Iphone 6 64 GB Space Grey Satılık

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, yakın arkadaşıma yaklaşık 3-4 hafta önce aldığımız telefonunu satıyorum. Telefonda en ufak bir sıkıntı yoktur sıfır gibi ayarındadır. Telefon ABD'den geldi. 1 yıl uluslararası garantisi mevcuttur. Fotoğraf isteyene yarın kuruma gidince fotosunu çeker koyarım..

Fiyat 2.600 TL'dir.. Full kutudur.

edit: telefon tabiki pasaport kayıtlı

çok bilmiş bazı arkadaşlar sadece ya duyarak ya da uydurarak bazı iddialarda bulunuyorlar, buyrun bu telefonun seri numarasıyla apple sorgulaması sonucu:

Son düzenleme:
hayırlı satışlar, s serisimi alacanız? :)

bu arada imza güzelmiş.

Aynen Garantinin Uluslararası olması Türkiyede hiç bir anlamı yok yani sizin telefonunuz garantisiz desek daha doğru olur o hayır satışlar ...

ve ben yurtdısıdan 6 yı 1900 çıkarmıstım toplam maliyeti olarak. 1700 e de arkadaşa satmıştım :)

200 300 TL Az farkla yurtdısı tel satamazsınız tahminimce. Gürcistanda 1800 arası 2200 0 ı zaten ve garanti olayıda Türkiyede hiçbirşeyini yaptıramazsınız. Yani uluslararası olayı hikaye. Bilgilendirmek istedim.

o fiyata 16 gb alırsınız hocam.. telefonunuzun seri numarasını apple da sorgulattığınız zaman zaten belirtir uluslararası garantisi var mı yok mu diye

satış için r10da konu felan açmak isterseniz yardımcı olabilirim.

eyvallah hocam yarına kadar beklyeyim bakalım ne olacak :)

Amerikadan gelen cihazın garantisi burada geçerli değil diye biliyorum

hocam uluslararası garanti tüm dünyada geçerli diye biliyorum

pasaport kaydı var mı?

evet hocam pasaport kayıtlı

Baltalamak amaciyla degilde bilgilendirme amacli belirteyimki,Yurtdisindan gelen cihazlar bir pasaporta kayit yaptirilmak zorunda,Aksi halde belli bir süre sonra kapatiyorlar.

Garantisi Türkiye de geçerli İstanbulda bulunan merkez de. Telefon İphone 6S mi yoksa iphone 6 mı hocam ve kaydı yapıldı mı?

Evet öylede hocam bendede var 1 yıl dünya geneli. Ama Türkiyede garanti götürürsen anlarsın Türkiye ile alakası olmadıgını :D aldıgın yere yönlendiriyolar. Örnek vermek gerekirse geçen bi arkadaş TR 6 sını garantiye götürdü İstanbulda sıra alarak. Yamuk vs biraz diye yenisini verdiler. yurtdısı telefonu yenisini bırak tamirini yapmıyorlar Türkiyede

ben de vardı almanyadan alınma pasaport kayıtlı, İstanbul tamir değişim hepsini kabul etti.

Alakası yok yurtdışından gelenlerin tamir olmadığı ile ilgili bilgi.Kendiniz gidip denediniz mi ? Kendim rusyadan getirdiğim iphone 6 ekrandan ses geliyor diye ekranını ücretsiz değiştirdiler ki kimsede sormadı bana bu telefon yurtdışı mı diye ayrıca telefonuda henüz kayıt ettirmemiştim.Eğer sitede uluslar arası garantisi varsa zorlu center da kullanıcı hatası olmadıgı sürece tamir ettirebilirsiniz

200 300 TL Az farkla yurtdısı tel satamazsınız tahminimce. Gürcistanda 1800 arası 2200 0 ı zaten ve garanti olayıda Türkiyede hiçbirşeyini yaptıramazsınız. Yani uluslararası olayı hikaye. Bilgilendirmek istedim.

Aynen Garantinin Uluslararası olması Türkiyede hiç bir anlamı yok yani sizin telefonunuz garantisiz desek daha doğru olur o hayır satışlar ...

pasaport kaydı var mı? arkadaşların dediği gibi amerikadan alınan cihazların uluslararası garantisi türkiyede geçerli değil, sadece avrupa cihazlarda geçerli oluyor, o da bazı bölgelerde yine tüm avrupa kapsamında değil.

Alakası yok yurtdışından gelenlerin tamir olmadığı ile ilgili bilgi.Kendiniz gidip denediniz mi ? Kendim rusyadan getirdiğim iphone 6 ekrandan ses geliyor diye ekranını ücretsiz değiştirdiler ki kimsede sormadı bana bu telefon yurtdışı mı diye ayrıca telefonuda henüz kayıt ettirmemiştim.Eğer sitede uluslar arası garantisi varsa zorlu center da kullanıcı hatası olmadıgı sürece tamir ettirebilirsiniz

çok bilmiş bazı arkadaşlar sadece ya duyarak ya da uydurarak bazı iddialarda bulunuyorlar, buyrun bu telefonun seri numarasıyla apple sorgulaması sonucu:

buda benim aveadan taahütlü aldığım telefonun garanti durumu yani ikisi de aynı

gereksiz postları siler misin [MENTION=10033]fsever[/MENTION] hocam

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------

Garantisi Türkiye de geçerli İstanbulda bulunan merkez de. Telefon İphone 6S mi yoksa iphone 6 mı hocam ve kaydı yapıldı mı?

6 hocam 64 gb, ve tabiki kayıtlı :)

Garantisi Türkiye de geçerli İstanbulda bulunan merkez de. Telefon İphone 6S mi yoksa iphone 6 mı hocam ve kaydı yapıldı mı?[/

avrupa ve amerika cihazlar farklı üretim. avrupalarda uluslararası garanti geçerli oluyor çünkü cihazın aynısını temin edebiliyor sana, amerikan cihazlarda temin edemediği için (cihazlarda da altyapı farkı vardır) destek vermiyor. kesin bilgidir bu.

ama şu da var, amerikada da avrupa cihazların satıldığı oluyor bazı eyaletlerde. bunun en sağlıklı kontrolü apple türkiye sitesinden sorgulamak. destek verilip verilmediği yazar.

avrupa ve amerika cihazlar farklı üretim. avrupalarda uluslararası garanti geçerli oluyor çünkü cihazın aynısını temin edebiliyor sana, amerikan cihazlarda temin edemediği için (cihazlarda da altyapı farkı vardır) destek vermiyor. kesin bilgidir bu.

ama şu da var, amerikada da avrupa cihazların satıldığı oluyor bazı eyaletlerde. bunun en sağlıklı kontrolü apple türkiye sitesinden sorgulamak. destek verilip verilmediği yazar.

sorgulama sonucu hocam

buda benim aveadan taahütlü aldığım telefonun garanti durumu yani ikisi de aynı

gereksiz postları siler misin [MENTION=10033]fsever[/MENTION] hocam

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:36 ----------

6 hocam 64 gb, ve tabiki kayıtlı :)
Yanlıs anladın hocam. Ben garantisiz veya kayıtsız demedimki :D Türkiyede götür garantiye anlayacaksın

Kardeşim benim atarlanmanın alemi yok ben lydia yetkili servisine telefonu götürdüm direk sordular türkiye girişlimi değilmi diye ondan söyledim hayırlı satışlar ...

Partner paralarini hemen yedin dimi huseyin [emoji23]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gürhan hocam iş yapıyoruz ya, eski telefon kasıyodu skype a giremiyodum. Dedim hizmet alsın millet kıydık paraya :) işin şakası bi yana; note 5 iyi telefon :)

Hocam o fiyata turkiye cihazı kapalı kutu veriyorlar fiyatınız çok pahalı bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri