İphone 4 - Sim Unlock (Yardım)

ChaosAngeL

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi İphone 4 - Sim Unlock yapabilecek arkadaşların yorum ve yardımlarını bekliyorum. (Ücretli / Ücretsiz)

Not : iphone made in england

Telefon ingiltereden nerden alindi . Orange ise 350 tl isterler vodafone ise 150 tl isterler acmaya

Telefon ingiltereden nerden alindi . Orange ise 350 tl isterler vodafone ise 150 tl isterler acmaya
Kimseye fazla para vermeyin bu konularda.Surekli bu telefon sim kart islerinde kullandigim siteyi tavsiye ediyorum size.100/100 Guvenilir ve cok hizli islem yaparlar.

Telefonun Marka/Model'ini secin,Alindigi ulkeyi secin,Hangi firmadan cikisi oldugunu secin ve fiyati yazsin karsisnda.Ingiltereden en pahali olani su an icin 39.99 dolar ,19.99 olanida var.

Bu sitede sizin telefonunuzun cikis yaptigi saglayiciyi bilmiyorsaniz,Kimlik sorgulatin telefonunuzun imei numarasi ile adamlar arastirip bulsun sim kilidini cozsunler 1 gunde.

10 larca telefon kilidi kirdim burdan cok memnunum bence favorinizde olmasi gereken bir site.

Cell Phone Unlock Codes and Unlock Software

Kimseye fazla para vermeyin bu konularda.Surekli bu telefon sim kart islerinde kullandigim siteyi tavsiye ediyorum size.100/100 Guvenilir ve cok hizli islem yaparlar.

Telefonun Marka/Model'ini secin,Alindigi ulkeyi secin,Hangi firmadan cikisi oldugunu secin ve fiyati yazsin karsisnda.Ingiltereden en pahali olani su an icin 39.99 dolar ,19.99 olanida var.

Bu sitede sizin telefonunuzun cikis yaptigi saglayiciyi bilmiyorsaniz,Kimlik sorgulatin telefonunuzun imei numarasi ile adamlar arastirip bulsun sim kilidini cozsunler 1 gunde.

10 larca telefon kilidi kirdim burdan cok memnunum bence favorinizde olmasi gereken bir site.

Boyle bir sey varsa cok guzel hocam tesekkur ederim bende deneyecegim

türkiye turkcell ve vodafone için 30 $ yazmışlar iphone 5 için. iyi de türkiye'de sim kilitli cihazlar satılmıyor ki. :eek:

Yalniz sitede uk vodafone goremedim . Orange ile o2 bir degil degil mi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam

Boyle bir sey varsa cok guzel hocam tesekkur ederim bende deneyecegim
Evet dedigim gibi ustad.Bir cok ucreti ile sim kilidi kiran kisiler dahi bu ve bu tur sitelerdir kaynaklari.Ustune kendi komisyonlarini koyup islemi yaparlar.

Turkiye dahil dunyadaki butun ulkelerin telefonlarinin sim kilitlerini sorunsuz olarak kisa sure icerisinde kirdirabilirsiniz.Olmayan Model yok bu sitede :)

---------- Mesaj saat 17:15:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:14:17 civarında gönderildi. ----------

Yalniz sitede uk vodafone goremedim . Orange ile o2 bir degil degil mi @Muslera06 hocam
Vodafone da var sitede ama sanirim bi guncelleme yapmislar.Olmamasi birsey teskil etmez,bildirim yapin gerekeni yaparlar kimseyi bos cevirmezler.

Peki orange ile O2 bir mi yoksa farkli mi ?
Benim bildigim her ikiside farkli firma ve farkli uygulamalari var Fast gsm'de.Sizin telefonunuz orange ise destek bolumune yazarak kesin cevap alabilirsiniz,yada 4 dolar olmasi gerekiyordu en son hatirladigim,bu listelerde yazmayan firma yada modellerin sim kilidini kirmalari icin sorgulama yapiyorlar sorgu sonucuna gorede sim kilit kirma isleminizi yapiyorlar ucreti karsiliginda bunu deneyebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri