İşleme girmeyen adsense ve para kazanması kapanan kanal

CHeLeP

Yasaklanmış
Adsense hesabıma şubat ayında 3 kanal bağladım ocak 11 de kazanç kesinleşti. Ocak 14 te 1 kanalımdaki bir kaç video dünya geneli almış ve adsense hesabıma videolarınızdan para kazanma olanağınızı kaybedeceksiniz diye mail gelmişti uyarı gelen videoları sildim. Daha sonra ocak 23 te de adsense işleme girmedi. Son olarakta 27 ocak yani bugün tekrar mail geldi. Para kazanma özelliğiniz askıya alındı diye. 3 kanalında para kazanma özelliği gitmiş. Sıkıntı olmayan kanallarda da para kazanma özelliği gitmiş ve para kazanma özelliğinin gitme sebebi olarak sıkıntılı kanalı göstermişler.

Adsense kullanan arkadaşlar bu şekilde bir şey tecübe ettiler mi ? Bu adsense hesabının ve kanalların akıbeti ne olur ?

benımde pata kazanma gitmisti bi kere hocam sorunlu kanal basta olmak uzere tum bağlı kanalları sıldım
sonra yenı kanallar bağladm 1 hafta once de ılk paramı çektm suan sorunsuz gıdıyr çok şukur

Eklemeyi unutmuşum bu adsense hesabına yeni kanal bağlayamıyorum

Kardesim bu konuyla ilgili daha öncede deneyimimi yazdım. Muhtemelen bütün kanallarına gelen ihtar aynı ihtar. Kardesim acil yapman gereken adsendeyye baglı tüm kanalları sil hemde acil sil yoksa 1 aya kalmaz adsensen banlanacak

Adsense hesabıma şubat ayında 3 kanal bağladım ocak 11 de kazanç kesinleşti. Ocak 14 te 1 kanalımdaki bir kaç video dünya geneli almış ve adsense hesabıma videolarınızdan para kazanma olanağınızı kaybedeceksiniz diye mail gelmişti uyarı gelen videoları sildim. Daha sonra ocak 23 te de adsense işleme girmedi. Son olarakta 27 ocak yani bugün tekrar mail geldi. Para kazanma özelliğiniz askıya alındı diye. 3 kanalında para kazanma özelliği gitmiş. Sıkıntı olmayan kanallarda da para kazanma özelliği gitmiş ve para kazanma özelliğinin gitme sebebi olarak sıkıntılı kanalı göstermişler.

Adsense kullanan arkadaşlar bu şekilde bir şey tecübe ettiler mi ? Bu adsense hesabının ve kanalların akıbeti ne olur ?

Ahh beee Güzel Kardeşim Neden Bu Forumu Devamlı Takip Etmezsiniz. Bu İşleme Girmeyen Adsenselerin Banlandığı, Bağlı Olan Kanalların Para Kazanmalarının Gittiği Hususunda Onlarca Mesaj Var. Neyse Sana Geçmiş Olsun. Aşağıdaki Linklerden Hangisi Çalışır Bilmiyorum Artık Birisine Kanaat Edip Para Kazanması Giden Kanalları Tekrardan Para Kazanmasını Aç. Sonrasında Partnere Bağla... Kanallar Önemli Değilsede Hiç Uğraşma Sil Gitsin...

http://www.ytpara.com/yeni-baslayan...patilan-kanallari-actirma-yontemi-2014-a.html

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html

Ahh beee Güzel Kardeşim Neden Bu Forumu Devamlı Takip Etmezsiniz. Bu İşleme Girmeyen Adsenselerin Banlandığı, Bağlı Olan Kanalların Para Kazanmalarının Gittiği Hususunda Onlarca Mesaj Var. Neyse Sana Geçmiş Olsun. Aşağıdaki Linklerden Hangisi Çalışır Bilmiyorum Artık Birisine Kanaat Edip Para Kazanması Giden Kanalları Tekrardan Para Kazanmasını Aç. Sonrasında Partnere Bağla... Kanallar Önemli Değilsede Hiç Uğraşma Sil Gitsin...

http://www.ytpara.com/yeni-baslayan...patilan-kanallari-actirma-yontemi-2014-a.html

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html

Çok teşekür ederim cevaplar için. 14 şubatta sıkıntılı kanaldaki uyarı kalkıyormuş beklemek daha mantıklı olur mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri