İşte Özgün Kanalımın 2.Videosu!! Bu Video Piyasaya Renk Katacak :)) Lütfen Videonun Tamamını İzleyin :)

• Kullanıcı Javazbekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Javazbekk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce kanalı açtığımda konu açmıştım ve baya ilgi görmüştü ve buda beni çok mutlu etti...

Sizlerin yorumlarınızı dikkate alarak kanalda biraz düzenlemeler, değişiklikler yapmayı planladım.

İlk iş olarak "gameplayHD" olan kanal ismini kanalımında logosu olan "Oyun Konsolu" yaptım :)

Ardından yeni video için biraz yenilikler düşünmeye başladım ve bu yaptığım değişiklikler sizinde hoşunuza gidecektir videoda görürsünüz sürpriz olsun :))

İnşallah kendimi dahada geliştirerek daha iyi yerlere gelmeyi başarırım :)

Neyse lafı fazla uzatmadan videoya geçelim :) Bu arada yorumlarınızı,eleştirilerinizi esirgemeyin haa :D

Not: 1.Videodan 3.Videoya kadar olan gelişmeyide göz önünde bulundurun :)

3.Video :

Küfürsüz olursa çok daha iyi olur bence, yani sana tavsiyem küfür kullanma. Argo kullan fakat küfür kullanma. İnce şakalar espiriler yap ama küfürden uzak dur rahatsız olur başkaları, şahsen ben rahatsız oldum. Ama mesela eklediğin hortum videosu falan oralar iyi olmuş böyle videolarıda ekleyebilirsin daha çok diyalog kullanıp daha eğlenceli yapabilirsin sana tavsiyem bu.

tebrik ederim dostum umarım başarılı olursun.. walla like'a basacaktım ama hiçbir videoda like'a basamıyorum ne hikmetse anlamadım gitti yani..

Hepinize teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :) Bu arada küfür sevmem ve kullanmamaya çalışırım ama korku oyunu olunca biraz psikolojik baskı oluştu üzerimde :D

bence güzel kanalı açtığından beri takip ediyorum abone sayında her geçengün artıyor bu şekilde yaz ayı ortalarına doğru herhalde sevilen bir kanal olacak banada ilham verdin hocam bu kanalınla başarılarının devamını dilerim :) (not : küfür olmasın)

İyi yorum yapılacak bir tarafı yok maalesef bu sefer çok aşırı berbat.Küfür var en başta...

bence güzel kanalı açtığından beri takip ediyorum abone sayında her geçengün artıyor bu şekilde yaz ayı ortalarına doğru herhalde sevilen bir kanal olacak banada ilham verdin hocam bu kanalınla başarılarının devamını dilerim :) (not : küfür olmasın)

eyvallah hocam haklısın korku oyunu olunca ciddi anlamda biraz tırstım ama dikkat etmeye çalışacam yani aklımdan öyle küfür etmek geçmiyordu bende izlerken şaşırdım bu kadar nıye kufur ettım dıye :D

Video kalitesi güzel geneldede güzel bir video yapsanda seviye çok bozuk bilmem neyine bilmem ne yapayım blmem ne küfür özenti olmuş ne yazıkki gençlerde yani taklit bile küfür üzerine bence tutmaz daha kendin ol ama küfürden hele yapmacıklıktan kurtul bence

Video kalitesi güzel geneldede güzel bir video yapsanda seviye çok bozuk bilmem neyine bilmem ne yapayım blmem ne küfür özenti olmuş ne yazıkki gençlerde yani taklit bile küfür üzerine bence tutmaz daha kendin ol ama küfürden hele yapmacıklıktan kurtul bence

haklısın daha öncede belırttıgım gıbı kufur sevmem ve ozentıde degılım..

video 10 dakikadan fazla sürüyor ama video ortası reklam yok
büyük kayıp hocam :)

İstanbul Türkçesi ile konuşsan aslında kulağa daha hoş gelir diye düşünüyorum

Mikrofon olarak ne kullanıyorsun hocam ?
Veya mikrofonlu kulaklıkmı ?
Marka model alabilirmiyim ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri