İstanbul'da YT için Özgün videolar için ORTAK aranıyor!

Kaanbulut

Yasaklanmış
İstanbul'da YT Özgün videoları için ORTAK aranıyor!

Evet arkadaşlar duyduğunuz üzere ortak arıyoruz. İstanbul'da olması gerekiyor. Biz 2 kişi çalışmaktayız şuanda. Diğer ortağım YAZILIMCI ben ise özgün videoları çekiyorum + konular buluyorum video hakkında.

Ve şuanda tutacağını düşünmüş olduğumuz 1 devamlılığı olan konumuz mevcut. Ve diğer çekeceğimiz video ise kesin patlayacağını düşündüğümüz bir video. Bu gelecek arkadaşımızın iyi bir SOSYAL MEDYA bilgisi olması gerekmektedir.

Özellikle de YT, Facebook konularında bilgisi olması gerekiyor. Ayrıca reklam yapabilecek ve özgün video çekeceğimiz zaman bizimle birlikte video çekimlerine gelebilecek arkadaş aranıyor.

Videolarımızı D600 ile çekmekteyiz fotoğraflarımızı da aynı şekilde. Video editleme işlemlerimizi SONY VEGAS'tan yapmaktayız.

Ayrıca bulunduğum semt Maltepe ve Çekmeköy bölgesidir. Anadolu yakası veya Avrupa yakası olması fark etmiyor sadece yanımıza gelmesinde sorun olmayacaksa sıkıntı değil.

Evet arkadaşlar gerçekten ben bu işi yapabilirim yani yapacağınız işlere katkı sağlarım diyen arkadaşları bekliyorum. Herkes her şeyin farkındadır galiba kimse emek göstermeden bir şeyler kazanamayacağını az da olsa bilir. Bu yüzden boş mesajlar atmayın arkadaşlar. Özgün videolar diyorum vs. Tutacak işleri söylüyorum zaten.

sosyal medya benim isim =) bu ekibe katılmak isterdim aslında ama suan ufak tefek sorunlarım var belki ilerleyen zamanlarda birlikte güzel islere imza atabiliriz. benimde kafamda oldukca güzel fikirler var ama suan degerlendiremiyorum, umarım isiniz ras gider

sosyal medya benim isim =) bu ekibe katılmak isterdim aslında ama suan ufak tefek sorunlarım var belki ilerleyen zamanlarda birlikte güzel islere imza atabiliriz. benimde kafamda oldukca güzel fikirler var ama suan degerlendiremiyorum, umarım isiniz ras gider

Hocam öncelikle sorunlarını inşallah halledersin dediğim gibi hani biz kısa yoldan para kazanalım mod'un da değiliz bizim amacımız sürekli gelirin sağlanması ve emeğimizin karşılığın almaktır. Sağolasın senin de yolun açık olsun.

Hocam öncelikle sorunlarını inşallah halledersin dediğim gibi hani biz kısa yoldan para kazanalım mod'un da değiliz bizim amacımız sürekli gelirin sağlanması ve emeğimizin karşılığın almaktır. Sağolasın senin de yolun açık olsun.

hocam zaten kimse kısa yoldan para kazanamaz ilk çefasını çekiceksinki sonra sefasını süresin. bende özgün içerik yolunda yürüycem insallah. siz skypeden ekleyin yine haberlesiriz

dreamblack34

cümleten hayırlı geceler..

bende maltepedeyim eğerki facebook sayfası yönünden sıkıntı çekmiyorsanız ortak çalışabiliriz .

bende maltepedeyim eğerki facebook sayfası yönünden sıkıntı çekmiyorsanız ortak çalışabiliriz .
rkpgyq.png

Skype ekleyin görüşelim hocam. Kaanbulutt

telefondayım buradan konuşabiliriz detayları pc geçmem biraz zor bugun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri