İşte Türkiye'nin yerli otomobili ilk görüntüsü

jackhalcarloss

Kayıtlı Üye
Beklenen gün geldi! İşte Türkiye'nin yerli otomobili ilk görüntüsü
2OB9d0.jpg

Rg2P4o.png

2OB9RO.png

KAYNAK: https://www.nutuk.com.tr/haber/898/...turkiyenin-yerli-otomobili-ilk-goruntusu.html

Son düzenleme:
Canlı yayını izliyordum. Anlam veremediğim konu yağmur yağmasa dışarda test edip sürerdik dedi cumhurbaşkanı. ne yani araç yağmurda gitmiyormu :rolleyes:

Aracın fabrikası yok ama YERLİ VE MİLLİ.
Yersen kirşen.
:D

Vestelin telefon yapıyorum diye burda parça birleştirmesi gibi.
İtalyanlar yapmış güzel motoru vardır.

Fiyatı ne olacak: Yerli otomobil hakkında vatandaşın merak ettiği iki soru vardır; yerli arabaların fiyatı ve adının ne olacağıydı. Fakat tanıtımda bu bilgilere henüz yer verilmedi. Yüzde yüz elektrikli olacak yerli otomobilin fiyatının 250-350 bin arasında değişeceği konuşuluyor.

Konu hakkinda kucuk bir hatirlatma yapmak isterim. Hicbir firma kendi fikri haklarina sahip oldugu ürünlerin tum parcalarini kendi üretmez. Kucuk birkac ornek verecek olursan iphone cihazinin icindeki parcalarinin arkasinda yazan made in chine yazilarina bakabilir. Burada önemli olan üretilen ürünün fikri patent haklarinin kendisinde olmasi yeterlidir. Bu arada hükümet yanlısı falan degilim hatta çogu yaptiklarini elestiririm fakat bu gozumu kör edip herseyi elestirmem gerektiği anlamina gelmiyor.

pininfarina hk k350 suv bu araç. tr ile ilgi alakası yok. adamlar üretmiş tr de onlardan konsepti satın almış anladığım kadarıyla. yani senin paranla adamlardan hazır oto alıp sonra yine sana kâr sağlayarak satacaklar. sen de yerli ve milli diyip sevincen o kadar. devamlı aynı tiyatrolar. sıfır üretim ama hep göz boyama çabaları.

anlamadığım daha öncede 2-3 kere böyle lansman oldu hatta tasarım çalıntı vb söylemler falan oldu reno fluence ye benziyodu yerli otomobilin tipi , o üretimler noldu , bu nolacak . yani neyin göz boyaması bu 20 yıldır yerli araç üretiyolar ortada araba yok .

Milli olmayan insanlarımız var aracımız milli olsa ne olacak ki böyle insanlara cebine para koymadıkça yaranamazsın arkadaş!

Emeği geçenlerin eline sağlık Sedanı daha çok beğendim :)

İki modeli de beğendim ama sedanı daha çok beğendim , emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Muhalif biriyim, ama Erdoğan döneminde yapıldı diye her şeye muhalif olanlardan değilim. Güzel bir adımdı, seçim propagandası olarak çok kullanılacak olsa da EĞER DEVAM ETTİRİLİRSE çocuklarımızın belki ilk aracı bu olacak, biraz da bu açıdan bakalım. Ekstradan elektrikli olması ve tahmin edilen fiyatına göre çok çok uyguna gelir :) Tabi ilk araç 2022'de, o günlerde görüşmek üzere.

Neyse uzun uzun yazdım sildim :D Muhalefetin ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar lütfen önce muhalefet nedir onu araştırın sonra Yerli Otomobil hakkın da araştırma yapın italya konusu nedir fabrikası nerede olacak yazılım teknolojisi kime ait vs vs biraz araştırın ya da klasik iktidar karşıtı muhalefet olarak yavvvvvv neresi yerli italya da yapılıyor hani fabrika diyerek karşı da çıkabilirsiniz.

EGONOMİ SÜPER SÜPER ;) :D

Bu arada amerikanın yerli üretimi olan her konu da iphone örneği veren arkadaşlar için .

iPhone 6s donanım parçalarının üreticileri

Depolama: Toshiba (Japonya)
Kamera: Sony (Japonya)
Ekran: Asahi (Japonya)
RAM: Samsung (Kore)
Apple A9 İşlemci: Samsung (Kore)
Değerli mineraller: Kaliforniya ve Çin
Kasa: Çin
Radyo frekans alıcıları ve vericileri: Qualcomm (Çin)
Wi-Fi modülü: Universal Scientific Industrial (Çin)
Batarya: Huapu Technology (Çin)
LTE modem: Qualcomm (Çin)

Son düzenleme:
vatan hainlerini uzakta aramaya gerek yok. onlara göre ne yapılsa kötüdür.
Yerli ve milli aracı görmedim test etmedim. bakalım zaman ne gösterecek.

vatan hainlerini uzakta aramaya gerek yok. onlara göre ne yapılsa kötüdür.
Yerli ve milli aracı görmedim test etmedim. bakalım zaman ne gösterecek.

Hainlik değil cahillik hocam. Sanıyorlar ki iktiradarın hükümetin yaptığı bir icraatı alkışlarsak onlar'dan oluruz sanıyorlar bu muhalefet değildir muhalefet olmayı çok yanlış anlamışlar . Sana iktidarı destekle demiyoruz ama ülkenin hayrına olan ekonominin halkın hayrına olacak birşey oluyorsa da karşı çıkma destekle he desteklemiyor musun o zaman çamur atma sus .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri