Hasnicktir
Yasaklanmış
- Web sitesi
- cepportal.blogspot.com
iphone'un cihazını ilk kez kullanmaya başladım. Dolayısıyla bir sürü bilmediğim yeni şeyler var. Sanıyordum ki samsung cihazlarda olduğu gibi cihazı pc 'ye bağlayıp istediğini atabiliyorsun. Değilmiş 
Şimdi sorunumu anlatmaya çalışayım.
Bilgisayarımda olan fotoğrafları iphone cihazına atmak istiyorum. Ancak anlamadığım bir şeylerden dolayı olmuyor.
Uyguladığım işlemleri sırasıyla açıklamaya çalışayım.
İtunes proğramını bilgisayarıma kurdum. Telefonumun ayarlar > icloud > fotoğraflar kısmından ayarları düzenledim. Ayarların ekran görüntüsü aşağıda mevcut.
İphonumun ayarlarını yaptım. Yani fotoğrafları paylaşmayı açtım.
Ancak iphone cihazımı pc ye bağladığımda ve itunes proğramına girdiğimde fotoğraf yükleme seçeneği gelmiyor. Ekran görüntüsü aşağıda mevcut.
Gördüğünüz gibi fotoğraflar sekmesinde upload kısmı kapalı.
İnternetten bulduğum şu alttaki görüntü olması gereken;
Bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler...
Şimdi sorunumu anlatmaya çalışayım.
Bilgisayarımda olan fotoğrafları iphone cihazına atmak istiyorum. Ancak anlamadığım bir şeylerden dolayı olmuyor.
Uyguladığım işlemleri sırasıyla açıklamaya çalışayım.
İtunes proğramını bilgisayarıma kurdum. Telefonumun ayarlar > icloud > fotoğraflar kısmından ayarları düzenledim. Ayarların ekran görüntüsü aşağıda mevcut.
İphonumun ayarlarını yaptım. Yani fotoğrafları paylaşmayı açtım.
Ancak iphone cihazımı pc ye bağladığımda ve itunes proğramına girdiğimde fotoğraf yükleme seçeneği gelmiyor. Ekran görüntüsü aşağıda mevcut.
Gördüğünüz gibi fotoğraflar sekmesinde upload kısmı kapalı.
İnternetten bulduğum şu alttaki görüntü olması gereken;
Bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler...