iPad Art - Özgün Kanalım - iPad ile gerçekçi portre çizimleri

o kadar gerçekçi ki millet inanmıyor mu acaba sizin çizdiğinize acaba ? helal olsun çok iyi çizimler gerçek ise

çizimler çok güzel çok gerçekçi ama ben hala anlamadım resimleri nasıl çizdiğinizi yani burda olay nedir parmaklarınız ile çizseniz parmakları görmemiz lazım değilmi.

çizimler çok güzel çok gerçekçi ama ben hala anlamadım resimleri nasıl çizdiğinizi yani burda olay nedir parmaklarınız ile çizseniz parmakları görmemiz lazım değilmi.
Sanırım çizim videosunu ipadden çekmiş, montajda da videoyu ipad e koyup arkaplanı resim olarak atmış arkadaş, eğer düşündüğüm gibiyse çok zekice :)

Çizimler çok iyi devam et hocam :)

Eller yok cunku yukaridan kamera ile cekilmedi ipad ekrani program vasıtasıyla kaydedildi sonradan photoshop ile hazirladigim kalip gorselin yani bos ipad ekraninin icine benim ipad ile yaptigim video eklendi hizlandirildi muzik konuldu. Bu sekilde

valla helal olsun demekten başka bir şey diyemiyorum. İnanılmaz bir yetenek gerçekten. herhangi bir aldatma yok gibi ama ipad yerine photoshopta falan yapıp ipad üzerinde mi gösteriyorsunuz?

valla helal olsun demekten başka bir şey diyemiyorum. İnanılmaz bir yetenek gerçekten. herhangi bir aldatma yok gibi ama ipad yerine photoshopta falan yapıp ipad üzerinde mi gösteriyorsunuz?

hayır ipadde çizdiği portreyi program ile kaydetmiş ve pc ye atmış.bu şablonu ps de hazırlamış mac iphone ipad şablonu.herhangi bi video edit programıylada ipad fotoğarının içine kaydettiği videoyu yerleştirmiş hocam.

10 numara 5 yıldız.Valla helal olsun ne diyeyim.İpadten kaydet şablona uydur.40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi heralde :D

Sadece video paylaşıp beklemek yerine ilgili forumlarda videonu paylaşman, sosyal paylaşım sayfalarında, sanat sosyal sitelerinde aktif olman %500 izlenim sayını arttıracaktır.Yapmaya devam et emeğinin karşılığını 5 6 ay içinde almaya başlarsın büyük ihtimal.

Eller yok cunku yukaridan kamera ile cekilmedi ipad ekrani program vasıtasıyla kaydedildi sonradan photoshop ile hazirladigim kalip gorselin yani bos ipad ekraninin icine benim ipad ile yaptigim video eklendi hizlandirildi muzik konuldu. Bu sekilde

hocam gerçekten oldukça başarılı. mükemmel :). şayet bir köşede küçük bir kutuda dışarıdan ellerinin de çizerken ki halini koyarsan insanlar gerçek olacağına emin olacağından abone sayın ve izlenimlerin kat kat artar.

mantığını anlamadım, Ekran kaydi parmaklar yok ok ama
mesala hiç boya rengi seçmiyorsun ekrandan. firca buyutup kucultmuyorsun. menu yok. hangi programla ciziyorsun:eek:

Bir önceki mesajımda cep telefonundan yazdığım için kısa yazdım.
Ellerin neden gösterilmediği konusunu tekrar söylüyorum video direk iPad in ekranından kaydedildi.

Neden elleri göstermek istemediğime gelince;
Fotoğraf makinem bu kadar uzun kayıt yapamadı. Kayıt sırasında SD kart şişti yarım yarım kaydetti. Bazen yarıda kaydetmeyi bıraktı.
Bu olayı çözsem bile ellerimi gösterip kayıt yapmam için benim çalışmanın başından kalkmamam lazım, sigara içmemem lazım, yemek yememem lazım :)
Ancak bu şekilde ekranı kaydederek bir işim olduğu zaman kaydı durdurup işim bittiğinde çalışmaya başladığımda kaydı başlatabiliyorum.

Ayrıca bu şekilde göze daha iyi gözükeceğini düşündüm.
Herhangi bir program yok. Photoshop ile nasıl yapılabilir bilmiyorum. Photoshop ile çizimler kendini belli ediyor. Bir kalem vasıtasıyla yapılan çizim gibi oluyor. Burada öyle bir şey yok.

Beğeniniz için teşekkür ederim

mantığını anlamadım, Ekran kaydi parmaklar yok ok ama
mesala hiç boya rengi seçmiyorsun ekrandan. firca buyutup kucultmuyorsun. menu yok. hangi programla ciziyorsun:eek:

Nasıl Camtasia gibi programlar ile pc de kayıt yaparken mouse ve panelleri gizleyebiliyorsanız benim kullanmış olduğum programda da gizleyebiliyorsunuz ayrıca portre çizim alanı yaklaşık 800 px genişliğinde boya seçim ekranları ve diğer ekranlar bu portre çizim alanının dışında kalıyor pc de bu dışarıda kalan alanları sildim bu yüzden siz boya seçim ekranını görmüyorsunuz.

Reklam önemli hocam

Twitter ve çeşitli forum sitelerinde sanatsal başlıklar altında paylaşırsan ivme kazanabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri