İphone 7 Plus 32 Gb

H
  • Kullanıcı herromerro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
H

herromerro

Guest
Moldovadan aldıgım iphone7 32 gb telefonum fazlalık nedeniyle satıyorum.

Telefon 20 günlüktür.En ufak cizik yok ere düşme yok.İlk aldıgım dakikadan itibaren zaten cam jelatin ve silikon orjinal kılıf vardır.Onlarıda yanında vereceğim.0 telefondan daha 0dır.

İphone uluslararası garantisi var 2 yıllık.+1 yılda moldova garantisi var.

Telefonu 4 ay içinde bir pasaporta kayıt ettirmeniz lazım.

Ben fiyatı oldurmek istemiyorum.Türkiyedeki piyasası 3800 tl felan pasaport kaydına gidiyor 300 tl.Bende direk 3000 tl demek istiyorum.

resim ekleniyor.
7qqvOv.jpg

P00MRQ.jpg

gqqoN2.jpg

9QQL6Q.jpg

qbbBgW.jpg

Son düzenleme:
Moldovadan aldıgım iphone7 32 gb telefonum fazlalık nedeniyle satıyorum.

Telefon 20 günlüktür.En ufak cizik yok ere düşme yok.İlk aldıgım dakikadan itibaren zaten cam jelatin ve silikon orjinal kılıf vardır.Onlarıda yanında vereceğim.0 telefondan daha 0dır.

İphone uluslararası garantisi var 2 yıllık.+1 yılda moldova garantisi var.

Telefonu 4 ay içinde bir pasaporta kayıt ettirmeniz lazım.

Ben fiyatı oldurmek istemiyorum.Türkiyedeki piyasası 3800 tl felan pasaport kaydına gidiyor 300 tl.Bende direk 3200 tl demek istiyorum.

resim ekleniyor.
Yurtdışından daha ekonomik fiyatlarla alınabilinen iPhone ve iPad gibi Apple ürünlerinin garanti koşullarında Apple, önemli bir değişiklik yaptı. Bugüne kadar yurtdışından iPhone veya iPad aldığınızda, 1 yıllık global garanti sayesinde Türkiye'de garanti kapsamında onarım veya değişim yapılabiliyordu. Ancak, Türkiye'deki global garanti geçerliliği ile ilgili çok sıcak bir gelişme oldu.

Edinilen bilgiye göre yurtdışından getirilen SIM kart destekli Apple ürünler ülkemizde garanti kapsamı dışında sayılacak. Bir başka deyişle, satın aldığınız veya bir tanıdığınız vasıtasıyla yurtdışından getirilen iPad ve iPhone'lar herhangi bir sorun olması durumunda garanti kapsamında tamir edilmeyecek ve parça değişimi yapılmayacak. Yapılan değişiklikle, Apple ürünlerinin tamir masrafını kullanıcılar artık ceplerinden ödeyecek.

Ayrıca diğer önemli bir gelişme de cihazını Türkiye'den alıp yurtdışında değiştiren tüketicileri ilgilendiriyor. Türkiye'den alınan iPhone veya iPad yurtdışında Apple tarafından değiştirildiyse, yeni cihazın garantisinin devam etmesi için mutlaka BTK kaydının yapılmış olması gerekecek.

Bu uygulamanın yurtdışından cihaz alınmasının önüne geçmek için yapıldığı düşünülürken konuyla ilgili Apple Türkiye'nin çok yakın zamanda resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

gel 3200 leyi ye anlaşalım caroce moldova içi elden alırım :D

git orangeden al caroce :D Önce kirayı ver ahahaha

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

Yurtdışından daha ekonomik fiyatlarla alınabilinen iPhone ve iPad gibi Apple ürünlerinin garanti koşullarında Apple, önemli bir değişiklik yaptı. Bugüne kadar yurtdışından iPhone veya iPad aldığınızda, 1 yıllık global garanti sayesinde Türkiye'de garanti kapsamında onarım veya değişim yapılabiliyordu. Ancak, Türkiye'deki global garanti geçerliliği ile ilgili çok sıcak bir gelişme oldu.

Edinilen bilgiye göre yurtdışından getirilen SIM kart destekli Apple ürünler ülkemizde garanti kapsamı dışında sayılacak. Bir başka deyişle, satın aldığınız veya bir tanıdığınız vasıtasıyla yurtdışından getirilen iPad ve iPhone'lar herhangi bir sorun olması durumunda garanti kapsamında tamir edilmeyecek ve parça değişimi yapılmayacak. Yapılan değişiklikle, Apple ürünlerinin tamir masrafını kullanıcılar artık ceplerinden ödeyecek.

Ayrıca diğer önemli bir gelişme de cihazını Türkiye'den alıp yurtdışında değiştiren tüketicileri ilgilendiriyor. Türkiye'den alınan iPhone veya iPad yurtdışında Apple tarafından değiştirildiyse, yeni cihazın garantisinin devam etmesi için mutlaka BTK kaydının yapılmış olması gerekecek.

Bu uygulamanın yurtdışından cihaz alınmasının önüne geçmek için yapıldığı düşünülürken konuyla ilgili Apple Türkiye'nin çok yakın zamanda resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

https://www.applefoni.com/yurt-disi...padler-icin-servis-desteginde-yeni-duzenleme/

geri geldi hocam

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 20:16 ----------

3000 olarak düzelttim :)

Daha uygun fiyata çekilirse pasaport kaydını da ve garanti şartlarını göz önüne alırsak son olurunu özel mesaj ile iletebilirmisiniz ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri