iPad 8. Nesil Tanıtımı ve Bizce Alınmalı mı, Kimler Almalı ve Ben Neden Aldım ?

Tatoğlubilişim

Kayıtlı Üye
Bu videomuzda Apple ' ın son nesli olan iPad 8 in Kutu açılışını ve genel tanıtımını sağladık. Kendime göre neden ipad aldım ve ipad 8 kimler için almak en uygunu olur sorusuna cevap verdim. Sizde bu söylediklerime katılıyormusunuz ? Lütfen cevap vererek yorumlarınızı belirtiniz.

Not: Şu kamera olayına çözüm bulmayın 18.55 lensinden dolayı cihazı ağzıma sokmuşum gibi yakın çekiyor ve yüzümü çok şişkin gösteriyor . ( bu kadar şişkin bir suratım yok )

https://www.youtube.com/watch?v=7H7UV9kL8rk&ab_channel=MuratTATOĞLU

Not: hatalı konuya açtıysam lütfen taşıyınız.

İnceleme güzel olmuş emek harcanmış, ama incelemeden önce elindeki içerikleri göz önünde bulundurarak, ve deneyimlerini en anlamlı şekilde aktarman izleyiciyi daha fazla videoda tutar. İzlemek zorunda olduğum için izlemedim sırf siz forumda fikir alışverişi yaptığınız için izledim. İlk ben aldım ve akabinde nereden aldığın sonrasında apple mağazasında olduğunu söylemen bile başlıca bir zaman kaybı, unutma insanlar sadece inceleme istiyor izledikleri ürünün özelliklerini saniye saniye ne işe yaradığını öğrenmek istiyor.
Bence İncelemeden Önce bir çizelge yapmalısın insanları videoda tutacak en az 20 saniyelik bir giriş, sonra özellikler, sonra testler, sonra ürün hakkında deneyimlediğin tecrübelerini aktar, Cihaz hakkında yorumunu sonra yap bu insanları heyecanlandırır. Ben inceleme izlerken bunlara dikkat ederim.
Bu arada kutu açılımı ile incelemeyi aynı anda yapmana gerek yok, kutu açılımı hakkında bir video ürete bilir, sonrasında o videoda deneyimledikten sonra incelemesi geleceğini söyleye bilirsin. Bu video bir ürün inceleme videosu mu, tanıtım videosu mu, kutu açılımı videosu mu, bu cihaz alınır mı alınmaz mı videosu mu ben açıkçası bir karar veremedim. Her şeyi parça parça yaparsanız emin olun zamanla kaliteniz üst seviyelerde olacaktır. Ufak bir not daha ses kaydınızda arkada dip ses var onu kaldırın, adobe premiere pro kullanıyorsanız no noise özellikle sese uygulayın arkada hiç bir dip ses kalmaz.

Söylediklerinizi harfi harfine kaydederek not aldım. Muazzam bilgiler hocam çok teşekkürler yemi videolarda dediğinizi uygulayacağım .

Samimiyetimle söylüyorum çok teşekkürler .

İnceleme güzel olmuş emek harcanmış, ama incelemeden önce elindeki içerikleri göz önünde bulundurarak, ve deneyimlerini en anlamlı şekilde aktarman izleyiciyi daha fazla videoda tutar. İzlemek zorunda olduğum için izlemedim sırf siz forumda fikir alışverişi yaptığınız için izledim. İlk ben aldım ve akabinde nereden aldığın sonrasında apple mağazasında olduğunu söylemen bile başlıca bir zaman kaybı, unutma insanlar sadece inceleme istiyor izledikleri ürünün özelliklerini saniye saniye ne işe yaradığını öğrenmek istiyor.
Bence İncelemeden Önce bir çizelge yapmalısın insanları videoda tutacak en az 20 saniyelik bir giriş, sonra özellikler, sonra testler, sonra ürün hakkında deneyimlediğin tecrübelerini aktar, Cihaz hakkında yorumunu sonra yap bu insanları heyecanlandırır. Ben inceleme izlerken bunlara dikkat ederim.
Bu arada kutu açılımı ile incelemeyi aynı anda yapmana gerek yok, kutu açılımı hakkında bir video ürete bilir, sonrasında o videoda deneyimledikten sonra incelemesi geleceğini söyleye bilirsin. Bu video bir ürün inceleme videosu mu, tanıtım videosu mu, kutu açılımı videosu mu, bu cihaz alınır mı alınmaz mı videosu mu ben açıkçası bir karar veremedim. Her şeyi parça parça yaparsanız emin olun zamanla kaliteniz üst seviyelerde olacaktır. Ufak bir not daha ses kaydınızda arkada dip ses var onu kaldırın, adobe premiere pro kullanıyorsanız no noise özellikle sese uygulayın arkada hiç bir dip ses kalmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri