İşleme Girmeyen Adsense'deki Banka Hesap Nosu.

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

zack

Platin Üye
Arkadaşlar 3-4 ay önce bir adsense'im işleme girmemişti. O işleme girmeyen adsense'i 2 gün sonra hemen uçurdum yani sildim. İçinde bir banka hesap numarası vardı yakınıma ait. Şimdi yeni adsense hesabına o banka numarasını girsem işleme girmeme muhabbeti yaşarmıyım acaba ya.

Zor bir soru ama fikirlerinizi merak ettim.

direk patlar o hesap, başka bi hesap no kullanacaksın.

hocam garantisi başka bir hesap kullanmanızdır sıkıntı olur diye düşünüyorum

Teşekkürler arkadaşlar en iyisi riske atmamak olacak hesabı :) Yeni bir hesap açacağız artık.

Arkadaşlar 3-4 ay önce bir adsense'im işleme girmemişti. O işleme girmeyen adsense'i 2 gün sonra hemen uçurdum yani sildim. İçinde bir banka hesap numarası vardı yakınıma ait. Şimdi yeni adsense hesabına o banka numarasını girsem işleme girmeme muhabbeti yaşarmıyım acaba ya.

Zor bir soru ama fikirlerinizi merak ettim.

hocam adsense ne tür sebeblerle işleme girmez

Korkudan hiçbir şey yapamaz olduk. Yeni hesap açman daha garanti olacaktır.

modaeratör olmasan dene ver gör derdim de sıkıntılı şu durumda onu demek :D :D
hocam bence hiç riske atma ne gerek var

modaeratör olmasan dene ver gör derdim de sıkıntılı şu durumda onu demek :D :D
hocam bence hiç riske atma ne gerek var

Sizde ne gaddar yaptınız bizi kardeşim :D Aynen riske girmek istemiyorum bende yeni hesap açacağım kafamda %5'lik bir oran vardı belki birşey olmaz diye ama konuyu açınca %100 oldum :)

aynı bankanın farklı şubelerine gittiğinizde yeni hesap açtırdığınızda farklı numara veriyorlar, bu şekilde de yapılabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri