İphone 6 mı, iphone 6 Plus mı?

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar.Yıllardır samsung s2 kullanan biri olarak telefonumu değiştirmeye karar verdim. İphone marka telefonun piyasa değeri daima sabit kaldıgı icin bu sefer iphone denemek istiyorum. 6 ile plus arasında boyut farkı malum. Bana kalırsa plus diyorum cünkü ekranı vs. daha kullanıslı. Ama telefon biraz büyük. Sizin fikirleriniz neler, kullanan arkadaslar yardımcı olabilir mi?

sağ olsun [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] bugün iphone 6 hediye etti :D çok memnunum :D

вαттυѕαу;1113152' Alıntı:
Büyük seviyorsan İphone 6 Plus

Büyük kullanmadım işte hocam en büyügü s2 olmuştur. :D Plus biraz daha note tarzı bir telefon ama film bile izleyebilirsin istersen orasıda var.

Küçüğü daha makbül. Önemli olan işlevi. :) Ben normal 6 - 64 gb kullanıyorum memnunum..

Artık telefonlar telefonluktan çıktığı için ben plus'dan yanayım

Yok hocam şimdi bi arkadaş almıştır plus sonra pişman olmuştur vs. ondan actım konuyu az buz değil karar verirsem 3 bin tl yani. :)

Selam arkadaşlar.Yıllardır samsung s2 kullanan biri olarak telefonumu değiştirmeye karar verdim. İphone marka telefonun piyasa değeri daima sabit kaldıgı icin bu sefer iphone denemek istiyorum. 6 ile plus arasında boyut farkı malum. Bana kalırsa plus diyorum cünkü ekranı vs. daha kullanıslı. Ama telefon biraz büyük. Sizin fikirleriniz neler, kullanan arkadaslar yardımcı olabilir mi?

Eğer acelen yoksa 1 ay daha bekle ve 6S çıkması ile birlikte hem fiyat indirimi olur hemde onu görme şansın olur.

вαттυѕαу;1113152' Alıntı:
Büyük seviyorsan İphone 6 Plus

Gece gece kahkaha attım :D

plus cebe sığmıyor dolayısıyla elinde taşıyorsun ve bu yüzden görmemiş muamelesi yapanları ipmemem diyebiliyorsan plus al :) farklı açılardan değerlendir yani hemde :)

6 plus guzel degil ya o kadar buyuk bise istiyosaniz note dusunun bence 6 en ideali

plus tabii ki,ekranı abartı denemez,6 da yeterli gelmiyor bana ekran boyutu olarak,ikisini de kıyaslayan biri olarak 6+ diyorum,bataryasının da daha iyi olması da cabası.

İphone 6 diyorum çünkü kısa bir süre plus kullanma şansım oldu gerçekten telefon için çanta taşımak zorunda kalıyorsun. 6 en ideali bence. Birde 6+ ile oturmayı unut :D

İp6 kullandım bataryası PLUS a göre daha az dayanıyor BATARYA TAKINTIN yoksa normal 6 alabılırsın şahsen ben bi daha almam :D

Ekran boyutu olarak yada buyukluk olarak Note , Note 2 , Note 3 , Note 4 alayını kullandıgım için PLUS benı kasmaz hatta daha bıle ıyıdır her ısını gorebılırsın ...

Sana en onemlı tavsıyem İOS kullanmaya hazırmısın olurdu cunku hep S2 kullandım dıyorsun şahsen en sevdıgım telefonlardan bırıdır S2 ve en uzun kullandıgım satıp satıp 3 - 5 kere yenısını aldıgım :D Android ve ios cok farklıdır Androidde kendını özgur , ios ta kısıtlı gıbı hıssedersın buna bir problemın yoksa kısa lafın uzunu :D İPHONE PLUS al :)

kesinlikle ip6 plus çünkü ben bir plus kullanıcısıyım tabi ki plus diyeceğim. Ama şimdi bu telefonu başkasına verip yeni bir telefon alıcak olsam yine plus alırdım ekranı büyük şarjı iyi gidiyor hoş telefon yani. Cebe sığıyor ya da benim giydiğim giysilerin cepleri çok büyük ama çok fazla kaldığında bi rahatsızlık verdiği kesin tabi ki otururken vs özellikle onun dışında oldukça iyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri