İstanbula geliyorum hangi yerler yakın?

wolter

Yasaklanmış
Selamın aleyküm dostlar, gelecek hafta istanbula geliyorum istanbulu hiç bilmiyorum maalesef. Bir kaç sorum var. Kalacak yeri Sarıyer'de ayarladik, Nişantaşı, bebek, taksim, Etiler, buralarda takılcagiz yerler birbirine yakın mi? Birde atatürk Havalimanı mi? Daha yakın sarıyer e yoksa Sabiha Gökçen mi? Son soru sarıyer>taksim arası uzak mi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarıyer ne sabihaya ne de Atatürke yakın. İkisinin tam ortası sayılır. Nişantaşı, bebek, taksim, Etiler gibi yerlere trafik olmadığı zamanlarda araba ile 10 20 dakika arası ulaşabilirsin. Sarıyer taksim arası 20km

Bütün sorularınıza aslında internetten bakarak yanıt bulabilirdiniz. Gitmeden akıllı telefonunuza "Trafi" uygulamasını mutlaka indirin, her türlü yolunuzu buldurur size nasıl gideceğinizi hangi duraktan kaç nolu otobüse bineceğinizi anlatıyor.

Sarıyer dediğiniz yerin yüzölçümü çok büyük, en uç kısmı karadenizde öbür tarafı marmarada. Sarıyer'in neresinde kaldığınız önemli. Ama aynı kıtada oldukları için taksim ile araları çok uzak sayılmaz. Havalimanı olarak da atatürk daha iyi sabiha'ya göre çünkü sabiha zaten anadolu'da, hepten uzak size yani.

Selamın aleyküm dostlar, gelecek hafta istanbula geliyorum istanbulu hiç bilmiyorum maalesef. Bir kaç sorum var. Kalacak yeri Sarıyer'de ayarladik, Nişantaşı, bebek, taksim, Etiler, buralarda takılcagiz yerler birbirine yakın mi? Birde atatürk Havalimanı mi? Daha yakın sarıyer e yoksa Sabiha Gökçen mi? Son soru sarıyer>taksim arası uzak mi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacıosman'dan metroyla Taksim 24 dakika. Sarıyer'in neresi olduğuna göre Hacıosman'a da ortalama 15 dakikada ulaşırsın. Dediğin yerlere de otobüs ve metro ile rahat rahat gidersin. Boşver arabayı, zaten trafik var, bir de tatile gelenler arabayla gelmesin :D

Bütün sorularınıza aslında internetten bakarak yanıt bulabilirdiniz. Gitmeden akıllı telefonunuza "Trafi" uygulamasını mutlaka indirin, her türlü yolunuzu buldurur size nasıl gideceğinizi hangi duraktan kaç nolu otobüse bineceğinizi anlatıyor.

Sarıyer dediğiniz yerin yüzölçümü çok büyük, en uç kısmı karadenizde öbür tarafı marmarada. Sarıyer'in neresinde kaldığınız önemli. Ama aynı kıtada oldukları için taksim ile araları çok uzak sayılmaz. Havalimanı olarak da atatürk daha iyi sabiha'ya göre çünkü sabiha zaten anadolu'da, hepten uzak size yani.

Uygulamayı sayende keşfettim on numaraymış vallahi sağolasın hocam.

Bi indiriyim hocam, tarabya'da kalacak yer.

dediğin yerler arabayla çok zor bir de acemisin trafik çok sıkıntı. atatürk havalimanından taksime bin servisle sonrar metroyla istediğin yere gidebilirsin. taksimden hacı osmana ordan levente leventten hisarüstü metrosu yada direk otobüs ordan sarıyer otobüsü vs vs bir çok seçeneği var. arabayla çok sıkıntı oluyor o yollarda trafik akmıyor durdugu için sıkıntı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri