Ip sorunu olmadan İstediğin Kadar Gmail Açma Yöntemi.

serkannakres

Yasaklanmış
Selam Arkadaşlar..
herkesin bildiği gibi piyasada satılan çin malı telefonlar var ve bunlar orjinali kadar olmasa da gayet güzel telefonlar.
ama bu telefonların bir özelliği daha var ve bu özellik gsm şirketlerinin bile sıkıntı yaşamalarına sebep oluyor, Bu telefonların imei değiştirilebiliyor. ve bu sayede alt yapısında bir sabit ip olmuyor mesela telefonda ayar bölümüne girdin ve 165633336956331496 ime numarası var sen emaili açtıkdan sonra 30 saniye içinde, içinden 2 tane numarayı değiştiriyosun yada, herhangi marka telefon imei sini atıyorsun ve o imei asılında hangi telefona aitse bir anda o telefon gibi gözüküyor. yani , bir nevi kopyalıyorsun SPAM yani :)... Spamcı oldugum her yerden belli anasını satim :D ... demek istediğim bu yöntemle ip sorunu kalkmış oluyor bu yöntemi uzun zamandır yapıyorum ve sorunsuz çalışıyor ama unutmayın aynı ip sahip pc den bunlara girdikden sonra ayrı ayrı açmanın anlamı yok oyüzden kanalı açıp bildiginiz sıkıntısız videoları atın ve bot programı ile takip edin siz giriş yapmayın derim benim tecrübeme dayanarak , çünkü geçen hafta o hatayı yaptım ve para kazanmalar gitti. bende sildim hemen. google+ yöntemini hayatta yapmam. mesela şöyle ifade edim polisin elinden suratında dövme olan bir adam nakadar kaçabilirse benim durumda goglede öyle mutlaka bir videoda seni yakalicaktır. bu olayı sonra resimli anlatıcam

Hocam konuda ne anlatmak istediğini tam anlamadım fakat aynı ip ve ban yazınıza karşın yazıyorum.

Hala aynı ip den girince ban yeme muhabbetini anlamış değilim. Benim niye banlanmadı o zaman ? Bu gece kesinleşti kazancım. Hala söylüyorum yine söylüyorum ocağın 15 inde 6 kanal açtım o gün bu gündür her gün hepsine aynı tarayıcıdan aynı ipden defalarca girip çıkıyorum ve bot da kullanıyorum. Ve bunu bir kaç konuda belirtmiştim. Ayın 12 sini sabırsızlıkla bekliyorum diye. Sonuç başarılı. Demek ki banlanmanın farklı bir sebebi olmalı. Çünkü mantıken bir hesaba 500 kanal bağlanıyorsa ve bu hesaplar farklı kişilere ait olamayacağına göre adam aynı gün hesapları için her defasında modeme res atamayacağına göre sıkıntı olmaması lazım. Google bunu düşünmeyecek kadar aciz olamaz değil mi ?

imei ile ip adresinin alakasını çözemedim hocam ? Her 3gyi açıp kapamada zaten ip adresi değişiyor.

Çin malı bir konu :) :) :) Nereden geldi aklına öyle bir yöntem Modemi resetle Proxy kullan mozilla özel tarayıcı aç buda 30 saniyeni almaz bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri