İsbank hesap isletim parası hakkında ?

CBurak

★★★ƬӇЄ Ɯ&#
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar malum adsense ödeme yapmaya başlamak üzere ben iki adsensemede banka hesabı eklemedim.

Nedeni de bankaların sömürücülüğü adsense ablamın hesabı üzerine olduğu için ablamın banka hesabına göndermem gerekiyor parayı.Bir de tabi daha 6 ay var 18 ime girmeme yeni hesap açtırtacaktım ancak bir sürü iş bankamatiği vs gelcek.

Benim sorum bu hesap yaklaşık 3 yıllık ve 2011-2012 den itibaren hiç dokunulmamış bir uyanıklık yapmaya kalkıp 2 yıl yani toplamda 4-5 hesap işletim ücretini birden almaya kalkarlar mı ? İşletmediğin hesabın ücretinin neyini alacaksın orası ayrı mesele de türk bankaları 2012 de para yatırdığımda fon mon dedi 150 tl kesti zar zor aldık. Bileniniz varsa cevaplarsa memnun olurum

adsense ablamın hesabı üzerine olduğu için ablamın banka hesabına göndermem gerekiyor parayı

adsense ismi ile banka ismi aynı olmak zorunda değil bilgin olsun

soruna gelirsen evet hepsinin parasını toptan çeker ama bi yolu var para hesaba geçtikten 4-5 saat sonra kesiyorlar daha kesmeden çekebilirsin parayı aynı durumdayız senle ben öyle yapıyorum yattığı an çek :D

iş bankası bu yapar mı yapar hiç affetmez, zamanında mecburiyetten eft yaptığımda kalan miktarı hemen hesap işletim ücretine kesiyordu, yani bence uzak durulması gereken bankaların başında geliyor İş bankası ve Akbank.

adsense ismi ile banka ismi aynı olmak zorunda değil bilgin olsun

soruna gelirsen evet hepsinin parasını toptan çeker ama bi yolu var para hesaba geçtikten 4-5 saat sonra kesiyorlar daha kesmeden çekebilirsin parayı aynı durumdayız senle ben öyle yapıyorum yattığı an çek :D

:D adsense ismi banka ismiyle aynı olmalı diye birşey okumuştum sanki adsensenin sitesinde

Deme ya gündüzüm gecem kaydı benim ters bi vakitte yatırırsa çekemeden gider para varmı bi öneriniz hesap işletim ücreti almayan bi banka falan ?

iş bankası bu yapar mı yapar hiç affetmez, zamanında mecburiyetten eft yaptığımda kalan miktarı hemen hesap işletim ücretine kesiyordu, yani bence uzak durulması gereken bankaların başında geliyor İş bankası ve Akbank.

varmı önerdiğiniz banka ?

:D adsense ismi banka ismiyle aynı olmalı diye birşey okumuştum sanki adsensenin sitesinde

Deme ya gündüzüm gecem kaydı benim ters bi vakitte yatırırsa çekemeden gider para varmı bi öneriniz hesap işletim ücreti almayan bi banka falan ?

varmı önerdiğiniz banka ?

enpara & kuveytturk 0 işlem ücreti

enpara & kuveytturk 0 işlem ücreti

Eminmisin adsensedeki isimle banka hesabi sahibinin isminin ayni olmasi gerekmedigine? Ben ayni olmasi gerekiyo diye biliyorum. Bende is bankasi cekmeden alayim parayi diye ugrasiyorum, yoksa eger boyle bi zorunluluk daha fazla kasmiyim kendimi :D

gelen parayı hemen çek yata eft çak başka bankaya internetten eftlere 2 tl alıyolar. Enpara veya kuveyttürk açabilirsin.

Eminmisin adsensedeki isimle banka hesabi sahibinin isminin ayni olmasi gerekmedigine? Ben ayni olmasi gerekiyo diye biliyorum. Bende is bankasi cekmeden alayim parayi diye ugrasiyorum, yoksa eger boyle bi zorunluluk daha fazla kasmiyim kendimi :D

eminim abi yeni güncellemeden sonra öyle oldu ödemede aldım hatta

---------- Mesaj saat 02:50:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:49:22 civarında gönderildi. ----------

enparayı araştırıyorum şuan peki hocam bu google'un parayı kaçta yatırdığı belli mi ona göre pusuya yatsak yoksa kafasına göre mi atıyo

işte hangi saatler arasında yatırıyo bilebilsem

en paraya internetten başvur 1-2 güne evine geliyorlar kartı teslim ediyorlar 1-2 hediye verip gidiyorlar kuruş dahi istemiyorlar
Google bu sağı solu belli olmaz :D

eminim abi yeni güncellemeden sonra öyle oldu ödemede aldım hatta

---------- Mesaj saat 02:50:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:49:22 civarında gönderildi. ----------

en paraya internetten başvur 1-2 güne evine geliyorlar kartı teslim ediyorlar 1-2 hediye verip gidiyorlar kuruş dahi istemiyorlar
Google bu sağı solu belli olmaz :D

şu enparaya bakayım bi bir hesabı birden çok adsensede kullanabiliyor muyuz bari :D böyle olmayacak hayatımız işbankasından para kaçırmakla geçiyo bir değil iki değil :D

benimde iş bankası ya bu ödemeyi iş bankasından alacağız artık da bir daha ki ödemeye kadar bende bir kuveyt türk te bir hesap açtırayım diyorum kesintilerden kurtulmamız lazım

ödemelerden birisini bende iş bankasına alıyorum,derdimiz büyük :D soruna gelicek olursak evet,geriye dönük çekebilir.benden geçen yıl çekmişti.yapılacak tek şey var,o çekmeden sen çekiceksin yani hesapda para bırakmayacaksın hocam :)

Kuveyttürk candır hocam :) EFT ücretsiz, hesap işletim ücreti yok, subeleri genelde bombos oluyor ve her işi cabucak halledebiliyorsunuz. Bir kaç kötü yanıda var tabi mesela her yerde subesi veya bankamatigi yok. Ayrıca kredi kartı da alırsanız taksit olanağı pek yok. ( Öğrenciye kredi kartı vermiyorlar) Enpara yı hiç denemedim onada bir bakmak lazım :)

---------- Mesaj saat 03:46:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:40:56 civarında gönderildi. ----------

Not : Enpara da basvurdukdan sonra evimize geliyorlarmış. Evimize gelmemeleri için ne yapmamız lazım ? Yani evimde pek ugrasmak istemiyorum. Bankaya gidip halledebiliyor muyuz ?

Sürekli kullanmadığınız bir hesapsa para yattığı gibi çekebilirsiniz, güzel taktikmiş. :)

Yanlışınız var, toplu olarak 4-5 yıllık çekmiyor. 6 aylık 50 TL'den senede 2 defa kesiyor ve bu işlemi 50 TL tamamlanana kadar sürdürüyor. Eğer 6 ay içinde 50 TL'yi çekemezse diğer 6 aylık dönemi başlatıyor. Öncekilere tekrar karışmıyor.

Hesabına 2 tane faturayı otomatik ödeme talimatı verirsen para mara almıyor. Tabi bulunduğun dönemi yine alıyor. :)

Paranı aynı gün onlardan önce çekmen lazım. Aman işte, nerde banka orda saçmalık zaten :)

otomatik fatura talimatı verirseniz 2 fatura için bu kesintiyi yapmıyorlar ama 6 aylık 50 TL kesinti yapmaları hesap ücretim adı altında çok fazla.

Hesabımızı binlerce tl hacimli olsa neyse 50 TL. Aksamada damlıyor onlarda biriken sulardan pay alıyorlar diyelim :)

Yanlışınız var, toplu olarak 4-5 yıllık çekmiyor. 6 aylık 50 TL'den senede 2 defa kesiyor ve bu işlemi 50 TL tamamlanana kadar sürdürüyor. Eğer 6 ay içinde 50 TL'yi çekemezse diğer 6 aylık dönemi başlatıyor. Öncekilere tekrar karışmıyor.

Hesabına 2 tane faturayı otomatik ödeme talimatı verirsen para mara almıyor. Tabi bulunduğun dönemi yine alıyor. :)

Paranı aynı gün onlardan önce çekmen lazım. Aman işte, nerde banka orda saçmalık zaten :)

toplu derken benden çektigi parayı açıklayayım,o dönemki parayı çekmiş önce.sonra bi önceki yılın 2 parasınıda çekmiş yani 3 tane 6 aylık çekti.ayrıca,sevdigim bi abimin hesabında otomatik ödeme talimatları oldugu halde çekiyor.gider geri isterse yanlışlık olmuş diyip geri veriyorlar,2 kez yaşadı bunu ve birlikte gidip aldık parayı.aynı şekilde bendende aldıgı paraları gidip istedigimde ögrenci oldugum için hep iade ettiler ama şimdi ögrencilik kalmadı,istesemde vermezler :) kısacası,parayı çekiyorlar adamlar.sen itiraz edersen bakıyorlar,gerekirse veriyolar parayı yoksa kalıyor zaten.itiraz etmezsen kalır direk içerde.her adsense parası geldiginde çekiyorlardı benden,hesap ögrenci hesabıydı üstelik.ve dedigim gibi itiraz edersem geri veriyorlardı parayı.

bırakın çeksin öğrenci belgesi götürün geri yatırırlar kestikleri parayı

öğrenci değilse de başka yollarla alabilirsiniz kesilen parayı hesap işletim ücretinden korkmayın hocam

ayrıca banka hesabı açıp adsenseden para almak için 18i doldurmanıza gerek yok 16 yaşındayken işbank ilk imza hesabı açtırıp adsenseden para almıştım o zamandan bu zamana bişeylerin değiştiğini sanmıyorum :D

Arkadaşlar malum adsense ödeme yapmaya başlamak üzere ben iki adsensemede banka hesabı eklemedim.

Nedeni de bankaların sömürücülüğü adsense ablamın hesabı üzerine olduğu için ablamın banka hesabına göndermem gerekiyor parayı.Bir de tabi daha 6 ay var 18 ime girmeme yeni hesap açtırtacaktım ancak bir sürü iş bankamatiği vs gelcek.

Benim sorum bu hesap yaklaşık 3 yıllık ve 2011-2012 den itibaren hiç dokunulmamış bir uyanıklık yapmaya kalkıp 2 yıl yani toplamda 4-5 hesap işletim ücretini birden almaya kalkarlar mı ? İşletmediğin hesabın ücretinin neyini alacaksın orası ayrı mesele de türk bankaları 2012 de para yatırdığımda fon mon dedi 150 tl kesti zar zor aldık. Bileniniz varsa cevaplarsa memnun olurum

Hocam benim hesaptan da aldı ama iki fatura bağlı olduğu için geri ödeme yaptılar.4-5 ücreti birden nasıl alıyor onu anlamadım.Müşteri hizmetlerini aradınız mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri