İphone 5s Değişimi

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar Herkese Hayırlı Akşamlar Ben Sizden Bir Bilgi Alıyım Diye Konuyu Açtım Olay Şu Ben İphone 5s mi yaklaşık 8 ay önce felan verdim yetkili servise 2015 in şubat ayı felandı galiba neyse telefonumu sıfırını bana geri verdiler sebeblerimede telefonun donduğunu aşırı ısındığını bataryadada problemlerin olduğunu şarjın 100 de 100 den hemen 95 e düşmesi gibi problemlerin olduğunu söyleyerek yenisini verdiler geçtiğimiz ay elimde olan şuanki telefonumu değiştirilmesi için götürdüm mavi ekran verdi buda sarjındada sarja takılıyken sarj düşüyordu aynen donma kasma ısınma fazla olmasada vardı bende gittim verdim geri verdiler telefonu değişim olmadı sonra işte dentek teknoloji diye bir servisi var istanbul ataşehirde ben orayı aradım niye değiştirmediniz dedim sıfırlıyıp yolladınız felan adam dedi biz 1 haftada görememiş olabiliriz dedi bende gittim videosunu çektim videoda seri numarasına kadar gösterdim bu sefer değiştirip sıfır verirlermi videoda kasma ve sarjdayken sarjı düşüyordu %5 ike %4 oluyordu git gide düşüyordu şimdi naparlar varmı fikriniz zaten adam dedi video çekebilirisnde diye ... bataryayı değişip gerimi yollar lar yoksa değiştirirler mi ...

Valla bi nefeste üşenmedim okudum , okuduguma bende şaşırdım valla :D
Bence degişirler , video isteyip , videoda gösterdiysen . Sıfırını yollarlarsa kaça satarsın sen onu söyle :D

servisten gelince görürsün hocam

Konuyla alakasiz fakat bende iphone 5s kullanıcısıyım kulaklık soketim bozuldu muhtemelen benim hatamdan dolayı içindeki tırnaklar yamuşmuş veya kırılmış olabilir servise yollasam sıfırını alabilirmiyim? ürünün daha 16 ay falan garantisi var.

servisten gelince görürsün hocam

bu arkadaş burda harcanıyor beyler allahını seven bu adam yol açsın ytden para kazanan bu adama burs versin ...

---------- Spam Engelliyici 19:10 ---------- Önceki Mesaj 19:09 ----------

Konuyla alakasiz fakat bende iphone 5s kullanıcısıyım kulaklık soketim bozuldu muhtemelen benim hatamdan dolayı içindeki tırnaklar yamuşmuş veya kırılmış olabilir servise yollasam sıfırını alabilirmiyim? ürünün daha 16 ay falan garantisi var.

alamazsın direk anlıyorlar :D adamlar irlandadan izin alıyorlar değişim yapmak için

Beyler benim de üst kilit tuşu bozulmuş zorlanıyor ve ayrıca gece şarjı %100 bırakıyorum sabaha kalktığımda %40-%30'lara kadar iniyor. Yurtdışından geldi burada kaydı yapıldı. Değişimi yapılır mı veya sorununu çözerler mi?

вαттυѕαу;1199607' Alıntı:
Valla bi nefeste üşenmedim okudum , okuduguma bende şaşırdım valla :D
Bence degişirler , video isteyip , videoda gösterdiysen . Sıfırını yollarlarsa kaça satarsın sen onu söyle :D

daha garantisine var kaç sayarsın sen ?

Beyler benim de üst kilit tuşu bozulmuş zorlanıyor ve ayrıca gece şarjı %100 bırakıyorum sabaha kalktığımda %40-%30'lara kadar iniyor. Yurtdışından geldi burada kaydı yapıldı. Değişimi yapılır mı veya sorununu çözerler mi?

yurt dışından gelen hiç bir telefonu değiştirmiyolar diye biliyorum arkadaşım hatta soruyolar direk burdanmı yurtdışındamı diye bilgine !

---------- Spam Engelliyici 19:12 ---------- Önceki Mesaj 19:11 ----------

вαттυѕαу;1199618' Alıntı:
Kaç ay garantisi var , kutulu açılmamış olarak

5 ila 4 ay arasında emin değilim bende :D kutu olarak gelmiyo onlar jelatini var özel değiştiğinde ordan anlıyorsunuz yani sıfır olduğunu

yurt dışından gelen hiç bir telefonu değiştirmiyolar diye biliyorum arkadaşım hatta soruyolar direk burdanmı yurtdışındamı diye bilgine !

5 ila 4 ay arasında emin değilim bende :D kutu olarak gelmiyo onlar jelatini var özel değiştiğinde ordan anlıyorsunuz yani sıfır olduğunu

oo garantisi çok azmış ya :( bi teklifini yap özelden

Sakin hocam dövseydin birde :D

Nokia 3310 kullanıcısıyım batarya dolunca telefon ağırlaşıyor (fiziksel) servise göndersem değişim yaparlar mı? Faturası duruyor o zamanlar kağıt yoktu deriye yazmışlar faturayı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri