IP karalisteye girmiş olabilir mi ?

• Kullanıcı concrete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

concrete

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar
Son iki gün içinde açtığım hesaplar kapanmış.
Açılan bu hesapların hepsi k7 ile onaylandı.
Açılan hesaplara günlük 50 video HD kalitesiyle attım.
Aynı ip ile yüklediğim eski kanallarda kapanma yok.

Bunun sebebi ip nin karalisteye girmesi olabilirmi ya da yeni açılan kanala fazla yükleme yapmış olmam mı ?

Teşekkürler

Çok büyük ihtimalle ip ve mac bloke olmuş.Benim açtığım konu var mac ve ip değiştirmeyle ilgili arat bul onu uygula.Sıkıntısız yola devam edersin.Bol kazançlar.

Okumuştum ben o konuyu vps den de uygulayabiliyor muyuz ?

aynen benim de son günlerde açtığım hesaplar tek tek kapatıldı. hatta sadece kendi pc m den değil eş dost akrabanın pc sinden de açtıklarım kapatıldı. eski hesaplarımda sorun yok

aynen benim de son günlerde açtığım hesaplar tek tek kapatıldı. hatta sadece kendi pc m den değil eş dost akrabanın pc sinden de açtıklarım kapatıldı. eski hesaplarımda sorun yok

sebebi hakkında bilgisi olan yazarsa iyi olur. Yoksa sıkıntı büyük.

büyük ihtimalle aynı kategoriden kanal açmışsınızdır veya aynı videoları kanallara atmışsınızdır. bunu seri şekilde yapmıştım benimde 12 kanalım uçtu geçen hafta ama bu hafta farklı kategori ve video deniyorum şuana kadar sorun yok... size tavsiyem para kazanmayı hemen açmayın iki üç geçsin yavaş yavaş açın.... inşallah sorun çıkmayacaktır

büyük ihtimalle aynı kategoriden kanal açmışsınızdır veya aynı videoları kanallara atmışsınızdır. bunu seri şekilde yapmıştım benimde 12 kanalım uçtu geçen hafta ama bu hafta farklı kategori ve video deniyorum şuana kadar sorun yok... size tavsiyem para kazanmayı hemen açmayın iki üç geçsin yavaş yavaş açın.... inşallah sorun çıkmayacaktır

Aynı videoları atmıyorum ama aynı kategori mevcut.
Bu arada para kazanma falan hiçbir kanalda açık değildi.
Seri şekilde yapmıştım derken biraz daha açabilirmisiniz , vps mi kullanıyorsunuz ?
Birde ip veya mac ile ilgili bir işlem yaptınız mı vps için?
HD video atmakla bir alakası olabilir mi ?

evet ilginç hepsi hd videoydu.. hepsi aynı kategoriydi, etiketler açıklamalar çoğu kanalda aynıydı. farklı tarayıcıdan farklı kanala aynı anda yükleme de yaptım, vds kullanmadım, normal upload yaptım birden son 48 saatte oluşturduğum 12 kanal uçmuştu.

evet ilginç hepsi hd videoydu.. hepsi aynı kategoriydi, etiketler açıklamalar çoğu kanalda aynıydı. farklı tarayıcıdan farklı kanala aynı anda yükleme de yaptım, vds kullanmadım, normal upload yaptım birden son 48 saatte oluşturduğum 12 kanal uçmuştu.

Hd olayı ilginç.
Peki kanallar kapandıktan sonra ip veya mac değişimi yaptın mı ?

hayır sadece modem açtım kapattım. ve ccleaner ile çerezleri geçmişi sildim. bence açıklama etiket ve kanal isimlerinin benzerliği dikkatlerini çekiyor.. bir de düşünün bir kategoriyi son yüklenme tarihine göre sıralıyorsunuz videoları bakıyorsunuki hep aynı kişi yüklemiş veya birbirine çok benzeyen kanallar.. bu youtubun da dikkatini çeker ve derki aynı kişi farklı hesap açamaz, direk o sıralı kanal açan kişinin bir iki günlük tüm kanallarını siler.

Hep aynı kişinin yuklemiş olması imkansız youtube a sonuc olarak anlık binlerce yukleme yapılıyor sıkıntının o olacagını sanmıyorum.

Baska bir sıkıntı olmalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri