ip'in Spama düştüğünü öğrenmek

• Kullanıcı kib3La
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

kib3La

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Son 1 hafta 10 gündür açtığım açacağım her türlü kanal spam oyun yanıltıcı içerik uyarısı veriyor.ip adresim kara listeye yada spama düşmüş olabilir diye düşünüyorum.ancak googlede arattım tarattım tam bir sonuç bulamadım.ip adresinin spama düştüğünü yada kara listeye alındığını öğrenebileceğimiz herhangi bir yer varmıdır?

Youtube'dan topluca video indirilemezse eğer spama girmiş olma ihtimali yüksek

Evet ,bende de böyle bir sıkıntı olmuştu sonra ipi değiştirdim düzeldi

ip değiştireceğine spamı bırakırsan ? daha mantıklı değil mi?

size tavsiyem huy değiştirmeniz.olayları bilmeden yorum yapmayı bırakmalısınız.önce sorsanız ne oldu diye bende açıklasam.bu da daha mantıklı değilmi?

VDS satın aldım kendi bilgisayarımda girdiğim mailleri orada açmaya çalıştım.telefon onayı vs istedi.sonra kendi bilgisayarımda ve vds de girdiğim diğer hesapları spamdan kapatmaya başladı.

bende aynı durumdayım bu aralar kendime çözümler aramaya denemelere başladım ...

aynı sorunu bende yaşıyorum Hiç bir şekilde Video indirip yuklemedim Kendi çektiğim oyun videolarını Yukledim 3 gün olmadı Kapandı kanal. span derken aklınıza ne geliyor ? merak ediyorum. bir yandan VSP ile Günlük 300 -400-500 Video yukledğim Kanal Taş Gibi sapasağlam. Bu span Konusunu bence siz bilmiyorsunuz Yada biliyormuş Gibi Mesaj Atıyorsunuz. Bildiğiniz Bişe varsa 1 satır yazı yazarak Anlatmayın Siz yazın Bizler okumaktan çekinmeyiz. İyi FOrumlar.

aynı sorunu bende yaşıyorum Hiç bir şekilde Video indirip yuklemedim Kendi çektiğim oyun videolarını Yukledim 3 gün olmadı Kapandı kanal. span derken aklınıza ne geliyor ? merak ediyorum. bir yandan VSP ile Günlük 300 -400-500 Video yukledğim Kanal Taş Gibi sapasağlam. Bu span Konusunu bence siz bilmiyorsunuz Yada biliyormuş Gibi Mesaj Atıyorsunuz. Bildiğiniz Bişe varsa 1 satır yazı yazarak Anlatmayın Siz yazın Bizler okumaktan çekinmeyiz. İyi FOrumlar.

spam toplu halde 300 videoyu her gün kanal açıp yüklemendir misal. o taş gibi kanalının ömrü sence ne kadar? yılarca hadi yılları geçtim aylarca açık kalacağına dair umudun ne kadar?

spam çöp demek tabi youtubeden kople kanal kopyalayıp devam etmek artık spam dahil neye girer oda ayrı mevzu.

spam toplu halde 300 videoyu her gün kanal açıp yüklemendir misal. o taş gibi kanalının ömrü sence ne kadar? yılarca hadi yılları geçtim aylarca açık kalacağına dair umudun ne kadar?

spam çöp demek tabi youtubeden kople kanal kopyalayıp devam etmek artık spam dahil neye girer oda ayrı mevzu.

Peki Kendi yaptığımız Videolar ne zamandır Span Konumunda değer kazanmaktadır. Bunla ilgili bir bilgin varmı. ? Kendi kanalımı kendim orjinal Telefon onaylı açıyorum ve yine Topluluk ihlali iyorum. Gameplay Kanalım Neden kapanır Arkadaşım Ben sana diyorum Hiç bir Şekilde Spana Giren Bir ip kullanmıyorum Yeni kanal açmama Rağmen İllegal Videolar Yukliyorum Kanal yine spana Giriyor. Anlatmak İstedğim Herşeyi 300 -400 video yüklemeye bağlamanında anlamı yok.
Ayrıca O Taş Gibi kanalım mayıs Ayından Beri açık..İyi Forumlar

bu sorunların cogunu bende yaşıyorum ve bende ip adresimim kara listeye girdigi fikrindeyim bir günde 15 kanalım birden kapandı daha sonrasında actıgım tüm kanallar topluluk vermeye başladı keza boş kanallarım kapanıyor spam ve topluluk veriyor 1 haftadır denemedigim sekil kalmadı ama bir cözüm yolunu bulamadım ..spama alışmış herkes günde 300 500 video yüklerseniz kapanır felan o hikaye boş duran icinde hic birsey olmayan kanallarımda spamdan giti benim birazcık agzı olan konuşuyor gibi..

Peki Kendi yaptığımız Videolar ne zamandır Span Konumunda değer kazanmaktadır. Bunla ilgili bir bilgin varmı. ? Kendi kanalımı kendim orjinal Telefon onaylı açıyorum ve yine Topluluk ihlali iyorum. Gameplay Kanalım Neden kapanır Arkadaşım Ben sana diyorum Hiç bir Şekilde Spana Giren Bir ip kullanmıyorum Yeni kanal açmama Rağmen İllegal Videolar Yukliyorum Kanal yine spana Giriyor. Anlatmak İstedğim Herşeyi 300 -400 video yüklemeye bağlamanında anlamı yok.
Ayrıca O Taş Gibi kanalım mayıs Ayından Beri açık..İyi Forumlar

spama giriyosa yasaklı olduğun içindir ip veya kimliğinle alakalı tespit etiklerinde kapatıyolar ne siyosun yani youtubede bir sarhoş var sağı solu resgele spama alıyor youtubedede en müthiş en güzel çalışanda türkler hatta sensin youtubede sarhoş bumu?

spama giriyosa yasaklı olduğun içindir ip veya kimliğinle alakalı tespit etiklerinde kapatıyolar ne siyosun yani youtubede bir sarhoş var sağı solu resgele spama alıyor youtubedede en müthiş en güzel çalışanda türkler hatta sensin youtubede sarhoş bumu?

Tamam Sensin adamım Bİşe demiyorum sana. Ama Senin dediklerini Benimsemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri