İstanbul' da Toplantı Düzenlesek?

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

HJC

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

İstanbul' da bir akşam oturup bir araya gelsek sohbet muhabbet etsek nasıl olur?

Bu bir yandan da forumun daha samimi daha bir saygın hale gelmesine de vesile olacaktır.

Bu tarz buluşma konuları ayda 1 açılıyor, sonra herkes iyi olur ya falan diyor, sonra unutulup gidiyor çok nadir buluşanlar oluyor ama.

onumuzdeki pazar süleymaniye sultan cafede bulaşalım

1.menzilli

listeyi devam ettirelim :)

1 tane bile düzenlenirse gerisi gelir hatta diğer şehirlere de organizeler olur emin olun.:) Ben daha önce kendi forumumumda düzenlerdim. Epey katkısı olurdu foruma.

Youtube Ceo su için fırsat, buyursun gelsin toplantıya katılsın, youtube gelecegi hakkında görüş alış verişi yapın :D

kazlıçeşmede yapak :D

edit:şanzelize cafe daha iyi olur

Ben Muğla' dan bazı işlerim dolayısıyla geliyorum. Yarın sabahtan itibaren İstanbul' da olacağım. Beşiktaş' ta bulunacağım sıklıkla. Bu hafta içi görüşsek iyi olur. Kişi sayısı farketmez. Gelene Muğla' dan tatil benden. ;)

Ben urfadan istanbula geldim kimse selam bile vermedi :D konuma cvp bile vermediler sen bide toplu görüşmeden bahsediyorsun :D Umarm olur

Ben Muğla' dan bazı işlerim dolayısıyla geliyorum. Yarın sabahtan itibaren İstanbul' da olacağım. Beşiktaş' ta bulunacağım sıklıkla. Bu hafta içi görüşsek iyi olur. Kişi sayısı farketmez. Gelene Muğla' dan tatil benden. ;)

sen muğladan tatil hediye et ben erzurumdan gelirim istanbula :D

İstanbulda böyle bir toplantı tarzında buluşma olursa bende çanakkaleden katılırım . Burayada beklerim eğer varsa çanakkaleden birileri ben geliboluda oturuyorum beklerim .

Ümraniye meydan en iyi yer burası burda olursa gelirim uzaklara gidemem :D

pazartesi,salı,çarşamba yada perşembe olursa bende katılabilirim Konya yı temsilen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri