Iphone 7 kullanan var mı?

mikon5

Kayıtlı Üye
Selamlar , aramızda iphone 7 kullanan var mı? 32 gb mı 128 gb mı önerirsiniz
7 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

7 128 var seri fena sayılma jetsiyah var kullanışlı diye bilirim seri

32 GB'lık modeli kullanıyorum, Asphalt tarzı 10'a yakın oyun ve tüm uygulamaları kurduktan sonra 11 GB boş alan kaldı. Fazlasıyla yetiyor bana. Burada önemli olan sizin kullanım şekliniz.

Mevzu iphone'sa alınır kardeşim. Telefona 3500 verilmez ama iphoneye verilir. Apple ayrı bir dünya kullanan bilir anca.. Bu arada 6 kullanıyorum ama 7 yi alıcam..

Android kullanırken, hayatta iphone almam derdim ama eşşeğe biniyomuşum. Iphone'a geçtim geçeli ata binmeyi öğrendim.. Harbiden de iphone bi başka.. Iphone 4-5 kullan ama android kullanma.

7s ne zaman çıkacak bilen var mı?

s7 edge kullanıyorum değiştirip iphone 7 almayı düşünüyorum konuyu takipteyim kullanan arkadaşlar kamerasından ne kadar derece de memnun şarjı nasıl gidiyor ayrıntılı yazarlarsa sevinirim

s7 edge kullanıyorum değiştirip iphone 7 almayı düşünüyorum konuyu takipteyim kullanan arkadaşlar kamerasından ne kadar derece de memnun şarjı nasıl gidiyor ayrıntılı yazarlarsa sevinirim

Sadece kamera olayına takılıyosan s7 edge de kal hocam.. Değişen pek bir şey yok. Hatta s7 daha iyide olabilir. 6 kullanıyorum ama 7 yi baya bir inceledim. Samsung kamerada iyi ama bazı şeyleri aşamadı. Donma etme kolay kullanım vb. Yani herşey 10 numara olsun diyorsan iphone yine zirvede bence..

5 Kullanıcısıydım Geçen Ay Paristen Kardeşime 2.150 TL'ye 32gb Beyaz İphone 7 Aldırttım. Şahsen Ben Memnunum. Şarjı 2-2,5 Gün Gidiyor. Bol Bol Fotoğraf Çekmene Rağmen Hala Boş Alanın Mevcut. İmkanınız Varsa Yurt Dışından Almaya Bakın...

Selamlar , aramızda iphone 7 kullanan var mı? 32 gb mı 128 gb mı önerirsiniz
7 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

arkadaşımın ıphone hastası olarak bana aktarmış olduğu düşünceleri yazıyorum.

1. iphone plus 6s kullanıyorsan , kesinlikle iphone 7 geçiş yapma. (6s plus daha hızlı)

2. iphone 5s kullanıyorsan , iphone 7 geçiş yapman mantıklı ve memnun kalirsın.

3. 6 ,6s 7 modeller sadece biribirinin makyajlı hali.... (plus modelleri en iyi modelleridir her açıdan.)

4. 5.5 inc büyük demez ise 7plus modeli para vermen kesinlikle mantıklı. Normal 7 alıcağına 6s plus al daha iyi.

5. Şuanda 5s kullanıyorum yeni modeller çıkınca artık stabilliğini kaybetti. hafif donmalar hafif kasılmalar arada oluyor. gerçi hafızasıda dolu oda var.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri