullanıyorsan sorun var demektir. Anlatabildim mi?

Ben çok ciddiyim yakın Akrabam hatta ailemden biride olsa gülerim aga kahkaha mı atarım yani. He tabi sonra elimden gelen ne varsa onu yaparım.

İyi taninmamiş yerlerden ürün almayin.Arkadaşim bir firmanin çağri merkezinde çalişiyordu.Firma insanlari dolandırıyor diye ayrildi işten.Firmanin samanyolunda reklami var samsung s4 159 tl mi ne yanındada 100tl kontör veriyorlar diye reklami var.Size telefon yerine sadece adaptor yada bozuk telefon yolluyorlarmiş.Kontor olayıda hikaye :)..

:D adam firmayı aramış firma : '' pardon bi yanlışlık olmalı biz domates göndermiştik'' demişler Haberlerde İzledim. :D

Tavsiyem Soyadını Değiştirsin :D

Ya tamam bizim satan kişiye dediğimiz yok ama şuanda gülünecek bir durum var. O durumda o satın alan abimiz hıyarın yarısını ısırıp fotoğraf çektirmiş.

Sen şimdi hiç tebessüm etmedin mi veya gülmedin mi?

Satıcı tabi ki de suçlu. Gerçi ortada satıcı dahi yok lakin her ne olursa olsun bizler satıcı gözünden değil alıcı gözünden bakacağız öyle değil mi?

Sen gidip xx bir siteden telefon alırsan olacağı budur. Ama güvenilir ticaret siteleri varken onları kullanmak yerine xx bir siteyi kullanıyorsan sorun var demektir. Anlatabildim mi?

Ben çok ciddiyim yakın Akrabam hatta ailemden biride olsa gülerim aga kahkaha mı atarım yani. He tabi sonra elimden gelen ne varsa onu yaparım.

Valla ben gülmedim yalanım yok.Alıcı gözünden değil de satıcı ağzıyla konuştun bence.O zaman sana hayırlı işler...Fakat başınıza bu tarz bişey geldiği zaman bütün suç benim dersiniz, kafanıza takmazsınız yani,herşey hallolur yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri