arkadaşlar daha önce garanti kazançlı ebook garanti kazançlı script mesajları ile kandırıldım. hesaba havale geçtikten sonra ilgilenmeyen mesaj atmayan işi bile teslim etmeyen insanlarla karşılaştım ve 1.500 liraya yakın para kaybettim. web konusunda bilgi sahibi değilim. araştırmalarım sonucunda youtube işinin bana en uygun iş olduğunu düşündüm. sıfır bilgi sahibiyim. ve bu benim artık son deneyimim olucak. bunu da başaramazsam bi daha internete oyun oynamak dışında girmem. seneye mezun olucam ve youtube dan kazandığım parayı yüksek lisansım için biriktireceğim
youtube işine ayırabileceğim bütçe 400 lira. bot kullanmanın bana daha uygun olduğunu düşündüm ama siz ne tavsiye verirsiniz bilmem. ilk kazancımın yarısını ikinci kazancımın %25ini işi öğreten arkadaşımıza göndereceğim. önemli olan dürüstlük ve samimiyettir. teşekkür ederim
youtube işine ayırabileceğim bütçe 400 lira. bot kullanmanın bana daha uygun olduğunu düşündüm ama siz ne tavsiye verirsiniz bilmem. ilk kazancımın yarısını ikinci kazancımın %25ini işi öğreten arkadaşımıza göndereceğim. önemli olan dürüstlük ve samimiyettir. teşekkür ederim