İste Böyle adamlar havada karada KAZANIR

dreamblack

Kayıtlı Üye
youtube da dolasırken beyaz show un videosuna denk geldim belki önceden izlemis olan vardır ama eger forumda bu tarz yetenekleri olan varsa kullansın derim, bence iyi bi kanal açıp her türlü videoya efekt yapıp yayınlasın kesin izlenir ve iyide kazanır

http://www.youtube.com/watch?v=Ck9F2uaOs08&feature=youtu.be[/url]

youtube da dolasırken beyaz show un videosuna denk geldim belki önceden izlemis olan vardır ama eger forumda bu tarz yetenekleri olan varsa kullansın derim, bence iyi bi kanal açıp her türlü videoya efek yapıp yayınlasın kesin izlenir ve iyide kazanır

Beyaz'ın rezil olduğu anlar - Beyaz Show - YouTube

---------- Mesaj saat 04:50:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:48:40 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar önceden linki attıgımızda video otomatik çıkıyodu simdi neden çıkmıyo yoksa saat geç oldu uykusuzluktan mı

bilen biri anlatsın iki dk =)

düzenlede tekrar gönder çıkar belki

video gerçekten sper olmuş

Güzel efektler vermiş helal olsun.Bu tarz programlara yönebiliyorsanız yönelin şimdi amatörce yaparsınız ama ilerde müthiş getirisi olur hayal gücünüz ile orantılı olarak...

Bu adam burdaysa çıksın ona bütün programlarımın lisansını bedava vereceğim :)

After Effects ile bunları yapabilirsiniz ama öyle pat diye olmaz iyi br eğitim şart...;)

Arkadaşın dediği gibi after effects uğraşmak lazım videolarını izledim bu programı iyi kullanan biri kesinlikle bu işte başarısız olmaz

---------- Mesaj saat 12:11:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:57:01 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar after effects indiremiyorum nerden indiricem full sürümünü

Helal olsun yapan arkadaşa, hakkını vermiş programın.

Burdan indirebilirsin hocam.

Arkadaşın dediği gibi after effects uğraşmak lazım videolarını izledim bu programı iyi kullanan biri kesinlikle bu işte başarısız olmaz

---------- Mesaj saat 12:11:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:57:01 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar after effects indiremiyorum nerden indiricem full sürümünü

bizimde bu tarz şeyler yapmamız lazım sonuçta işimiz video üzerine efekti ile programlar ile haşır neşir olursak ortya süper şeyler çıkar ama öğrenmemiz lazım

beyazın videosuna kimse bir şey yapmamış orjinal hali beyazın ekibi yapıp programda yayınladı o videoyu

beyaz show'un videosunu yükledim 4 ayda 529 bin izlenim aldı :)

benim bildiğim beyazın kendi ekibinin hazırladığı videosu.çünkü bir programında yayınlandı diye hatırlıyorum

Bu video Beyaz Show Ekibi Tarafından Hazırlanıp , Tarihini Hatırlamıyorum ama Beyaz Showda Yayınlandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri