iphone 4 - ios7

Çok kasıyor hiç önermem eğer sürüm felan yükseltmeyi düşünüyorsan. ios 6 en güzeli ip4 için.

Çok kasıyor hiç önermem eğer sürüm felan yükseltmeyi düşünüyorsan. ios 6 en güzeli ip4 için.

iPhone 4 almayı düşünüyorum. iOs 7 beni cezbediyor. Yakın zamanda kısmetse 4 ya da 4s alacağım. Ancak fiyatı daha düşük olduğu için iPhone 4 düşünüyorum. Ama iOs 7 sorunu beni tedirgin ediyor.

hiç iphone hakkında bilgim yokda.bugün bi arkadasın iphone 4 telefonuna bakıyodum.nasıl kasıyomu diye sordum. ios 7 yükledikten sonra kasmaya baslıyor dedi

Sana önerim 4s yönünde olur. Biraz daha bekle 4s al pişman olmazsın. 4 aldıktan sonra en fazla 1 sene anca kullanabilirsin...

Ben şahsen kullanıyorum. Tabi 6'ya nazaran ufak tefek kasmalar mevcut ancak şahsen beni rahatsız edecek bir kasılma olmuyor.

al sen dostum al pişman olmazsın iphone 5 s satılsın geriye çekerler yazılımı ios 6 ya yani bir süre katlanıcaz ama ben gayet memnunum

iphone 4s den aşası kurtarmaz 4 almayın bence gerçi iphone 3gs bile kullanan var ama ios 7 için 4s derim

bende iphone 4 kullanıyorum.ios6 ya göre kasılma çok az, ayrıca ios 7de kullanmak istemediğin takdirde ios6 ya dönülüyor hocam.youtubede videoları da var, aşamaları da anlatıyorlar

sağolun arkadaşlar. işimi garantiye almak en iyisi diye düşünürek 4s almaya yöneldim. bunun için pedere biraz daha laf dökmek gerekecek :D

ios6 dönebilmesi için o telefonun eski root olması lazım yani önceden ios 6 yüklü iken shsh kaydının alınması lazım. Teli ios7 olarak aldığı içinde düşürmesi imkansız. 4 kullanırsın rahat bir şekilde ama iphone'un hakkını vermek istiyorsan zayıf kalır. Ard arda uygulamalar açıp oyunlar oynayacaksan şarj oranı kasılmalar felan sen bilirsin. Şimdi ios8 çıkacak iphone 4 desteklemeyecek. Bunuda bir düşün :)

Herkese teşekkürler. Kısmetse karne hediyesi olarak sıfır iPhone 4S 8 GB geliyor inşallah :)

kasma fln yok hepsi hurafe

Ben kendim Androidciyim ama ikinci el iPhone alacaksan 4S al. En iyi iPhonelardan biridir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri