iPhone Ekran Değişimi

simbus

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, iPhone 5s cihazın ekranı kırıldı, dokunmatikte zarar var mı yok mu bilmiyorum şuan kullanılabiliyor ama yinede bazen algılamama gibi problemler olabiliyor, ekran buz parçaları gibi oldu. Belki ekran o denli parçalandığı için dokunmadtik algılamıyordur.

Özetle sormak istediğim, yerel mağazalara ekran değişim konusunda güvenmiyorum. Bi kaç olumsuz deneyim yaşadım.

1- Ekran değişimi için tavsiye ettiğiniz bu işi profesyonel yapan güvenilir yerler var mı ? Bi ara görüyordum kargoluyorsun yapıp tekrar sana kargolayarak teslim ediyorlar.

2- Orjinal ekran mı tavsiye edersiniz, yoksa çıkma mı taktırmalıyım? Kalite arasında çok fark oluşur mu ? Çünkü garantisi bitmiş bir ürüne 600-700 TL vermek takdir edersiniz ki mantıklı değil. Telefonun 2.el piyasası bile o kadar etmiyor.

3- Sadece ekran ve dokunmadık+ekran (komple) değişimi ortalama ne kadar gibi ücretlere yapıyorlar ?

iphone 5s kullandım....

1. Ekran 100-150 tl değişim 6 ay garanti veriyorlar. Tabi yaptırdığın yere bağlı.
2. Parmak okuyucu kopar veya bozulursa çalışmaz. Tek önemli nokta bu
3. Parmak okuyucu hiçbir zaman kullanmadım :D

youtube gsm iletişim kanal var, gerçekten çok güzel işçiliği var. istersen bu adamla iletişim kur.

https://www.youtube.com/watch?v=q_aHQqngW2I

https://www.youtube.com/channel/UCPVPq5p1ulpKxBys6yvsq5w

---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 12:11 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=ykb_hUrxtJg

bu iş gerçekten çok sıkıntılı.bende bi zenfone 6 var,bizim bi arkadaşın çocugu oynarken sagını solunu çekiştirmiş,yerlere fırlatmış filan ben çay demlerken.sonra bi baktım telefonun ekranının alt kısmı biraz havada,kullanımda en ufak sorun yoktu ama öyle durmasın dedim telefoncuya götürdüm.ben sanıyorum ki adam oraya yapıştırıcı filan sürecek,verecek.telefona 220tl borç çıkardı,bilmem neleri ölmüş filan dedi işte komple dokunmatik ekranı degiştiricez dedi.tekrar eski haline getirip veremiyoruzda dedi,o havada olan ekrana bastırıp içindeki telleri kırmışsınız bu geri takılmaz dedi.mecbur degiştir dedik,telefon 3 gün orada kaldı sonra telefonu aldım.telefonun şuan o ekranın altı yine havada duruyor,üstelik dokunmatin yarısı çalışmıyor.geri götürücem,tekrar degiştirecek 2-3 güne.

yani nereye yaptırdıgınız gerçekten önemli.ekran degişimi ile ilgili r10da bi konu görmüştüm,yaptıran 1-2 arkadaşım oldukca memnun kaldım demişti.ben telefonu götürürken ekran degişecegini bilsem o adama gönderirdim.bizim buradaki ufak telefoncuya verdik,hem saglam ekran çalışmaz oldu hem hala o altı havada hem kaç gün telefonsuz kaldım hemde 220tl para verdim.

Eğer isterseniz kadıköy'de yerimiz var 200 TL Orjinal ekran değişimi yapabiliriz. Ekran kaynaklı bir problemde 6 ay garanti vermekteyiz. Bilginize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri