işbankası bakiye ve kullanılır bakiye ?

ek hesabın olabilir mi baktın mı
yada eft talimatı verdiysen daha gitmemiş olabilir

[MENTION=11784]Hamanji[/MENTION] dolar hesabı var oradada yok.dün 10 dolarlık alışveriş yaptım paypaldan ama arada çok büyük fark var sonuç olarak

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] neden sendede blokeli ki ? ne hakla paramıza bloke koyuyorlar ?

[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] olamaz hocam öğrenci hesabı olduğundan bende o ücret yok 2017ye kadar mı ne.geçen sene yaptım güncellemesini.ama olsa zaten yine hareketlere görünmeli ?

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] neden sendede blokeli ki ? ne hakla paramıza bloke koyuyorlar ?

neden bloke yazıyor bende bilmiyorum
bende de bu şekilde bakiye problemi var sende ki gibi birde demin eft geçerken fark ettim blokeli yazıyor, benimde öğrenci hesabı aricam birazdan bakalım nedir ne değildir

[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] olamaz hocam öğrenci hesabı olduğundan bende o ücret yok 2017ye kadar mı ne.geçen sene yaptım güncellemesini.ama olsa zaten yine hareketlere görünmeli ?

Hocam parayı atmden bi çekmeyi deneyin işbankasında olur bazen öyle hesapta göstermez ama para veriyor

okul bitti wala iyi hatırlattınız iş bankası bana hesap ücreti kitlemeden boşaltayım bari:)

ben geçen hafta iş kredi kartını kapatacaktım.ndeni ise bu bitcoin muhabbetinde parayı iade etmeyen tek banka olmasıydı.itirazıma saçma sapan cevap gelince kapatın dedim kartı.bir daha görüşün itiraz ettiğiniz banka yetkilileriyle deyince hadi bir şans daha vereyim dedim.görüşünce baktım ki değişen bir şey yok arayıp iptal edeyim dedim.bir de baktım aidat kesmiş karta.o sinirle aradım kapat kartı dedim.zaten iptal edin deyince etmemek için bin takla atıyorlar.aidatı puan olarak verelim dedi.istemez zaten kullanmaya devam etsem gittiğim tatilden 100 liralık puan gelecek kartıma dedim.fazla uzatma da iptal et dedim.

O zaman bana göndermeyi dene oluyor mu acaba :D Kanka ciddiyim babanın hesabı sürekli bu şekilde bazen para gönderdiğimize rağmen eksi olarak gösteriyor ama atmden çektiğimizde parayı veriyor

denedim diyorum, senin paran benim hesaba yatsın da adsense sana eksik gönderem bari, o zaman bakalım böle konuşacan mı :D

Bende de aynı sorun var 3-5 gün araştırdım bulamadım . Aklıma gelen şey ise ; Bir şey alıyoruz,para karşıya gidiyor ama bankadan kesilmiyor. 2-3 gün sonra düzeliyor . Aklıma bu geldi. Saçma gibi ama ne yapalım :D

Bende de aynı sorun var 3-5 gün araştırdım bulamadım . Aklıma gelen şey ise ; Bir şey alıyoruz,para karşıya gidiyor ama bankadan kesilmiyor. 2-3 gün sonra düzeliyor . Aklıma bu geldi. Saçma gibi ama ne yapalım :D

bu olayda geldi başıma, bir ara 3 gün sonra paypal harcaması gözüktü iş bankası hesabımda 100 liraya yakın fakat harcama yapmamıştım. paypal hesap özetimi incelediğimde yaklaşık 4 gün önce o tutarda bir işlem gözüküyordu

bakiye senin paran oluyor bir de kullanılabilir bakiye bankanın kredi olarak sağladığı bakiye oluyor odur muhtemelen arayıp sorarsan daha net söylerler. ya da bi yere otomatiğe bağlıysa o ayın borcunun silinmiş hali de olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri