İstanbulspor 88 Yaşında

TRGeneraL

Kayıtlı Üye
1535750_10153610905480478_1439699239_n.jpg

4 Ocak 1926'da Kemal Halim Gürgen tarafından istanbul lisesi bünyesinde kurulan İstanbulspor 88.Yılını Kutluyor..

Hocam diğer konuda da sormuştum. Ben hem İstanbul Lisesi mezunu, hem futbol takımı 3.ligde mücadele eden İstanbulspor A.Ş.'nin hem de futbol takımı Süper Amatör Lig'te mücadele eden İstanbulspor'un internet sitelerinin tasarımında görev alan biriyim. Fırsat buldukça İstanbul'dayken hem basket maçlarında, hem futbol maçlarında bulunmaya çalışıyorum. Bu nedenle sormuştum aslında diğer konuda da :D Belki birgün maçlardan önce, sonra buluşabiliriz hocam. Ayrıca hakettiği yerin çok altında bulunan kulübümüzün 88. yılı da kutlu olsun..

Hocam diğer konuda da sormuştum. Ben hem İstanbul Lisesi mezunu, hem futbol takımı 3.ligde mücadele eden İstanbulspor A.Ş.'nin hem de futbol takımı Süper Amatör Lig'te mücadele eden İstanbulspor'un internet sitelerinin tasarımında görev alan biriyim. Fırsat buldukça İstanbul'dayken hem basket maçlarında, hem futbol maçlarında bulunmaya çalışıyorum. Bu nedenle sormuştum aslında diğer konuda da :D Belki birgün maçlardan önce, sonra buluşabiliriz hocam. Ayrıca hakettiği yerin çok altında bulunan kulübümüzün 88. yılı da kutlu olsun..

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Biz İstanbulspor A.Ş nin maçlarına gidiyoz Bu istanbulspor(Amatör) Bunun taraftarı zamanında avcılarda bizi satışa koymuştu ogün bugündür. biz onların maçına ugramıyoruz. Gelmek istersen Önümüzdeki İlk Maç Bu Tarihte
26 Ocak 2014 13:30 İSTANBULSPOR A.Ş. - MENEMEN BELEDİYE SPOR
Buraya Gel Stadın kapısından Girince tribüne sola dön Orada uzun boylu Esmer Bi Adam Görünce O Benim :D zaten fazla taraftar yok Koray diye seslensen bile görürüm seni :D

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] Biz İstanbulspor A.Ş nin maçlarına gidiyoz Bu istanbulspor(Amatör) Bunun taraftarı zamanında avcılarda bizi satışa koymuştu ogün bugündür. biz onların maçına ugramıyoruz. Gelmek istersen Önümüzdeki İlk Maç Bu Tarihte
26 Ocak 2014 13:30 İSTANBULSPOR A.Ş. - MENEMEN BELEDİYE SPOR
Buraya Gel Stadın kapısından Girince tribüne sola dön Orada uzun boylu Esmer Bi Adam Görünce O Benim :D zaten fazla taraftar yok Koray diye seslensen bile görürüm seni :D

Hocam üniversite arasında olduğu için Mart'a kadar İstanbul'da değilim :D maçların zamanını buluyorum internetten ya, gelebileceğimden önce yazarım sana buradan ya da bir şekilde ulaşırım. :D Tekrar hoşgeldin foruma ayrıca..

Alban bushi vardı ne çektik be ondan

Saygılar, sevgiler!
Bende Göztepe'liyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri