dırek ozgun db mı dostum
Özgün değil maalesef hocam. Resim hariç yazı özgün yaspam 100tl den aşağı olmaz hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dırek ozgun db mı dostum
Merhaba Arkadaşlar;
İstediğiniz konuda Blogger xml hazırlanır. İsterseniz blog sitelerinin adreslerini verirsiniz yada istediğiniz bir konu üzerinden hazırlanır. Dosyalar el ile hazırlanacaktır. Resim çıkmaması durumunda yerine telafisi yapılır. Dbler özgün değildir
Daha Öncede 2000'e yakın kanal satışım olmuş olup içeriğin gizliliği konusunda şüpheniz olmasın.
Daha önce kanal satışı yaptığım link aşağıda ki gibidir.
http://www.ytpara.com/partnerli-kan...ilik-musicnations-ve-recstudios-kanallar.html
Xml dosyalarını sadece "İÇE AKTAR" demeniz yeterli olacaktır.
Sadece Paypal ile Ödeme alıyorum.
100 adet Blog Xml Db 15TL'dir
Referans alımım ilk 3 kişidir. 10'ar tane istediği blog site adresi yada istediği konuda hazırlanacaktır.
O 100 adet db action script'in verdiği dbler mi ? Eğer öyleyse senin bunu parayla satman etik mi dostum ?
Action 100 adet db nerde verdi hocam göster satış konumu iptal ettirecegim
Resmen karalamak için yazdığınız çok belli ilk mesajımi okursanız anlayacaksınız. Ben hazır db mı veriyorum yoksa kişilerin istedikleri db mı veriyorum. Ayrıca 25 db verdi onuda ben paylaştım zaten. Kendi paylaştığım şeyi neden satayım.[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] 'a soralım. Hocam 100 adet dbyi siz bazı arkadaşlara skypetan ücretsiz olarak vermediniz mi ? Hatta konunuzdada birine sana da skypetan atayım yandex diske yükle paylaş demiştiniz.
mesajıda buldum; sayfanın ilk yorumunu okuyun görürsünüz.
http://www.ytpara.com/blogger-blogs...amamen-ucretsiz-r10dan-sonra-ytparada-62.html
Resmen karalamak için yazdığınız çok belli ilk mesajımi okursanız anlayacaksınız. Ben hazır db mı veriyorum yoksa kişilerin istedikleri db mı veriyorum. Ayrıca 25 db verdi onuda ben paylaştım zaten. Kendi paylaştığım şeyi neden satayım.
Bazı kişilere yandex diske yükleyip paylaşması için ayrıyetten 100 db daha gönderdi. Üstteki yorumumda mevcut linki. ki 3 gün boyunca aralıksız db çeksen bile 100 db yapamazsın. Konu çok bariz ortada. Gerisini forum ahalisine bırakıyorum.
100 db çekip yayınlayacagim forumu terkedecekmisin?
Reflerde varmi problem hocam.sizin istediğiniz gibireff hocamm
Hocam size direk link göndermedinmi sizin istediklerinizdenref geldi
Ben ekledim konuya donus yapsınlar bakalimRef verdiğin kişilere gönderdiğin db linklerini action scriptede yollamalarını isteyeceğim. Konu zaten bariz ortada ama. Bi de üste çıkmaya çalışıyorsun. Diyecek yorum yok dostum.
Reflerde varmi problem hocam.sizin istediğiniz gibi
Hocam size direk link göndermedinmi sizin istediklerinizden
Ben ekledim konuya donus yapsınlar bakalim
Bazı kişilere yandex diske yükleyip paylaşması için ayrıyetten 100 db daha gönderdi. Üstteki yorumumda mevcut linki. ki 3 gün boyunca aralıksız db çeksen bile 100 db yapamazsın. Konu çok bariz ortada. Gerisini forum ahalisine bırakıyorum.
konuya kendin yazmışın zaten ''100 adet Blog Xml Db 15TL'dir''.
Ref verdiğin kişilere gönderdiğin db linklerini action scriptede yollamalarını isteyeceğim. Konu zaten bariz ortada ama. Bi de üste çıkmaya çalışıyorsun. Diyecek yorum yok dostum.
Arkadaşa Güvenebilirsinis Arı Gibi Çalışıyo Maşallah beraber ortak adsense kullanıyorus çok farklı şeyler yapıyor hiç action scriptin verdiği dbleri bile kullandıgını görmedim kesinlikle güvenerek iş yapabilirsinis Actionscript 100 db değil 25 db dağıttı arkadaşla şöyle bi anlaşma yapın iş bitiminde para verin 100 tane db hasırlasın bi kaç tane versin deneyin ona göre iş yapın eğer güvenmiyorsanıs ama kesinlikle güvenebilirsinis...
şu forumda sadece konu baltalamak için duran adamlar varlafım meclisten dışarı
100 db vermedi diyorsun ama üstteki yorumlarımı okumadığın çok bariz dostum. 100 dbyi bazı arkadaşlara verdi, vermesindeki sebep yandex diske atmaları ve forumda paylaşmalarıydı. ama bazı arkadaşlar bunu parayla satmaya kalkışıyor. Foyaları meydana çıkıncada zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar.
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] şu konuya bakabilir misin hocam. arkadaş sana 100 dbyi göndersin bi bakalım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.