İstanbul'da 4 gün kalmak

silentspy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

11 Ağustos ve 15 Ağustos tarihleri arasında kurban bayramı için İstanbul'a geleceğim arkadaşım ile. Haliyle kalacak yere ihtiyacım var. Önerebileceğiniz günlük daire kiralayan birisi var mı acaba? Sahibinden gibi sitelere baktım ancak oradakilerin çoğuna inanasım gelmedi. Günlük verebileceğimiz fiyat en fazla 100 lira civarı. Çok merkezî bir konumda olması önemli değil. Ucuz bir şekilde nasıl 4 gün kalacak yer ayarlayabilirim? Veya böyle daire kiralayan tanıdığı olan var mı? Tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler. :)

Arkadaşlar merhaba,

11 Ağustos ve 15 Ağustos tarihleri arasında kurban bayramı için İstanbul'a geleceğim arkadaşım ile. Haliyle kalacak yere ihtiyacım var. Önerebileceğiniz günlük daire kiralayan birisi var mı acaba? Sahibinden gibi sitelere baktım ancak oradakilerin çoğuna inanasım gelmedi. Günlük verebileceğimiz fiyat en fazla 100 lira civarı. Çok merkezî bir konumda olması önemli değil. Ucuz bir şekilde nasıl 4 gün kalacak yer ayarlayabilirim? Veya böyle daire kiralayan tanıdığı olan var mı? Tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler. :)

Günlük 100 tlye travestilerin otelinde kalırsın ancak istanbulda göze alırsan bulursun. Arkadaşın bayan ise günlük kiralık evler sana 300 tl çeker min. Ayrıca onların coguda mafya. İstanbul bu sezonda uçar özellikle yabancı turisler çok geliyor. o fiyata bulacagını sanmıyorum.

En fazla 100 lira için ama söyleyecek kelime bulamadım. İstanbul'da 100 liraya 6 saatlik odaları bile zor veriyorlar. Tavsiyem, air bnb 'ye bak, ilk rezervasyona biraz indirim yapıyorlar.

Sen na'ap biliyo musun :) Telefonuna booking kur, bi adet de vpn. Vpn çalıştır, gir booking'e. Onunla rezervasyon yap, belki booking üzerinden apartlarda uyguna yer bulursun. Yardımcı olmak isterdim ama 2015 senesinde günlüğü 80 tl ye kalıyordum. O günden bugüne de epey zaman geçti. Haliyle 100 tl'ye o işler biraz zor.

pansiyonlara bak trivagoda gökçe pansiyon 62tl diyor.

Ben yukarda ne yazdım kardeş okumadın herhalde gökçe pansiyonu biliyon mu ? kaldınmı hiç öneriyorsun. Arkadaşın kimle geleceği belli değil. O pansiyonda sadece erkekler kalıyor tuvalet ve banyo ortak. Adam sevgilisini getirse erkeklerin arasındamı duş alacak :)

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, araştırmalarım devam ediyor :)
[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] , 90 liraya 2 kişilik öğretmenevi bulabilirsem fena olmaz aslında.

[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] , 90 liraya 2 kişilik öğretmenevi bulabilirsem fena olmaz aslında.

Paraya kıyacaksanız Sabancı Öğretmenevi Denizle 0 günlük 150 tl Sabah kahvaltısı dahil olması lazım. Müthiş...

En saçma yerler günlük 250 den satılıyorken burası beleş fiyata diyebilirim.

İstiklal de hostel de kalabilirsin ben istanbuldayken gece çok geç olmuşsa hostel de kalıyordum bookingten bak galatasaray lisesinden aşağı inince bir tane vardı bir tanede istiklalin baş tarafların da genelde ispanyol tayfanın takıldığı bi hostel vardı, ben kalırken geceliği 30tl-35 tl falandı sanırım ingilizcen varsa pratikte yaparsın gelen yabancılarla daha önce hostel de kalmadıysan ilk başta bi çekincen olur ama alıştıktan sonra çok seversin...

Arkadaşlar merhaba,

Kahvaltı dahil 4 günlük otel 580 lira (istanbul/maltepe)
https://www.tatilbudur.com/dragos-resort-spa-restorant-otel

Avcılar da bir otel kahvaltı dahil 509 lira
https://www.odamax.com/tr/hotel/avc...tm_content=549&utm_term=Hotel&utm_campaign=TR

Son düzenleme:
Ben son yıllarda senede minimum 2 kez otel tarzı yerlerde konaklayan biri olarak şunu söyleyebilirim olay erken rezervasyon yapmak ve iyi araştırabilmekte bence. İstanbulda istiklal caddesine yürüme mesafesindeki hotele gecelik ortalama 80 TL verdiğimi bilirim. Genel olarak hotels.com, booking.com, trivago.com, otelz.com gibi siteleri kullanıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri