Işık Yanmama ve Ytnetwork Sorularım

sergenyapim

Yasaklanmış
Işık yanmama olayından başlayım. Kendi özgün videolarımda ışıklar yanmıyor. 1-2 gün sonra monetiseyi aktif hale getiriyorum ve ingilizce içerik. Yine de yanmıyor öylece kapalı duruyor.

Diğer sorum ytnetwork ile ilgili. Benim 20 bin izlemeli bir kanalım var, bu kanal ytnetwork'e katılmama yeterli mi? Kazancım 100 dolarsa 75 bana 25 ytnetworke olacak sanırım. Ödemeler ytnetworke gelip, ytnetwork bana mı ödeme yapacak? Ytnetworke giriş için bir ücret ödemem gerekli mi? Kaç tane kanal bağlayabilirim ytnetworke?

Türkiye ip'den para kazanmayı aktif hale getirdiğimiz için olabilir mi acaba?

Giriş şartlarını ana konuda bulabilirsiniz.Sorduğunuz tüm sorular ana konuda var aslında.Evet 75 e 25 şeklinde kazancınız oluşturulur.Siz networkten alırsınız paranızı.Ana konuyu incelemenizi öneririm.

---------- Mesaj saat 14:15:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:15:11 civarında gönderildi. ----------

Türkiye ip'den para kazanmayı aktif hale getirdiğimiz için olabilir mi acaba?

Turkiye ip ile alakası yok hocam sorun genel.

Arkadaşlar dün gece yükledim videoların para kazanmasını bu sabah aktif ettim. 9 saattir aktif ettiklerimin hiç birinin ışığı yanmadı.
sizde durum nedir?

dün gece yükledim ışık yanmış ama sabahtan yüklediğim videolar halan yanmamış

Giriş şartlarını ana konuda bulabilirsiniz.Sorduğunuz tüm sorular ana konuda var aslında.Evet 75 e 25 şeklinde kazancınız oluşturulur.Siz networkten alırsınız paranızı.Ana konuyu incelemenizi öneririm.

---------- Mesaj saat 14:15:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:15:11 civarında gönderildi. ----------

Turkiye ip ile alakası yok hocam sorun genel.

Şundan dolayı, Türkiye serverimden yükleme yaptıklarımın hiçbiri monetise olmadı. Amerikadaki serverimden yükleme yaptıklarım, defaultta otomatik hemen monetise yapma açık durumunda ve amerikada yüklenenler monetise olmuş durumda. Şuan deneme yapıyorum eğer tr ipde olmaz, usa ipde olursa konuda belirteceğim.

Şundan dolayı, Türkiye serverimden yükleme yaptıklarımın hiçbiri monetise olmadı. Amerikadaki serverimden yükleme yaptıklarım, defaultta otomatik hemen monetise yapma açık durumunda ve amerikada yüklenenler monetise olmuş durumda. Şuan deneme yapıyorum eğer tr ipde olmaz, usa ipde olursa konuda belirteceğim.

Vds hesabım USA ip li ve onda da monetise olmamış durumda.

genel bir sorun sanırım o zaman. ben rusyadayım tr de değil. ülke ile alakalı değil

ülkeyle alakası yok yabancı forumdaki arkadaslarda ışığın yanmamasından yakınıyor genel bir problem ama biran önce düzelmesi lazım bu işin herşeyi yaptım ama bir türlü yanmıyor cok sinirliyim :mad:

evet yanması lazım. para kayıp ediyoruz. adamlar reklamsız videolarımı izliyor. isyan ediyorum artık :)

yakında düzelir ya koskoca youtube sonuçta elbet uğraşıyordur bu konuyla ilgili. Benimde dün aksam yüklediğim videolarda hala ışık yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri