serkannakres
Yasaklanmış
Selam Arkadaşlar..
herkesin bildiği gibi piyasada satılan çin malı telefonlar var ve bunlar orjinali kadar olmasa da gayet güzel telefonlar.
ama bu telefonların bir özelliği daha var ve bu özellik gsm şirketlerinin bile sıkıntı yaşamalarına sebep oluyor, Bu telefonların imei değiştirilebiliyor. ve bu sayede alt yapısında bir sabit ip olmuyor mesela telefonda ayar bölümüne girdin ve 165633336956331496 ime numarası var sen emaili açtıkdan sonra 30 saniye içinde, içinden 2 tane numarayı değiştiriyosun yada, herhangi marka telefon imei sini atıyorsun ve o imei asılında hangi telefona aitse bir anda o telefon gibi gözüküyor. yani , bir nevi kopyalıyorsun SPAM yani
... Spamcı oldugum her yerden belli anasını satim
... demek istediğim bu yöntemle ip sorunu kalkmış oluyor bu yöntemi uzun zamandır yapıyorum ve sorunsuz çalışıyor ama unutmayın aynı ip sahip pc den bunlara girdikden sonra ayrı ayrı açmanın anlamı yok oyüzden kanalı açıp bildiginiz sıkıntısız videoları atın ve bot programı ile takip edin siz giriş yapmayın derim benim tecrübeme dayanarak , çünkü geçen hafta o hatayı yaptım ve para kazanmalar gitti. bende sildim hemen. google+ yöntemini hayatta yapmam. mesela şöyle ifade edim polisin elinden suratında dövme olan bir adam nakadar kaçabilirse benim durumda goglede öyle mutlaka bir videoda seni yakalicaktır. bu olayı sonra resimli anlatıcam
herkesin bildiği gibi piyasada satılan çin malı telefonlar var ve bunlar orjinali kadar olmasa da gayet güzel telefonlar.
ama bu telefonların bir özelliği daha var ve bu özellik gsm şirketlerinin bile sıkıntı yaşamalarına sebep oluyor, Bu telefonların imei değiştirilebiliyor. ve bu sayede alt yapısında bir sabit ip olmuyor mesela telefonda ayar bölümüne girdin ve 165633336956331496 ime numarası var sen emaili açtıkdan sonra 30 saniye içinde, içinden 2 tane numarayı değiştiriyosun yada, herhangi marka telefon imei sini atıyorsun ve o imei asılında hangi telefona aitse bir anda o telefon gibi gözüküyor. yani , bir nevi kopyalıyorsun SPAM yani