ISIL Televizyon Yayıncılık 6 Telif Yedi

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
ISIL Televizyon Yayıncılık 6 Telif Gönderdi

beyler dizi kanalım 6 telif yedi 2 ihtar olarak görünüyor 1 tane daha gelirse kapanacak telif gelebilecek videoları sildim bu kanal 2ihtarlı kalsa sıkıntı yaratırmı?

para kazanma kapatılmadıysa kanalı sil kurtul yarın birgün kapanırsa diğer kanallarada sebep olur hem birikmiş paran gider hem kanalların

en çok gelir bu kanaldan geliyor zaten 2kanal var bunu silersem 0dan başlamış gibi olurum silmesem sıkıntı olurmu?

Gardeşim benim ki bu şelilde duruyo. para kazanması aktif. 2 de telif var.

Ah kardeşim STAR'dan uzak durun diye bağırıyor herkes.
Bence startv dizilerini geri çek, tehlikesiz gördüğün içeriklerle devam et, diken üstünde sakin bir şekilde ilerle.Hergün içerik giriyorsan 2 güne düşür.
Kapat desek ayrı, kapatma desek ayrı, kararı sen ver.
Ve yeni temiz kanalına yatırım yapmaya başla.

gündüz dizisi mi yüklüyorsun ?

gündüz dizisi mi yüklüyorsun ?

ben de özledim 6.bölümünü atmıştım 4part ve 2adet tek parça şeklinde 6sınada telif atmış 2ihtar olarak görünüyor. çok iyi gelir getiriyodu sağlık olsun asıl sorum bu kanala daha video yüklemeyi düşünmüyorum zaten yüklenmıyor 15dkdan uzun videolar gelirler düşene kadar beklesem 1-2hafta sonra silsem kanalı sıkıntı olurmu acaba çünkü günlük 40-50$ bırakıyor

ben de özledim 6.bölümünü atmıştım 4part ve 2adet tek parça şeklinde 6sınada telif atmış 2ihtar olarak görünüyor. çok iyi gelir getiriyodu sağlık olsun asıl sorum bu kanala daha video yüklemeyi düşünmüyorum zaten yüklenmıyor 15dkdan uzun videolar gelirler düşene kadar beklesem 1-2hafta sonra silsem kanalı sıkıntı olurmu acaba çünkü günlük 40-50$ bırakıyor

benim de var günde 50 TL getiren 1 topluluk yemiş kanalım ben de silmedim daha kazandırsın gittiği yere kadar 10-12 Aralık gibi kazançlar kesinleşince başka adsense e alıcam orda kapanana kadar kazandırsın sonuna kadar nimetini almak lazım silmeden

Star Tv den uzak durun kanalları gümletiyorlar

benim de var günde 50 TL getiren 1 topluluk yemiş kanalım ben de silmedim daha kazandırsın gittiği yere kadar 10-12 Aralık gibi kazançlar kesinleşince başka adsense e alıcam orda kapanana kadar kazandırsın sonuna kadar nimetini almak lazım silmeden

Star Tv den uzak durun kanalları gümletiyorlar

aynen haklısın ben normalde yüklemıyorum fakat bu ben de özledim bölümlerini youtubede görünce bende yükledim

вαттυѕαу;172361' Alıntı:
Bir ihtarda sınırsız yükleme özelligi gider
İki İhtarda para kazanma gider
Üç ihtarda kanal kapanır.

Hocam bu doğrumu ?
Sınır nedir o halde ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri