Isınmayan ve fan sesi olmayan laptop tavsiyesi

şıvanştayger

Kayıtlı Üye
en az ısınan ve fan sesi olmayan laptop almak istiyorum. en nefret ettiğim iki şey marka model alabilir miyim?

Arkadaş benim araştırmalarım ve tecrübeemle söylüyorum Asus tan şaşma, Asus G serisi

internette de bunları önermişler.bu iki markadan biri olacak galiba. fiyatlar biraz yüksekmiş.

Lenovo z50

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece youtube yada grafik tasarım , video düzenleme , render ...vb. için kullanmak istiyorsan macbook pro 2015 model tam sana göre bence :) Bende kullanıyorum. Tabi fiyat olarak biraz uçuk.. :))

bu ısınma olayı donanımla ilgili sanırım mesela işlemci ram yetersiz kaldığında pc zorlanıyo ve kasılıyo sonucunda ısınma oluyo fan da soğutmak için daha güçlü çalışıyo ve gürültü oluşuyo yani markalar ilgili degil gibi

Dell 7537 serisi.Alüminyum kasası şimdiye dek 1 kez bile ısınmadı tam anlamıyla.Kesinlikle fan sesi çok az.Gece hiç ses olmadığında bile fanı nerdeyse duyulmuyor öneririm.

yaklaşık 1,5 2 ay önce asus aldım şuana kadar ısınma sorunu vs yaşamadım gayet memnunum

EXPER Xcellerator Q5V

xotic pc nin kullandığı kasayı kullanıyorlar kasada sağda ve solda olmak üzere çift fan var ssd li ssdsiz modelleri mevcut

aynı kasayı monsternotebook firması yeni abra versiyonunda kullanıyor oradan da bakabilirsin

7x24 pc hiç kapatmam ve araştırmalarım sonucunda asus 10 numara ancak benim ihtiyacımı karşılayacak pc fiyatları şuan 4.5-5k civarı bu gamingbook daha uygun fiyatlı geldi çift fanda bana iyi geldi çünkü bulunduğum yer aşırı sıcak fansız olmuyor ses umurumda değil yeterki ısınmasın :D incelemelere bakarak ses konusunda yorumlara bakabilirsin ben hiç ses az olsun diye bi arayışta olmadığım için bakmadım :d

k555L ASUS alalı 1 ay falan oldu güzel alet çok da ince

en az ısınan ve fan sesi olmayan laptop almak istiyorum. en nefret ettiğim iki şey marka model alabilir miyim?

hp kesinlikle alma, i7 8ram 4ekran kartı hp. pc yanıyo boştayken bile ısınıyor nerdeyse.renderda çat kapanıyor sıcaktan. tek avantajı hp nin kışın doğal gaz faturası az gelir. evi ısıtıyor neredeyse :)

bunların dışında bana kalırsa şimdi laptop alma seçimden 10-20 gün sonra al. şuan ki alacağın laptop u o zaman 600-700 lira aşağı alırsın. dolar tavan şuan

Zaman geçtikçe laptop un ısınması kaçınılmaz. Birincisi işlemciyle soğutucu plaka arasına sürülen termal macun zamanla kurur, bu sebeple ısınma başlar. İkincisi fan ızgaralarında zamanla toz birikir, biriken toz tabakası hava sirkülasyonunu engeller ve ısınmaya sebep olur.

Isınmayan bir laptop istiyorsanız 1,5 - 2 yılda bir herhangi bir yetkili servise ya da işinin ehli bir tamirciye götürüp termal macunu yeniletmeniz ve fan ızgaralarındaki tozları temizletmeniz lazım. Bunu yapmazsanız trilyonluk bilgisayar da alsanız ısınması kaçınılmaz

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri