- Web sitesi
- www.youtube.com
Arkadaşlar Herkese Hayırlı Akşamlar Ben Sizden Bir Bilgi Alıyım Diye Konuyu Açtım Olay Şu Ben İphone 5s mi yaklaşık 8 ay önce felan verdim yetkili servise 2015 in şubat ayı felandı galiba neyse telefonumu sıfırını bana geri verdiler sebeblerimede telefonun donduğunu aşırı ısındığını bataryadada problemlerin olduğunu şarjın 100 de 100 den hemen 95 e düşmesi gibi problemlerin olduğunu söyleyerek yenisini verdiler geçtiğimiz ay elimde olan şuanki telefonumu değiştirilmesi için götürdüm mavi ekran verdi buda sarjındada sarja takılıyken sarj düşüyordu aynen donma kasma ısınma fazla olmasada vardı bende gittim verdim geri verdiler telefonu değişim olmadı sonra işte dentek teknoloji diye bir servisi var istanbul ataşehirde ben orayı aradım niye değiştirmediniz dedim sıfırlıyıp yolladınız felan adam dedi biz 1 haftada görememiş olabiliriz dedi bende gittim videosunu çektim videoda seri numarasına kadar gösterdim bu sefer değiştirip sıfır verirlermi videoda kasma ve sarjdayken sarjı düşüyordu %5 ike %4 oluyordu git gide düşüyordu şimdi naparlar varmı fikriniz zaten adam dedi video çekebilirisnde diye ... bataryayı değişip gerimi yollar lar yoksa değiştirirler mi ...