İRFK İnvestment | Günlük %10 veya VİP PLANLAR | Saatlik Güncelleme..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmtkfl

Kayıtlı Üye
Site Adı: İRFK İnvestment Company of New Generation
Kayıt Linki: İRFK
Sitenin Amacı: Site bilindiği üzere HYİP sitesidir. Her HYİP sitesi gibi toplanan para farklı kazanç alanlarında değerlendirilir ve kullanıcılara dağıtılır. Her HYİP sisteminde olduğu gibi bu sistemde de tehlik vardır, buna dikkat ederek yatırım yapınız.
NE OLUR NE OLMAZ ÜZÜLMEYECEĞİNİZ MİKTAR İLE GİRİNİZ. SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM!

PLAN LİSTESİ VE KAZANÇ TABLOSU​
Deposit Plan: Bu plan 365 gün boyunca her gün %0.5 kazanç sağlıyor. Plana en az 10$ ile giriş yapılabiliyor. Bu planı tavsiye etmem, diğer planlar buna kıyasla çok daha kazançlıdır.

Promo Plan: Favori planım olur kendileri :) Bu plana girmenizi tavsiye ederim. Her gün %10 kazanç sunar ve 20 gün boyunca devam eder. Üstelik kazançlar günlük değil saatlik olarak güncellenir böylece istediğiniz an para çekebilirsiniz. Bu plana da minimum 10$ ile girş yapılabiliyor.

VİP Promo Plan: Risk içeren ama çok güzel kazanç sağlayan bir plandır. 5 gün boyunca ana paranız içerde kalır ve size 5 gün sonunda %400 olarak geri döner. Yani paranızı 4'e katlamak bu kadar kolay! :) Bu plana maalesef ki minimum 500$ ile giriş yapılabiliyor.

VİP Promo Plan (2) : Bu plan ise bir önceki planın bir büyüğüdür. 5 gün sonunda %500 kar payı sağlar, ana paranızın 5 katını kazanmış olursunuz. En çok kazandıran ve en üst plan olduğundan dolayı bu plana ise minimum yatırım 1000$ olarak limitlendirilmiş.

Para Yatırma ve Alma Yolları: Bitcoin, Payeer ve Perfect Money

İRFK'nın Avantajları
*Kısa dönemde yüksek kazanç elde etmenizi sağlar.
*Büyük/küçük ödeme ayırt etmeksizin herkesin ödemelerini en geç 30 dakika içinde yatırır!
*Bitcoin ile yatırılan yatırımlar hesabınıza anında geçer. Onay bekleme süresi, eziyeti yok!
*Ödemeler çok hızlı bir şekilde yapılır.

TAVSİYE: Sisteme yatırımlarınızı Bitcoin ile yapınız. Bitcoin ile yapılan ödemeler anında onaylanıyor ve komisyon ücreti aşırı düşük. Neredeyse yok! :)

SİSTEM ÖDEMELERİNİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE YAPMAKTADIR. İŞTE ALDIĞIM BAZI ÖDEMELER;
PkAWyd.png

KAYIT LİNKİ: TIKLA!
Non-Ref: Tıkla :(

ödeme aldınızmı hocam hiç birde site kaç gündür açık acaba ?

Konu içerisinde yer alan ödeme kanıtları bana aittir. Site ise 1 ay kadar süredir hizmet vermekte.

hocam 10 dolar yatırsak yine de saatlik olarak odemeyi alabiliyormuyuz ? bide saatlik aldıklarımızı bugun kayıt olsak hemen almaya baslıyabılıyormuyuz

5 günlük min. 500$ yatırım 5 gün sonra 2500 dolar oluyor, dolandırıcı olmasalar kuruşuna kadar o parayı ödeselerde bana yinede çok tuhaf geldi. Hesaplayınca; 500$ = 1.418 TL, 5 gün sonra ödeyeceklerini vaadettikleri tutar 2.500$ = 7.091 TL

hocam 10 dolar yatırsak yine de saatlik olarak odemeyi alabiliyormuyuz ? bide saatlik aldıklarımızı bugun kayıt olsak hemen almaya baslıyabılıyormuyuz

Tabii ki, parayı yatırdığınız saatten 1 saat sonra ilk kazancınız hemen yansır. Her saat başı kazancınızı alabilirsiniz.

5 günlük min. 500$ yatırım 5 gün sonra 2500 dolar oluyor, dolandırıcı olmasalar kuruşuna kadar o parayı ödeselerde bana yinede çok tuhaf geldi. Hesaplayınca; 500$ = 1.418 TL, 5 gün sonra ödeyeceklerini vaadettikleri tutar 2.500$ = 7.091 TL

Dediğiniz gibi risk büyük, ben ve bir arkadaş daha sistemde ve şimdilik ödemelerimizi alıyoruz :) Arkadaş %400 planına girdi, 4 gün sonra gerçekten öderlerse kanıtını ekleriz konuya :)

verdikleri para aşırı yüksek bide 1 aylık olmaları tedirgin ediyor insanı

yüksek planda giriş yaptın mı hiç siteye 500 $ veya üzeri?

verdikleri para aşırı yüksek bide 1 aylık olmaları tedirgin ediyor insanı

HYİP'lerin tamamı öyle zaten, sistemi savunmakta istemiyorum. Yarın öbür gün site battık bahanesiyle topuklar giderse suçlu olmak istemem. Risk ortada, risk severler istediği miktarlar ile katılabilir.

yüksek planda giriş yaptın mı hiç siteye 500 $ veya üzeri?

Ben 280$ ile günlük %10 planına girdim çünkü 500$ param kalmamıştı hesapta fakat arkadaşım 500$'lık pakette şuan gününün gelmesini bekliyor.

Taze taze ödeme kanıtım bu arada :)

4r3yMG.png

Kontrol Linki: https://blockchain.info/tr/tx/ad441b57abc48d798bd98a62c9a29c999c2da32ab58f255528c870f977a43ac8

sitede sorunmu var hocam

Ne gibi acaba?

HYİP'lerin tamamı öyle zaten, sistemi savunmakta istemiyorum. Yarın öbür gün site battık bahanesiyle topuklar giderse suçlu olmak istemem. Risk ortada, risk severler istediği miktarlar ile katılabilir.

Ben 280$ ile günlük %10 planına girdim çünkü 500$ param kalmamıştı hesapta fakat arkadaşım 500$'lık pakette şuan gününün gelmesini bekliyor.

Taze taze ödeme kanıtım bu arada :)

4r3yMG.png

Kontrol Linki: https://blockchain.info/tr/tx/ad441b57abc48d798bd98a62c9a29c999c2da32ab58f255528c870f977a43ac8

Ne gibi acaba?

Promo Plan da ana para 20 gün içerde mi kalıyor? 20 günü sonunda ana parayı çekebiliryormuyuz?

Promo Plan da ana para 20 gün içerde mi kalıyor? 20 günü sonunda ana parayı çekebiliryormuyuz?

Evet ana para içerde kalıyor. 20 gün sonunda ana paranız iade edilmiyor, kazanç olarak %200 kazanmış oluyorsunuz. Yani bugün 1.000$ ile başlasanız 20 gün sonunda elinize geçen para 2.000$ olur.

Tabii ki, parayı yatırdığınız saatten 1 saat sonra ilk kazancınız hemen yansır. Her saat başı kazancınızı alabilirsiniz.

Dediğiniz gibi risk büyük, ben ve bir arkadaş daha sistemde ve şimdilik ödemelerimizi alıyoruz :) Arkadaş %400 planına girdi, 4 gün sonra gerçekten öderlerse kanıtını ekleriz konuya :)

hocam anladım son sorum olacak 10 doların saat bası faızı nedır acaba benim gibi konuyla ilgilenen birçok arkadaşın sorusu olacaktır eminim. 10 dolara endekslersek ne kadar saat bası =

10 dolar saat başı 0.0416$ kazandırır. :)

Ben sorun yaşamadan girebiliyorum şuan.

verdikleri rakamlar aşırı yüksek hocam atlantinv'a mesela şu rakamlardan dolayı güvendim verdikleri rakamlar mantıklı 499$ ye 10 günde 699$ yapıyor sınırda 499 zaten fakat bu aşırı şüphe uyandırdı.

verdikleri rakamlar aşırı yüksek hocam atlantinv'a mesela şu rakamlardan dolayı güvendim verdikleri rakamlar mantıklı 499$ ye 10 günde 699$ yapıyor sınırda 499 zaten fakat bu aşırı şüphe uyandırdı.

Bende de şüphe uyandırmadı değil ama risk aldım para boşta durmasın dedim bastım :) Atlantinv'da benim de yatırımım var bu site olurda uçar giderse buranın açığını orası kapatır o yüzden riski fazla alıp 280$ ile girdim.

Yaptığımız yatırımın etkisi sürekli devam ediyor mu ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] sistemi coşturuyor :D

o3aBk9.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri