İş Bankası hesabımda bloke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertsen1938

Kayıtlı Üye
Merhaba İş Bankası İlk İmza Hesabım var ve dün paypala bağladım bankamatik kartını 25 TL lik bişey aldım sonra baktım iş bankası hesabıma biyerde para gitmiş gibi gözüküyor biyerde gitmemiş gibi.

Aynen böyle

nAbkra.png

Sonra Vatanbilgisayardan bişey aldım havale yaparken böyle bişey gördüm

VlQAYR.png

Hesabınızda 25 TL bloke var diye . Acaba bu yazıyı kaldırtamazmıyım kendi kendine düzelir mi ?

Bankamatik kartımla aldığım şey hesap özetinde gözükmüyor ondan galiba ama nasıl düzelticemi bilmiyorum.

Provizyonlu işlem yapılmış, kredi kartındada aynı sistem var, ödeme tamamlanınca kalkar o

müşteri hizmetlerini neden aramıyorsun

Yaşım 18 altı uğraşmak istemiyorum.

---------- Spam Engelliyici 10:33 ---------- Önceki Mesaj 10:31 ----------

Provizyonlu işlem yapılmış, kredi kartındada aynı sistem var, ödeme tamamlanınca kalkar o

Bankamatik kartını paypala bağladım onla başka paypal hesabına 25 TL yolladım sadece.
Bide müşteri hizmetlerini aramadan olay bir süre sonra normale döner mi ?

Kredi kartlarındaki sistemle aynı sanırım. Alışveriş yapılan tutar bir süre blokede tutulur işlem tamamlanınca bakiyeden tamamen düşer.

Yaşım 18 altı uğraşmak istemiyorum.

---------- Spam Engelliyici 10:33 ---------- Önceki Mesaj 10:31 ----------

Bankamatik kartını paypala bağladım onla başka paypal hesabına 25 TL yolladım sadece.
Bide müşteri hizmetlerini aramadan olay bir süre sonra normale döner mi ?

Bankamatik kartınız kredi kartı özelliği barındırıyormuki? Paypalın bankamatik kartından para çektiğini duymadım, şahitte olmadım, ama provizyon süresi gelince kalkan birşeydir, müşteri hizmetleri daha net sonuçlandırır sizi 10 dakika arayın, hesap sizinse yaşın önemi yok

Bankamatik kartınız kredi kartı özelliği barındırıyormuki? Paypalın bankamatik kartından para çektiğini duymadım, şahitte olmadım, ama provizyon süresi gelince kalkan birşeydir, müşteri hizmetleri daha net sonuçlandırır sizi 10 dakika arayın, hesap sizinse yaşın önemi yok

Bankamatik kartları maestro oluyor sanırsam en azından benimki öyle

Bu kartı paypala ekleme
Paypal’a Bankamatik Kartı Ekleme ve Alışveriş

Buda ödeme
8l6l0V.png

Artık duydunuz. Bu arada hesap benim ama geçici bişeyse önemli değil hep kalıp bir problem olmasın diye sormuştum.

Son düzenleme:

Alış veriş olarak değilde eşimin adına açtığım paypalı banka kartı ile onaylattım..

Hocam sorun yok o işte , daha önce bende yaşadım onu . O parayı ödemişsin artık kullanamıyorsun , bi süre sonra tamamen gidiyor işlem yaptığın ancak varlıklarında hala görünün para.

Hocam sorun yok o işte , daha önce bende yaşadım onu . O parayı ödemişsin artık kullanamıyorsun , bi süre sonra tamamen gidiyor işlem yaptığın ancak varlıklarında hala görünün para.

Anlamadım yani varlıklarımda sürekli gözükçekmi o para yoksa gidicekmi bir zaman sonra.

Benimde aklıma neler neler geldi. Allah cezanı vermeye :)

Hesabınızdaki işlemin bankada adı provizyon, provizyon da süresi dolunca silinir hesap ekranınızdan, ödemesi tamamlanınca eski haraketlerinizde görünür. Günü gelince gözünüzün önünden silinir yani

Anlamadım yani varlıklarımda sürekli gözükçekmi o para yoksa gidicekmi bir zaman sonra.

Varlıklarında bi süre daha görünmeye devam edecek , daha sonra gidecek . Ne kadar sürede gidiyor bilmiyorum ama bi süre öyle kalıyor o sanki hesabındaymış gibi. Ancak kullanamıyorsun tabii ki fazla miktarda görünen parayı.Hesabınızda kullanabileceğiniz miktar üstte ok koyduğunuz bakiye yazısının altında kalan miktardır bu arada.

Varlıklarında bi süre daha görünmeye devam edecek , daha sonra gidecek . Ne kadar sürede gidiyor bilmiyorum ama bi süre öyle kalıyor o sanki hesabındaymış gibi. Ancak kullanamıyorsun tabii ki fazla miktarda görünen parayı.Hesabınızda kullanabileceğiniz miktar üstte ok koyduğunuz bakiye yazısının altında kalan miktardır bu arada.

Teşekkürler anladım.

---------- Spam Engelliyici 11:06 ---------- Önceki Mesaj 11:05 ----------

Konu kilitlenebilir veya silinebilir (Konu başlığını görünce heyecan yapmasınlar). :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri