İstediğiniz 0 telefonu UCUZA Alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By.Solver

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar turkcell faturalı hat kullanıyorum kampanya vasıtasıyla turkcell den cihaz alıcam
taksitle ödeyeceğim

3900 limitim var
sizin turkcell sitesinden seçeceğiniz cihazı alıp size piyasa fiyatının altında anlaşacağımız bir rakama yollayabilirim.
ihtiyactan ötürü bu al sat olayını yapmak durumundayım.

tek cihaz alma limitim var zaten 3900 e yüksek model anca 1 cihaz alınır sadece Yüksek model satma düşüncem var düşük modellerden al- sat düşüncem yok

güven sorununuz olmasın izmir içi yüz yüze elden alışveriş hatta sizin istediğiniz bir turkcell bayiye birlikte giderek işlem yapabiliriz

İzmir dışı da yollarım.
Hatta çok uzak olmayan şehirlere gelebilirim de duruma göre

edit cihazin piyasa fiyatının 1 k asagisina kadar indirim saglamayi düşünüyorum ayrıntılar özelden telefondan konuşulur

Son düzenleme:
Günceldir arkadaşlar telefonculara daha ölü fiyata vermek istemiyorum ihtiyaci olan varsa anlaşılır konuşulur

Ben şunu anlamadım kusura bakmayın. Siz şimdi en yüksek model telefonu 3900 tl'ye alacaksınız, alıcıya kaça satacaksınız ? Edit yapmışsınız 1k diye. 1000tl'ye mi vereceksiniz yani ?

Ben şunu anlamadım kusura bakmayın. Siz şimdi en yüksek model telefonu 3900 tl'ye alacaksınız, alıcıya kaça satacaksınız ? Edit yapmışsınız 1k diye. 1000tl'ye mi vereceksiniz yani ?

1k a kadar düşük telefonda alabilirim diyor bence

telefonu 3900e alsa 3000 e falan bi telefoncuya satacak

işini gördükten sora taksit taksit telefon faturasıyla parasını ödeyecek

Allah yardımcısı olsun

Alınan fiyat üzerinden modele göre 1000 tl e kadar indirim yapabileceğini söylemiş arkadaş.

bunu anlamayacak ne var anlamadım adam 1k liraya kadar indirim yaparım demiş bunu uzatmaya gerek yok

Hocam biraz yanlış kurmuşum cümleyi benden 3900 lük telefon istediniz diyelim ben size 1 k ya kadar indirim yapacağım max.2900 lere gelecek size yani

Para ihtiyacım var acil ondan böyle yapıyorum ve Yüksek model satmayı düşünüyorum sadece

Cümlemleyi biraz yanlış kurmuşum kusuruma bakmayın editledim ve sadece yüksek model satma düşüncem var istediğiniz bayiden gidip alabiliriz

bankadan kredi çekemediğnde, kısa sürede nakite dönecek ürünler alıyolar. Sonrasında alınan urunu nakite dönduruyorlar. Bu nu yapanların bankadan kredi çekememesi durumu. Kredi kartı olmaması durumu en büyük etken. Başka yapılan işlerde var sanal ortamda ama fikir oluşturmamak adına bahsetmiyorum bile. Bazen senetle daha yüksek meğlalı cep tel alanda oluyor. Cep telefoncular düşük fiyat verdiğinden eş, dost akrabaü arkadaşa satmak daha karlı oluyor. Etrafımda çok eskilerden böyle şeylere şahit oldum. Allah yardım etsin satıcı arkadaşa,

Bende izmirde oturuyorumda sony z5 premium baktım sitesinden yoktu sadece z5 vardı

Satış forum dışından tanıdık bir telefoncu abiyle yapıldı fazla zarara girmeden çözdüm ilgilenen herkese teşekkürler iyi bayramlar :)
Konu kilit lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri