iphone jailbreak hakkında soru

severall

Kayıtlı Üye
merhaba, daha önce hiç jailbreak kurmadım iphone 6s'te şu an 9.3.5 yüklü buna jailbreak nasıl kurabilirim ? birde jailbreak yaptığımda telefon sıfırlanıyor mu ? yedekleyip içindeki uygulama foto not mesajları vs koruyamaz mıyım ? bilgisi olan biri var mıdır

merhaba, daha önce hiç jailbreak kurmadım iphone 6s'te şu an 9.3.5 yüklü buna jailbreak nasıl kurabilirim ? birde jailbreak yaptığımda telefon sıfırlanıyor mu ? yedekleyip içindeki uygulama foto not mesajları vs koruyamaz mıyım ? bilgisi olan biri var mıdır

Hocam burada resimli anlatım mevcut.Bakabilirsiniz.Jailbreak sonrası sıfırlama olayından tam emin değilim.Ancak jailbreak kaldırılmasında telefon sıfırlanıyor diye biliyorum.Bu yüzden sıfırlanma ihtimali daha baskın.

Link Burada

Son düzenleme:
Hocam burada resimli anlatım mevcut.Bakabilirsiniz.Jailbreak sonrası sıfırlama olayından tam emin değilim.Ancak jailbreak kaldırılmasında telefon sıfırlanıyor diye biliyorum.Bu yüzden sıfırlanma ihtimali daha baskın.

burda resimli anlatım var derken ? yapması kolaymış sanırım bende 9.3.5 yüklü en son jb de 9.3.3 diyor jb 9.3.3'ü yüklesem sıkıntı olur mu benimki şu an 9.3.5 te

burda resimli anlatım var derken ? yapması kolaymış sanırım bende 9.3.5 yüklü en son jb de 9.3.3 diyor jb 9.3.3'ü yüklesem sıkıntı olur mu benimki şu an 9.3.5 te

Hocam mesaja link eklemeyi mi unuttum yoksa site otomatik mi sildi emin değilim ama yukarıdaki mesajı düzenledim ordan bulabilirsiniz

-----

Hocam ayrıca pangunun sitesinde.Jailbreak 9.3.5 sürümü için Yarı jailbreak gösterilmiş.Bu da telefon üzerinden yapılabiliyor.Ancak bu jailbreakta sanırım cydia olmayabilir yani appstore benzeri bir uygulama mağazası.Buda 9.3.5 sürümünde jailbreaktan tam fayda sağlamayacaktır.

Diğer açıklamada ise FULL jailbreak işlemi var ve bu bilgisayara yüklenen bir tool/araç ile yapılıyormuş.Ama bunu yapmadan önce sürümü 9.3.4 e düşürmen gerekli.Eğer telefon 9.3.5 ise bunu yapamazsınız diyor.

Açıkçası size tavsiyem şu olacak. 9.3.5 sürümü için full jailbreak çıkmış değil.Bu yüzden bekleyin aksi halde jailbreak işleminden tam olarak fayda sağlayamayabilirsiniz.

Hocam mesaja link eklemeyi mi unuttum yoksa site otomatik mi sildi emin değilim ama yukarıdaki mesajı düzenledim ordan bulabilirsiniz

-----

Hocam ayrıca pangunun sitesinde.Jailbreak 9.3.5 sürümü için Yarı jailbreak gösterilmiş.Bu da telefon üzerinden yapılabiliyor.Ancak bu jailbreakta sanırım cydia olmayabilir yani appstore benzeri bir uygulama mağazası.Buda 9.3.5 sürümünde jailbreaktan tam fayda sağlamayacaktır.

Diğer açıklamada ise FULL jailbreak işlemi var ve bu bilgisayara yüklenen bir tool/araç ile yapılıyormuş.Ama bunu yapmadan önce sürümü 9.3.4 e düşürmen gerekli.Eğer telefon 9.3.5 ise bunu yapamazsınız diyor.

Açıkçası size tavsiyem şu olacak. 9.3.5 sürümü için full jailbreak çıkmış değil.Bu yüzden bekleyin aksi halde jailbreak işleminden tam olarak fayda sağlayamayabilirsiniz.

cydiada bir uygulama var sırf onun için jb yapmak istiyorum 9.3.5 9.3.3 jb yapsam bu uygulamayı indiremez miyim hocam hiç mi şansı yok

3-4 sene öncesinde çok jailbreak yaptım. Versiyon yükselttim versiyon düşürdüm sim kilidini kırdım falan çok uğraşmıştım zamanında ama şuan ne durumda hiçbir bilgim yok. Güvenilir sağlam bir site bulup ordan takip ederek varsa jailbreak yapmalısınız. Benim takip ettiğim site bir tür vlog tarzıydı ama arkadaş daha sonra siteyi kapattı. Gayette güzel anlatımı vardı. Devam etmiş olsa site çok güzel yerlere de gelebilirdi. Yalnız jailbreak yapacaksanız ne olur ne olmaz yedeklerinizi mutlaka alın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri