İsim & Fikir Önerisi - 500-600 TL Ödüllü Sosyal Ağ Projesi Üzerine [Yarışma]

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Bir sosyal ağ projesi üzerinde çalışıyoruz. Bilindik bir iki firmayla sponsorluk anlaşmalarına başladık, güzel şeyler oluyor. Gizlilik anlaşmaları gereğince yapmış olduğumuz karşılıklı projenin içeriği, özellikleri hakkında bilgi veremiyoruz. En yakınımızdaki kişilere dahi bir şey söyleyemiyoruz bu konu hakkında, bizi yakacak düzeylerde anlaşmalar çünkü bu anlaşmalar. Lütfen bu konuda anlayışla karşılayın bizi.

İki farklı konuda yarışmamız var birinde 500 TL dağıtıyoruz birinde seçildiği takdirde 100 TL dağıtıyoruz. Her ikisine de tek mail göndererek ya da ikisinden herhangi biri için mail göndererek hemen katılabilirsiniz. Başvuruları mNote ve RocknRolla ile birlikte değerlendiriyoruz. Benim oyum 2 onların 1er (Hisseler ile doğru orantılı :cool: ) :D Mail adresi: [email protected] bu adrese mail atarak katılabilirsiniz yarışmamıza.

En Yaratıcı Uygulanabilir Fikirler

Sosyal ağ projesi denince aklınıza gelebilecek her şeyi bizimle paylaşabilirsiniz. Tek cümle de olabilir, bir sayfa da olabilir fikrinizi her türlü görsel ile vb. şekilde destekleyebilirsiniz de. Projemizin genel olarak anlatabileceğimiz özellikleri büyük bir sosyal ağ projesi olduğu ve Facebook başta olmak üzere diğer benzeri sitelerden ayrılacak çok önemli bir farkı olması. Yine de biz farkları arttırmak, fikirlerle projemizi desteklemek istiyoruz. Bu nedenle bazı forumlarda bu tarz konular açmayı öngördük. Hayal gücünüzü zorlamak serbest. Uygulanabilir olması da değerlendirme özelliklerinden bir tanesi tabi ki; ancak biz düşünülebilecek çoğu şeyi uygulayabilecek donanımdayız şuanda hem maddi olarak hem teknik olarak. Fikirlerinizin değerlendirilmesi konusunda net bir tarih veremem; ancak tahminimce fikir kısmı maksimum 2-2,5 hafta sürecek ve ödüller dağıtılacak ardından. Paypal aracılığı ile ya da banka transferi ile.

Alanadı Önerisi Hakkında:

Yabancı dilde evrensel bir alanadı alınacak.
Alanadı önerileri daha önce değerlendirilecek ve sonuca bağlanacak.
(Ne kadar hızlı, o kadar iyi. Maksimum 1 hafta içinde)
Her türlü alanadı olabilir sosyal ağ sitesi için kullanılabilecek yaratıcı şeyler.

Ödüller:

En Yaratıcı Uygulanabilir Fikirler

1. Ödülü - 250 TL
2. Ödülü - 150 TL
3. Ödülü - 50 TL
4. Ödülü - 25 TL
5. Ödülü - 25 TL

Yukarıdaki ödüller kesinlikle bu forumda dağıtılacak olan ödüllerdir.

Alanadı Önerisi

100 TL

Kullanıldığı takdirde verilecek olan ödüldür.

Önemli Bilgi:

Ödül alan alanadının fikir hakları, ödül almış olsun olmasın tüm yaratıcı fikirlerin fikir haklarını da yarışmamıza katılarak, mail atarak bizlere vermiş oluyorsunuz. Daha sonra herhangi bir hak talebi yapma hakkınız bulunmamakta. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak fikirlerinizi bizlerle paylaşın.

Konu hakkında bizim yanıt verebileceğimiz şekildeki (genel olarak proje üzerinde değil yarışma üzerine yani) sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca mail atan arkadaşlar, atmayı düşünen arkadaşlar konuya yazarlarsa yorum ben ona göre mailler arasından ayarlayayım bulayım. Mail atan arkadaşlara da mail bana ulaştığında mail olarak cevap atacağım. Yorum, öneri, katılımlarınızı bekliyorum.

Hocam 2 3 alan adi tavsiye edebilirim ama mobilim mail atamam ozel mesaj olarak atayim istersenuz bende yarismaya katilayim olurmu ??

Hocam 2 3 alan adi tavsiye edebilirim ama mobilim mail atamam ozel mesaj olarak atayim istersenuz bende katilayim olurmu ??

Acelesi yok hocam mail atabilirsiniz, alan adı konusunda 1 haftadan kısa sürede tahminimce 3-4 günde karar vereceğiz; ancak diğer konuda da fikirlerinizi beklerim tabi ki. Mail atarsanız daha sağlıklı olur daha toplu olur pmler karma karışık tahmin edebileceğiniz üzere :) Yarın atarsınız, teşekkürler ilginiz için.

Acelesi yok hocam mail atabilirsiniz, alan adı konusunda 1 haftadan kısa sürede tahminimce 3-4 günde karar vereceğiz; ancak diğer konuda da fikirlerinizi beklerim tabi ki. Mail atarsanız daha sağlıklı olur daha toplu olur pmler karma karışık tahmin edebileceğiniz üzere :) Yarın atarsınız, teşekkürler ilginiz için.

aklımda 1 fikir var ancak şöyle bir ayrıntıya takıldım . bu fikirle ilgili halihazırda bazı siteler mevcut ancak ücretli veya sorunlu oldugunu düşünüyorum. ilgilenilmesi ve yaratıcı fikirlerinde dahil olmasıyla iyi bir yere gelebilir diye düşünüyorum. mail olarak ileticem.

hatta gönderdim.

aklımda 1 fikir var ancak şöyle bir ayrıntıya takıldım . bu fikirle ilgili halihazırda bazı siteler mevcut ancak ücretli veya sorunlu oldugunu düşünüyorum. ilgilenilmesi ve yaratıcı fikirlerinde dahil olmasıyla iyi bir yere gelebilir diye düşünüyorum. mail olarak ileticem.

hatta gönderdim.

Throck selam, senden önce domain için öneri gönderenler olmuştu. Fikir gönderen ilk arkadaşsın. Açıkça söylemek gerekirse etkilendim fikrinden. Oldukça başarılı güzel bir öneri olmuş, teşekkürler. Kesinlikle değerlendireceğiz fikrini. Tek fikir ile katılmak da şart değil, domain önerileriniz, fikir önerileriniz bekliyorum. Teşekkürler ilgin için hocam.

Throck selam, senden önce domain için öneri gönderenler olmuştu. Fikir gönderen ilk arkadaşsın. Açıkça söylemek gerekirse etkilendim fikrinden. Oldukça başarılı güzel bir öneri olmuş, teşekkürler. Kesinlikle değerlendireceğiz fikrini. Tek fikir ile katılmak da şart değil, domain önerileriniz, fikir önerileriniz bekliyorum. Teşekkürler ilgin için hocam.

biraz daha ayrıntıya girmek isterdim açıkcası ancak nasıl söylesem bu tür konular ya yüzyüze konuşulmalı yada kişilerin yaratıcılıgına bırakılmalı. konuya uygun domain öneremedim kusura bakmayın uluslar arası aranırlılığı olması açısından ek yaratıcı değilim sanırım:)

bu arada aklıma ayrıca gelen şeyler olursa tekrar bildiririm. bir mark'da neden aramızdan çıkmasın:p

biraz daha ayrıntıya girmek isterdim açıkcası ancak nasıl söylesem bu tür konular ya yüzyüze konuşulmalı yada kişilerin yaratıcılıgına bırakılmalı. konuya uygun domain öneremedim kusura bakmayın uluslar arası aranırlılığı olması açısından ek yaratıcı değilim sanırım:)

bu arada aklıma ayrıca gelen şeyler olursa tekrar bildiririm. bir mark'da neden aramızdan çıkmasın:p

Eyvallah üstad. Fikrini projenin küçük de olsa bir kısmı olarak kullanabiliriz bir yerlere sıkıştırılabilecek güzel fikir bence.

Arkadaşlar yarışma sürüyor çok kısa da olsa önerilerinizi her iki konuda da bekliyoruz ;)

%51 payla neden olmasın çok güzel fikirler verebilirim :P
başarılı olmanız dileğiyle :D

Benimde aklımda bir fikir var ama %10 isterim siteden :D Domain ismi alınmış ama marka olabilecek bir isim

Benimde aklımda bir fikir var ama %10 isterim siteden :D Domain ismi alınmış ama marka olabilecek bir isim

Arkadaşlar sitenin geneli için fikir istemiyoruz her şeyimiz mevcut çok şükür. Çok farklı yöne çıkaracak siteyi bir iki özellik var tutacağına eminiz biz olsun yatırımcılar olsun bu nedenle. Çok ufak modifikasyonlar olsun, uygulanabilir, farklılık getirece şeyler olsun beklediğimiz şeyler bunlar. %5'lik hisse için 50.000 veren firmayı bekletiyoruz şuanda kabul etmedik :) O yüzden %10 falan komik olmayın :D yarışmaya katılacak varsa katılabilir kazanabilir :D

Ayrıca hiç olmayan şeyler türetmek zorunda değisiniz, genelde olan ancak tam işlemeyen olsun, farklı olup sosyal ağa eklenebilecek bir şey olsun bu tarz fikirlere de açığız kesinlikle Throck'un önerdiği fikir bu tarz bir fikirdi.

Alanadı için de önerilerinizi genel olarak bekliyoruz, kendiniz türebilirsiniz isim her şey olur.

Tek yapmanız gereken birkaç harf ile 100 lira kazanabilirsiniz :) Ya da birkaç cümle ile daha çok kazanabilirsiniz :)

Teşekkürler herkese ilgisi için, önerilerinizi bekliyoruz ;)

Ben sadece isim arıyosunuz sandım hocam :D fikir ve isim benden olduktan sonra %10 istemem zaten :D size başarılar zaten benim aklımdaki domain digimedia.com adlı sitede kayıtlı 9. ayda bitiyor süresi tuzlu olabilirdi fiyatı :)

@Incubus emretti katılmazmıyız.Düşündüğüm ismi mail adresine gönderdim.
Göremeyenler okumaya üşenenler için buraya yazıyoru hep sizi düşünüyorum ;) [email protected]

isim olarak birşey öneremicem ama geri kalan herşey için aklımdaki fikirleri emaıle döktüm @Incubus :D

Arkadaşlar sitenin geneli için fikir istemiyoruz her şeyimiz mevcut çok şükür. Çok farklı yöne çıkaracak siteyi bir iki özellik var tutacağına eminiz biz olsun yatırımcılar olsun bu nedenle. Çok ufak modifikasyonlar olsun, uygulanabilir, farklılık getirece şeyler olsun beklediğimiz şeyler bunlar. %5'lik hisse için 50.000 veren firmayı bekletiyoruz şuanda kabul etmedik :) O yüzden %10 falan komik olmayın :D yarışmaya katılacak varsa katılabilir kazanabilir :D

Ayrıca hiç olmayan şeyler türetmek zorunda değisiniz, genelde olan ancak tam işlemeyen olsun, farklı olup sosyal ağa eklenebilecek bir şey olsun bu tarz fikirlere de açığız kesinlikle Throck'un önerdiği fikir bu tarz bir fikirdi.

Alanadı için de önerilerinizi genel olarak bekliyoruz, kendiniz türebilirsiniz isim her şey olur.

Tek yapmanız gereken birkaç harf ile 100 lira kazanabilirsiniz :) Ya da birkaç cümle ile daha çok kazanabilirsiniz :)

Teşekkürler herkese ilgisi için, önerilerinizi bekliyoruz ;)

Hocam şimdi yarışmada her ikisinede katılabiliyormuyuz vede sosyal ağın hem içeriği hakkında hemde site adı hakkındamı olucak bilgiler :)

Hocam şimdi yarışmada her ikisinede katılabiliyormuyuz vede sosyal ağın hem içeriği hakkında hemde site adı hakkındamı olucak bilgiler :)

Tabi hocam her ikisine de olabilir. Site adı olarak doğrudur; ancak içerik derken genel olarak farklılıkları içerikleri belli geliştirdiğimiz sosyal ağın. Ekstra özellik olarak uygulanabilir fikirlerinizi arıyoruz yani bizleri diğer sosyal ağlardan ayırabilecek ufak özellikler olabilir. Mail ve katılımlarınızı bekliyoruz :)

Mail attım ve kısa sürede cevap verdiniz, teşekkürler. Sanırım sizin bir ana projeniz var ve projeyi geliştirmek istiyorsunuz. Bu yarışmayı da beyin fırtınası olsun diye düzenliyorsunuz. Ama fikir yürütebilmemiz için biraz bilgi lazım. Yani ana projeniz hakkında biraz daha bilgi verirseniz fikir yürütmek daha da kolay olacak. Mailden de yazabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri