İş arıyorsan gir | Video işi verilecek

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
selam sevgili dostlar özgün video yaptıralacak sınavlardan dolayı pek ilgilenemiyorum.

"en çok kazanan 15 youtuberleri
dünyanın en güzel şehirleri tarzında videolar hazırlattıracağım "

1 video 15-20 dk arasında zamanımı alıyor. 1 videoyu ne kadara yapmak istediğinizi mesaj olarak atabilirsiniz. neden mesaj atmıyorsun gibi mesajlar atmayın en ucuz fiyatlı yapana iş verilecektir mesajınıza cevap gelmediyse daha uygun vereni bulmuşum demektir.Günde 5-7-10-15 video ne kadar yaparsa artık

Mesajınızı buna göre atın :
önceliğim youtubeden para kazanamamış nakite ihtiyacı olanlardır.dürüst şekilde bahaneler üretmeden işini temiz azimli şekilde yapacak kişiye ihtiyacım var ufak video yapma bilgisi olsun yeterli ..

Cümleten Hayırlı İftarlar

edit 2 : bi kaç öğrenci dostla anlaşma sağlandı. bi kişi daha lazım her gün 10 içerik yapacak biri varsa teklifini pm atabilir hayırlı sahurlar dilerim

Son düzenleme:
Piyasayı teklif verebilecek kadar bilmiyorum ama; siz bana bir fiyat teklifi iletirseniz çevremdeki ihtiyacı olan öğrenci arkadaşlara söyleyip değerlendirmeye çalışırım hocam.

Saygılar.

Hocam merak ettim 1 video yu 15-20 dk arasında nasıl üretiyorsunuz. Yanlış anlamadım merakımdan soruyorum

Hocam merak ettim 1 video yu 15-20 dk arasında nasıl üretiyorsunuz. Yanlış anlamadım merakımdan soruyorum

slaytlı videolar yapıyorum hocam içerik elde olunce 2 dk da resimleri 10 15 tane resimleri bilgisayara indiriyorum camtasiadan araya yerleştiriyorum üzerlerine yazı ekliyorum bitiyor yüklüyorum

kalıp hazır intro başta 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 yazı resimleride hazır müzikte hazır daha ne olsun

evet ama onedio dan resimleri çekmek sıkıntı çözüm bulamadım, içerik sıkıntısı pek yok google amca sağolsun

hocam benzer siteler için ben kendimce bot yapmıştım :) bir kaç site için içerik çekiyordum, sorunda yoktu :) ben sevmedim, attım çöpe, buradan bir arkadaş size bot yazabilir çok kolay bir şekilde, sadece linki yazmanız yeterli olacak şekilde. Size başlık açıklama içerik herne ise onu verecek şekilde, isterseniz otomatik etiket oluşturacak şekilde, başlığı yada içeriği kelime kelime bölüp gibi.

yapmak zor değil, google basit php bot yapımı, veri çekme botu yazın, siz oturup onuda yapabilirsiniz

Valla iyiymiş ben Final Cut'ta 1 video ile 7 saat uğraştığımı biliyorum. Tabi içerik ile de uğraşıyorduk o dönem. Yalnız 15-20 dk cidden iyi bir rakam

hocam benzer siteler için ben kendimce bot yapmıştım :) bir kaç site için içerik çekiyordum, sorunda yoktu :) ben sevmedim, attım çöpe, buradan bir arkadaş size bot yazabilir çok kolay bir şekilde, sadece linki yazmanız yeterli olacak şekilde. Size başlık açıklama içerik herne ise onu verecek şekilde, isterseniz otomatik etiket oluşturacak şekilde, başlığı yada içeriği kelime kelime bölüp gibi.

yapmak zor değil, google basit php bot yapımı, veri çekme botu yazın, siz oturup onuda yapabilirsiniz

hocam haklısınız r10 da yazılımcı çok var amacım birazda iş yaptırmak youtubeden para kazanamayan çok arkadaş var hiç yoktan harçlığını çıkartmalarını istediğim için konuyu açtım

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] kalıp oluşturun reis o kalıbı oluşturduğunuz zaman çok seri şekilde yapacaksınız kalıp derken her videoda aynı işlemi intro yer ayarları yapacağına bi tane proje hazırla ona otuttur çok acayip seri yaparsın

hocam haklısınız r10 da yazılımcı çok var amacım birazda iş yaptırmak youtubeden para kazanamayan çok arkadaş var hiç yoktan harçlığını çıkartmalarını istediğim için konuyu açtım

yanlış anlamayın ben size video hazırlayacağıma kendime hazırlarım :) bir kanal açarım tutar yada tutmaz :) tavsiyem video hazırlatmak yerine, içeriği toplayabilecek birilerini bulsanız daha iyi olur, hatta yazılımcı bulursanız yada coder birisini, daha faydalı olur sizin açınızdan :)

benimkisi sadece fikir :) size 10 video hazırlar, örneğin 10 tl verirsiniz, kendisi kanala atar, 2 ay sonra 100 lira kazanır :) ve sürekli kazanır :)

yanlış anlamayın ben size video hazırlayacağıma kendime hazırlarım :) bir kanal açarım tutar yada tutmaz :) tavsiyem video hazırlatmak yerine, içeriği toplayabilecek birilerini bulsanız daha iyi olur, hatta yazılımcı bulursanız yada coder birisini, daha faydalı olur sizin açınızdan :)

benimkisi sadece fikir :) size 10 video hazırlar, örneğin 10 tl verirsiniz, kendisi kanala atar, 2 ay sonra 100 lira kazanır :) ve sürekli kazanır :)

Sizin dediğinizin bir garantisi yok. Arkadaşımızın bu paylaşımı fikir vermekten çok takdir gösterilmesi gerekilen bir konu. Muhtemelen kendisinin de sizin dediğiniz konular hakkında bilgisi olduğunu düşünüyorum.

çok tatlı konşuyorsunuzda hocam iş tutmasında konuyu dağıtmak istemiyorum amacımı anladıysanız problem yok sevgili hocam

bi kaç öğrenci dostla anlaşma sağlandı. bi kişi daha lazım her gün 10 içerik yapacak biri varsa teklifini pm atabilir hayırlı sahurlar dilerim

Son düzenleme:
çok tatlı konşuyorsunuzda hocam iş tutmasında konuyu dağıtmak istemiyorum amacımı anladıysanız problem yok sevgili hocam

bi kaç öğrenci dostla anlaşma sağlandı. bi kişi daha lazım her gün 10 içerik yapacak biri varsa teklifini pm atabilir hayırlı sahurlar dilerim

banada hayırlı satışlar dilemek düşer hocam :) kolay gelsin

Onedio yada bazı liste sitelerinden çekmeyin yada cümleleri resimleri biraz değiştirip atın telif atıyorlar

Msj atilali 12 saat gecti ama donus yapan yok hayali karakterlerle calismakta guzel demekki hayirli isler

Msj atilali 12 saat gecti ama donus yapan yok hayali karakterlerle calismakta guzel demekki hayirli isler

1 videoyu ne kadara yapmak istediğinizi mesaj olarak atabilirsiniz. neden mesaj atmıyorsun gibi mesajlar atmayın en ucuz fiyatlı yapana iş verilecektir mesajınıza cevap gelmediyse daha uygun vereni bulmuşum demektir.

2. olarakta teklif alıyorum teklif vermiyorum sevgili hocam bu tür yargılamalar size bi fayda sağlamaz anlayışınız için teşekkür ederim.

Güncel : Günde 10 içerikten fazla yapacak aranıyor! Teklifler bi pm kadar yakında!

[MENTION=9927]severall[/MENTION] yok artık şu nokta son nokta spamdan kurtulmak için çalışıyoruzken :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri