iPad Tavsiyesi?

by_tmrci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar inşallah tablet alacağım daha önce samsung android tablet almışlığım var ama bu apple tabletler hakkında bi fikrim ve tecrübem yok tavsiyeleriniz nelerdir.

* Şarj, sağlamlık,( kaç gb olması ideal) ve en önemlisi de hız konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum... Fiyat konusunda pek fazla sıkıntı yok abartmadığınız sürece...

Kullanım amacım internete takılma, vds yönetimi vs olacak...

Son düzenleme:
Arkadaşlar inşallah tablet alacağım daha önce samsung android tablet almışlığım var ama bu apple tabletler hakkında bi fikrim ve tecrübem yok tavsiyeleriniz nelerdir.

* Şarj, sağlamlık,( kaç gb olması ideal) ve en önemlisi de hız konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum...

iPad Air 2 alalım abi sana. Normal standart internette takılacaksan 16 GB yeter aslında. Şarj zaten çok uzun gidiyor o konuda sorun yaşamazsın.

Şuan ipad air 2 den yazıyorum gayet güzel 16 gb gold kullanıyorum tavsiye ederim

Sent from my iPad using Tapatalk

Usa da satılan ile Tr de.satılan arasında ciddi fark oluyormu değermi birine aldırmak. Bi tanıdık gelecek te çok fark yoksa uğraştırmayalım

Mobil

iPad Air 2 kullanıyorum gayet güzel şarjı olayı çok iyi 40dk lık diziyi izliyorum %5 şarj gitmiş oluyor

Şuan ipad air 2 den yazıyorum gayet güzel 16 gb gold kullanıyorum tavsiye ederim

iPad Air 2 kullanıyorum gayet güzel şarjı olayı çok iyi 40dk lık diziyi izliyorum %5 şarj gitmiş oluyor

teşekkürler hepinize. Bi de bu ipad air 2 32gb mi 16gb mı alayım kullandığınız için tecrübelisiniz malum.

Bi de bu cihaza sim kart takılabiliyor mu?

yoksa wifi ile mi devam edeceğiz bi de aldığınız fiyatlar nasıl kaça aldınız siz ve nerden ben nerden alayım teknosa,n11 vs vs nerden alayım..

teşekkürler hepinize. Bi de bu ipad air 2 32 mi 16 mı alayım kullandığınız için tecrübelisiniz malum.

Bi de bu cihaza sim kart takılabiliyor mu?

yoksa wifi ile mi devam edeceğiz bi de aldığınız fiyatlar nasıl kaça aldınız siz ve nerden ben nerden alayım teknosa,n11 vs vs nerden alayım..

Sim kart veya wifi modeli var.
32 gb yok sadece 16,64 ve 128 gb
Apple den alabilirsiniz ben zorlu center apple den aldım.

Ben hepsiburadanın yılbaşı indiriminden aldım bonusla bırlıkte 1000 liraya mı ne gelmişti

bende bir soru sorim. bu tarz tabletlerde youtube işleri rahat halledilebiliyor mu? vds kullanıyorum mesela pc de yaptıklarımızu yapabiliyor muyuz?

apple ın tablette 16gb hiç üretmemesi lazım bence. Çünkü ben iphone 5s 32gb kullanırken cinnet geçirme derecelerine geldim yetmiyordu az geliyordu.düşün ki 16 gb ı tablette kullanıcaksın.iphone 6+ 64gb a geçtimde rahatladım biraz..ipad alıcak olsam 16gb ı [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] gibi 1000 tlye falan bulmam lazım ki alayım yoksa ben 64 ün altını aklınıza bile getirmeyin derim.Hatta imkan varsa ve hafızayı çok kullanırım diyorsan direk 128 alacaksın..

Gelecek seneye kaldırırlar inşallah bu 16gb seçeneğini en az 64 olarak güncellemek lazım en kötü 32 olarak.

apple ın tablette 16gb hiç üretmemesi lazım bence. Çünkü ben iphone 5s 32gb kullanırken cinnet geçirme derecelerine geldim yetmiyordu az geliyordu.düşün ki 16 gb ı tablette kullanıcaksın.iphone 6+ 64gb a geçtimde rahatladım biraz..ipad alıcak olsam 16gb ı [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] gibi 1000 tlye falan bulmam lazım ki alayım yoksa ben 64 ün altını aklınıza bile getirmeyin derim.Hatta imkan varsa ve hafızayı çok kullanırım diyorsan direk 128 alacaksın..

Gelecek seneye kaldırırlar inşallah bu 16gb seçeneğini en az 64 olarak güncellemek lazım en kötü 32 olarak.

bende sizin gibi düşünüyorum 64 gb alacam sanırım ama bir arkadaş 16 ve 128 gb var diyor bakalım 64 varsa alacağım inşallah

ipad al 5 sene rahat et,ne bozuluyor,ne bisey oluyor,sarji cok iyi.Benim evde cocuklarin bozamadigi tek alet.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri