İş alımı: AÇIK
istediğiniz içeriğin (müzik kanalları hariç) siz bana youtube kanal linkini veya torrent linkini atıyorsunuz bende o videoları indirip engeli geçip dailymotionda kanallarınızı yapıyorum
fiyatı nasıl belirliyorum istediğiniz içeriği her gün dailymotionun sınırı dahilinde yüklemesini yapıyorum bunu 4 gün boyunca uyguluyorum ve bunun içinde sizden 10 tl talep ediyorum
ilk etapta 10 kanal ile çalışmayı düşünüyorum kapasiteye göre ileride arttırabilirim
kanallar gmail ile açılmaktadır
her kanala farklı ip ile giriş ve yükleme yapılmaktadır
kanallarınız verdiğiniz içerik ile videoların çokluğuna göre teslimat süresi kısalabilir uzayada bilir
teslimat sonrası gmail şifre değiştirme tamamen alıcının sorumluluğundadır
ileriye dönük yatırım için bence kaçırılmayacak bi fırsat
bana buradan yada aşağıdaki skype adresimdem ulaşabilirsiniz
istediğiniz içeriğin (müzik kanalları hariç) siz bana youtube kanal linkini veya torrent linkini atıyorsunuz bende o videoları indirip engeli geçip dailymotionda kanallarınızı yapıyorum
fiyatı nasıl belirliyorum istediğiniz içeriği her gün dailymotionun sınırı dahilinde yüklemesini yapıyorum bunu 4 gün boyunca uyguluyorum ve bunun içinde sizden 10 tl talep ediyorum
ilk etapta 10 kanal ile çalışmayı düşünüyorum kapasiteye göre ileride arttırabilirim
kanallar gmail ile açılmaktadır
her kanala farklı ip ile giriş ve yükleme yapılmaktadır
kanallarınız verdiğiniz içerik ile videoların çokluğuna göre teslimat süresi kısalabilir uzayada bilir
teslimat sonrası gmail şifre değiştirme tamamen alıcının sorumluluğundadır
ileriye dönük yatırım için bence kaçırılmayacak bi fırsat
bana buradan yada aşağıdaki skype adresimdem ulaşabilirsiniz