IŞİD'e Cevap :))

M
  • Kullanıcı M3R7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
M

M3R7

Guest
11203046_816236215157936_1257212210178400178_n.jpg

Onlarda o yürek var mı bir uçak bombasına,füzesine bakar o 30 bin kişi :D

Sadece Ytpara üyesi 31,393. Admin onay ver dalalım :D

Gülüp eğleniyoruz da bu komik değil. Kimseye lafım yok kendi adıma komik değil. 30 bin kişinin bombayla ülkeyi ne hale çevirebileceğini düşünün. Aklınızdan o kara savaşlarını silin. Devir cesur yürek filmindeki gibi değil artık. Bir bomba patlıyor turizm bitiyor. Ölenleri yaralananları zaten söylemiyorum. Ekonomik, kültürel bedensel psikolojik bir sürü boyut var. 30 bin kişi böyle bir ülkeye çok zarar verebilir. Ordumuz güçlü, nüfusumuz kalabalık ama gereksiz şimarmayalım. Çok tehlikeli bu terör grupları. Kaybedecek bir değerleri yok. Ahlak yok, bağlılık yok hiçbir şey yok. Gelip patlatır kendini. Farkında değilseniz söyleyim turizm çok kötü durumda. Diğer ülkeler Türkiye'de terör var gitmeyin diyorlar ki haklılar. Orta doğu ülkesi olduk. İki tane terör grubunun oyun pazarı halindeyiz. Elemanın biri satrançta piyon gibi oynuyor koca ülkeyle kendini kurtaracam diye. Laflarım anlayana biraz daha ince düşünelim şaka değil. Koltuk kabartacak iş değil, birileri savaşacak sanal iş değil bu, fiziksel bir iş gerçek sonuçları var. Şaka değil bu savaş ve kan var. Aman dikkat bu bilinçte olmak önemli. Allah her türlü terör gruplarının bin belasını versin.

vur de vuralım, öl de ölelim [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] :)

saldırmazlar hepsi hurafe bunlar aralarında anlaşmalı masalatından el sıkışıyolar olan garibana oluyor ve bizim milletimiz birbirine giriyor

Aman hocam biraz sakin , sinirlisin galiba

sinirliyim herşeyi görmezden gelene birilerinin arkasında vagon olana o ne diyosa doğrudur diyenlere madalyonun diğer tarafına bakmayana sinirliyim dünya alem biliyor herşeyi gözümüzün önünde el ele güle oynaya takılıyolar sonra bi askerimizi vurunca aa çarpışıyoruz demekki düşmanız oluyor geçicen o işleri neyse ben yatıyorum cümletten iyi geceler

bu işid islamla alakası olmayan israilin piyonu kuklası bu ******** örgüt pkk tarzında halkın ıcıne karısır canlı bomba patlatır araçla veya kişilerin üstünde adam kacırır kafa keser bi ülkeyle savaşa girilir bu gibi örgütlerle savaşa girilmez bunlara ne denir bilmiyorum dilim musade etmiyor ama acıyorum aldatılan insanlara cahilliğinden orgutculer kandırıyor oraya gıdıyor gercegın cok farklı oldugunu anlıyor kımı kacmak ıstıyor kacamıyor kacmaya yeltenenleri yakaladıklarını olduruyorlar bilmiyorlarki israile hizmet ediyor bu orgut islamla bu gibi orgutlerın hıc bı zaman alakası olamaz bunlar insan değil

Bu işler sayıya bakmaz israil nüfusu 7 Milyon ama adamlar Dünyayı yönetiyor Türkiyede Fenerbahçe taraftarı 20 milyon (aşağı yukarı) ee hadi gidelim fethedelim yani bu işler öyle olmuyor ışid çok güçlü bi yapılanma adamlar dünyayla savaşıyor Amerika Rusya Hollanda vb ayrıyetten pkk pyd özgür suriye ama şunuda belirtmek gerek senin ülkene vatan hainliği yapan leş köpeklerin kafalarını tek tek alan adamı bombalarsan o adamda sana hertürlü karşılığını verir ama ışid müslüman bir ülkeye saldıracağını düşünmüyorum en azından müslümanlara zarar vermek istemeyecektir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri