iPhone 6'dan ilk kareler internete sızdı!

DERSIMLY

Kayıtlı Üye
iPhone 6'dan ilk kareler internete sızdı!

1900151_1425178654387464_261762145_n.jpg

1661060_1425178661054130_494033099_n.jpg

1654130_1425178657720797_654081107_n.jpg

1798065_1425178704387459_1913848534_n.jpg

İnce tasarim guzel olmus

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gelsin varsın onu bekliyorum bende zaten artık apple ekranları büyütmeyi kabul etti en sonunda, bakalım ama fiyatı şahsen ben kendimce 2800-3000 arası bekliyorum çok tuzlu bir alet olacak :)

Liseden beri iphone kullanırım her sene aynı şey oluyo 10 farklı model çıkıyo internette böyle olucak diye ama cihaz tanıtıldığında hiç benzemiyor :) apple bu işi iyi yapıyo asla görüntü sızdırmıyo :) ilk üretenler kapalı biyerde çalışıyo seri üretimde tanıtımdan sonra başlıyo :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tasarımda sadece biraz daha ince ve geniş ekran farkı var birde üst tarafının ön kamerası yan sol tarafa alınmış bunun dışında pek farkı yok gibi 5s le, ama her zaman ki gibi kalitesini konuşturacaktır.

daha 5'ini alamadık bismillah :) sonra bu ülkede neden cari açık çıkıyor :d

Liseden beri iphone kullanırım her sene aynı şey oluyo 10 farklı model çıkıyo internette böyle olucak diye ama cihaz tanıtıldığında hiç benzemiyor :) apple bu işi iyi yapıyo asla görüntü sızdırmıyo :) ilk üretenler kapalı biyerde çalışıyo seri üretimde tanıtımdan sonra başlıyo :)

Fake olan görüntüler zaten anlaşılıyor. Ama emin olun bu gerçek görüntü. ;) iPad Air kasasına sahip iPhone daha öncedende bununla ilgili bi yetkili bu tarz birşey söylemişti zaten. :)

Fake olan görüntüler zaten anlaşılıyor. Ama emin olun bu gerçek görüntü. ;) iPad Air kasasına sahip iPhone daha öncedende bununla ilgili bi yetkili bu tarz birşey söylemişti zaten. :)

Öyle deme kimisi çok iyi çalışma yapıyo orjinal gibi oluyo :) bu görüntülerde çerçeve sıfır ekran komple kaplamış kenarlarda çerçeve yok bide applein savunduğu sey cihazı tek elle kullanma olanağı bukadar büyürse cihaz bu olanak kaybolur ama genede ne olacağını kestiremiyoruz steave jobs öldükten sonra ben herşeyi bekliyorum :) hatta iphone 6 yerine iphone air bile çıkabilir :)

Öyle deme kimisi çok iyi çalışma yapıyo orjinal gibi oluyo :) bu görüntülerde çerçeve sıfır ekran komple kaplamış kenarlarda çerçeve yok bide applein savunduğu sey cihazı tek elle kullanma olanağı bukadar büyürse cihaz bu olanak kaybolur ama genede ne olacağını kestiremiyoruz steave jobs öldükten sonra ben herşeyi bekliyorum :) hatta iphone 6 yerine iphone air bile çıkabilir :)

Bende aslında iPhone Air adıyla bekliyorum. iPhone 6 halk arasında dolaşan ismi. :)

4 aldım 4s çıktı 5 aldım 5s çıktı artık Air S i bekliycem :D

Çıktıktan sonra alıcaksınki fiyatı düşücek :) eylük ekim gibi tanıtılıyor kasım gibi satılıyor :) ben geçen ay aldım 5'i :)

ben hiçbirini almadım o zaman 2 den başlayarak her modeli almak lazım sıkıntı değil :D

Biyerden başlamak lazım :) son model herzaman zararlıdır bence bi sorun olnca çözümü az olur ama bi sene geçtikten sonra her hilesi hurdası ortaya çıkar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri