D
Dean
Guest
Uyuz oldum ya valla bak işleniyor kalıp duruyo videolar, herkes bu sorunu yaşıyor mu ? daha önce konu açıldımı bilmiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sadece videoyapta başıma geliyor bu durum diğer botlarla denedim sorun yok
Tebrik ederim bu konuyu açan 126445316542ci kişisiniz
Arama bölümünden aratırsan istemediğin kadar aynı konuyu bulabilirsin.
126445316543 . kişi oldu myuppii
2 uzun video attım 2 saatlik az önce herhangi bir sıkıntı yok.
Manuelde işleniyor olmuyor
videoyap la denediniz mi hocam ?
Videoyap ile uzun videolarda %5-10 arası sayıda işleniyora takılıyor son 3-5 gündür
videoyap la denediniz mi hocam ?
evet kısalarda genelde sorun yok ama 20dk lar fln takılıp kalıyor bendede![]()
videoyap benim babamın oğlu değil sorun varsa var yoksa yok evet sorun yoktu sadece 2 gündür bu işleniyor sorunu var webscripti de bottan kaynaklanmadığını söyledi. ben burada herkesde mi yaşanıyor bu sorun onu merak ediyorum. ironik bir durum yok ortada.kısalarda da oluyor hatta video yükleme hatası bile verenler var..
ve bu videoyap botunda olan bir sorun biz haftalardır bu durumu dile getiriyoruz ama ne hikmetse videoyap konusunda hiçbir sorununuz yokmuş gibi bahsetmişsiniz. Burada bu sorundan bahsediyorsunuz garip bir ironi...
bnde bot kullanıyorum ama hiç öyle bişi yok
videoyap benim babamın oğlu değil sorun varsa var yoksa yok evet sorun yoktu sadece 2 gündür bu işleniyor sorunu var webscripti de bottan kaynaklanmadığını söyledi. ben burada herkesde mi yaşanıyor bu sorun onu merak ediyorum. ironik bir durum yok ortada.
Sizde iki gündür olabilir bizde çok yazdık neredeyse iki haftadır var. Ama herkeste aynı sorun çıkmayabilir.
bende yoktu yok olduğu bana göre sorun yoktu sen de sorun vardı diye bende de olamaz ha şimdi 2 gündür bi sıkıntı oluyo bende şimdi merak ettim açtım
iyide kardeşim sana konuyu niye açtın diyen varmı?
Konuyu sizde de sorun varmı diye açmadın mı?
Bizde diyoruz işte iki haftadır var diye daha ne uzatıyorsun...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.