iPhone 6'yı randevusuz alabilir miyim

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar.
konu yanlış yerde açtığımı biliyorum ama acil olduğu için buradan açıyorum yönetici arkadaşlardan rica ediyorum konuyu kilitlemeyin.

cuma günü zorlu centere gideceğim ama randevu alamadım.
randevum yok diye telefon almama durumu olur mu?

Kahramanmaraştan gideceğim için kesin bi bilgi olması lazım ,

iPhone 6 siyah rengini alacağım , beni aydınlatır mısınız arkadaşlar bilen kimseyi de bulamadım cevaplarınızı bekliyorum..

Paranizi car cur etmeyin, 2-3 ay bekleyin eminim cok daha iyi bir telefon cikacaktir piyasaya

0 212 336 9160 aradınmı bilmiyorum al bir ara sor , Zorlu Center'ın numarası bu. Alamazsın gibime geliyor ama...

Bence alma :D Nokia 5800'ım var oh mis gibi işimi görüyor :D Bi telefona o kadar para vermeye nasıl kıyıyorsunuz anlamıyorum :D Yada LG telefonlar var gayet güzel internete rahatça girebilen.Bilmiyorum telefona çok para vermek saçmalık geliyor.İlle iyi olsun derseniz tabi İphone 5 kötümü oda iyi hem 6 ya göre ucuz onu alırım yani ben olsam neden 6 alayımki altın kaplamamı yapıyolar sanki :) Hadi parası olanı tabiki anlarımda asgari ücret ile çalışıpta iphone çıkacak diye sıraya giren insanlara allah akıl fikir versin başka birşey demiyorum :)

Bence alma :D Nokia 5800'ım var oh mis gibi işimi görüyor :D Bi telefona o kadar para vermeye nasıl kıyıyorsunuz anlamıyorum :D Yada LG telefonlar var gayet güzel internete rahatça girebilen.Bilmiyorum telefona çok para vermek saçmalık geliyor.İlle iyi olsun derseniz tabi İphone 5 kötümü oda iyi hem 6 ya göre ucuz onu alırım yani ben olsam neden 6 alayımki altın kaplamamı yapıyolar sanki :) Hadi parası olanı tabiki anlarımda asgari ücret ile çalışıpta iphone çıkacak diye sıraya giren insanlara allah akıl fikir versin başka birşey demiyorum :)

şu anki telefonum iPhone 5 satlık ilgini çekiyorsa vereyim daha 6 aylık :)

şu anki telefonum iPhone 5 satlık ilgini çekiyorsa vereyim daha 6 aylık :)

İlgimi elbette çekiyor ama param yok alacak :D Hayrına 300e felan satarsan alabilirim :P Bence 6 aylık telefonun var yepisyeni.Kullan işte niye harcısoyun boşuna paranı.Sakla ayağını yorganına göre uzat :)

Hocam stoklar bitti Store'da.Internetten alabiliryorsanız alın.

hocam nasıl yapacağız ya benim kesin almam gerek bugün bilet alacaktım ki abim aradı tükenmiş diye deli oldum :/

---------- Spam Engelliyici 20:10 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

İlgimi elbette çekiyor ama param yok alacak :D Hayrına 300e felan satarsan alabilirim :P Bence 6 aylık telefonun var yepisyeni.Kullan işte niye harcısoyun boşuna paranı.Sakla ayağını yorganına göre uzat :)

telefona harcamazsam ben bir ayda bitiririm o parayı bana dayanmaz :) en maktıklısı ilgimi çekeni almak

hocam nasıl yapacağız ya benim kesin almam gerek bugün bilet alacaktım ki abim aradı tükenmiş diye deli oldum :/

---------- Spam Engelliyici 20:10 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

telefona harcamazsam ben bir ayda bitiririm o parayı bana dayanmaz :) en maktıklısı ilgimi çekeni almak

Orasıda doğru aslında.Öğüt veriyorum ama bende saçma sapan gereksiz şeylere harcama yapıyorum.Öyle çok uçuk fiyatlara harcama yapmam ama gidip 50 liraya Sovyet ushankası, 35 liraya teleskop,polis jopu almışlığım felan var :D

Yok hocam apple kullanınca bir kere ne android kalıyor ne başka bir şey, o para o telefona verilir bence. [MENTION=12623]zack[/MENTION]'in dediği gibi müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri