Iş yeri açmak istiyorum - ne iş yapabilirim?

• Kullanıcı Amohma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

Amohma

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, kendime ait bir iş yeri açmak istiyorum.Kendim Bilgisayar Teknikeri mezunuyum ama bilgisayarla alakali bir iş olsada olur olmasada

Aklınızda fikirler var mı ?

Sizin ihtiyaciniz olan ne gibi bir iş yeri açabilirim?

Aç bir bilgisayarcı hem parça sat hem bilgisayar tamiri yap o tarzda ilerle git iş yapar illaki.

Zaten iş fikrim olsa kendim açar işletirim niye sana söyliyelim ki

Avm de şeker standı aç.Jelibon ve değişik o tarz şeyler satılıyor ya.Ayrıca çocuklar için oyuncak balon falan da satılıyor stantlarda..(Lisanslı pepe,örümcek adam balonları falan)Benim arkadaş axis avm istabulda açmış.Aylık minimum 3500 lira net kar geçiyor eline.
Avm de stand aç daha iyi.

Konyaaltında yaşıyorum,aracı yıkatmaya opete gittim,sırada tam 20 tane araba,konyaaltında arac yıkama yok,açan zengin olur..

aman abi iş yeri falan açmayın,
paranız varsa bilmemde,
en azından şimdilik açmayın

bencede seçimleri bekle, sonrasında bakalım neler olacak, acele etme, varsa paran vadeliye yatır herhangi bir devlet bankasına,

Bu dönemde iş yeri açmak büyük kumardır bana göre...

Yatırım yapmak için uygun bir zaman olduğunu düşünmüyorum, en azından yıl sonuna kadar beklemekte fayda var...

Yinede tasarruf size ait...

mabel matizden öyle kolaysa şarkısı senin için gelsin

aklında fikir yoksa bizim söylediklerimiz senin için ne kadar değerli

Para ikinci plandaymis gibi yazmissin ozaman hobi amacli ugras olacak ve fazla masrafi olmayan dukkan dusun misal hayvan uretmek gibi .... Yada yeni firma bul isimi yeni yeni duyulan ve farkli sehirlerde subelesmek isteyen anlasmalariniz yaparsiniz adam dukkan malzemelerine kadar dukkanini doser tabi bunun icin yatirim sart....

!!! Mobildeyim !!!

Konyaaltında yaşıyorum,aracı yıkatmaya opete gittim,sırada tam 20 tane araba,konyaaltında arac yıkama yok,açan zengin olur..

KonyaAltı Antalyadan bahsediyorsan bende orada yaşıyorum. Yıkamacılar bulunuyor aslında ama çoğu petrollerin içinde. Araba başına 25 lira alıyorlar jeeb olunca 30 lira baya değişiyor. ve bana sorarsan düzgünde yıkamıyorlar. Yıkama işinde gerçekten çok güzel para var ama işi bilip girmek gerekiyor aksi takdirde batarsın.

Benim konu sahibine tavsiyem ne iş yapmak istiyorsa o alanda bir işyerine girip çalışıp ortamı görmesi ve işi azda olsa öğrenmesi

ne iş açarsan aç , fazla açılma . Gösteriş yapıcam diye yok tabelanın iyisi olsun , yerler şöyle böyle olsun kafasıyla masraf yapma. Hedef koy kedine , mesala ilk ay kazandığın parayla tabela yaptır. İkincisiyle ışıklandırmayı yaptır vs.. vs.. . Bütün paranı dekora ıvıra zıvıra gömüp fazla masraf yapma. Çok ağlarsın .

tekel bayi işi ile uğraştım. %12.5 kar ile çalışıyor ortalama. 4k ciro yaparsan aylık 15k gelirin olur. Değerlendirebilirsn fakat tek başına zor.

Bizim burada cafe ler var özellikle bir ikitanesi çok iyi iş yapıyor Gençlerin gittiği cafeler belli bir saatten sonra full çekiyor

işyeri açacaksanız gelirinizin en az %30'unu.. hatta 30-40 arasını devlete vereceksiniz diye biliyorum ama tam emin değilim.
ve devlet battığı için en ufak şeyden bile vergi kesiyorlar artık. ona göre hesap yapın derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri