İstediğiniz türde youtube kanal hizmeti

A
  • Kullanıcı adee176
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
A

adee176

Guest
Arkadaşlar Artık gereksiz ebooklara para vermenize gerek kalmıcak sizlere sunduğum hizmetle artık kolayca youtube kanal sayınızı arttırabileceksiniz. paket halinde sizlere bu fırsatı sunuyoruz sunacağımız paketler halinde bilen bilmeyen herkes kazancını arttırabilecek Paketlerimiz şu şekildedir

image.png

2 ADET KANAL
KANAL BAŞI 100 VİDEO
VİDEOLAR SİZİN İSTEDİĞİNİZ VEYA BENİM SİZE ÖNERDİĞİM TÜRDE
BU İŞTE İŞİNİZE YARIYACAK BİRKAÇ BİLGİ VE PROGRAM

Fiyat..20 tl

image.png

5 Adet Kanal
Kanal başı 100 video
Kanalınıza özel logo çalışması ve etiket

Fiyat.. 50 tl
image.png

20 Adet Kanal
Kanal başı 70 video

Fiyat..90 tl

Ödemeler ziraat bankası ve akbank

Not: Hizmet İlk 50 kişiye verilecek daha sonra devam edilcektir talebe göre online teslimatlı bir site kurmayı düşünüyorum

Fiyatları indirdik arkadaşlar.

cok pahalı buldum . . . ebookla bunun ne alakası var onuda anlamdım ..veya hangi ebooklar gerek kalmıcak ?

cok pahalı buldum . . . ebookla bunun ne alakası var onuda anlamdım ..veya hangi ebooklar gerek kalmıcak ?

Arkadaşım netür video yüklemeniz hakkındaki ebooklardan bahsediyorum ayrıca etiketli videolar için fiyat uygundur lütfen satışı baltalamayalım

Banada aşırı pahalı geldi .Paket 3 bile çok çabuk yapılabilir .Bence daha makul fiyatlar belirlerseniz satışlarınız daha sağlıklı olabilir .Hayırlı satışlar .

Fiyatlar banada pahalı geldi hocam. Hayırlı satışlar. Mesajım bulunsun düşünebilirim.

2. paketi almak yerine 1. paketten 3 tane alinirsa toplamda 6 kanal ve 600 video 60 tlye gelmis olacak.Sen 5 kanal 500 video icin 70 tl istiyosun.Fiyatlari duzeltmelisin.

Arkadaşım netür video yüklemeniz hakkındaki ebooklardan bahsediyorum ayrıca etiketli videolar için fiyat uygundur lütfen satışı baltalamayalım

baltaladığımız falan yok bu tür sorularla milleti aydınlatıyoruz . bak ne güzel cevap verdin bizi aydınlatın .
demekki saadece kanal ac video at sat değilmiş. para kazanmak bu kadar kolay olsa bende aynısını yapardım :)

Referansida bana yap :D O kadar yardim ettim bak.Yoksa alicaklardi 1. paketinden 3er tane zarara girecektin :D

2. paketi almak yerine 1. paketten 3 tane alinirsa toplamda 6 kanal ve 600 video 60 tlye gelmis olacak.Sen 5 kanal 500 video icin 70 tl istiyosun.Fiyatlari duzeltmelisin.

teşekür ederim yanlışık olmuş

---------- Mesaj saat 23:16:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:09 civarında gönderildi. ----------

baltaladığımız falan yok bu tür sorularla milleti aydınlatıyoruz . bak ne güzel cevap verdin bizi aydınlatın .
demekki saadece kanal ac video at sat değilmiş. para kazanmak bu kadar kolay olsa bende aynısını yapardım :)

olur yanlış anlaşılmalar arkadaşım önemli değil herkes ekmeğinin peşinde

---------- Mesaj saat 23:18:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:16:32 civarında gönderildi. ----------

Banada aşırı pahalı geldi .Paket 3 bile çok çabuk yapılabilir .Bence daha makul fiyatlar belirlerseniz satışlarınız daha sağlıklı olabilir .Hayırlı satışlar .

Arkadaşım video atmak önemli değil yapılırda o kadr etiket giricem sonuçta genede önerin için sağol

---------- Mesaj saat 23:20:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:18:35 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar paketi yaptırmak isteyenler özel msj bırakabilir biraz işim olduğundan dolayı ofline olucam gece girerim

[MENTION=933]adee176[/MENTION] Hocam Sen şunu 15 tl - 30 tl - 45 tl yap ...

teşekkürler guzel bir çalışma olmuş yt kazaç elde edebılırsem ılerde bende dusunebılırım..

Arkadaşlar Artık gereksiz ebooklara para vermenize gerek kalmıcak sizlere sunduğum hizmetle artık kolayca youtube kanal sayınızı arttırabileceksiniz. paket halinde sizlere bu fırsatı sunuyoruz sunacağımız paketler halinde bilen bilmeyen herkes kazancını arttırabilecek Paketlerimiz şu şekildedir

image.png

2 ADET KANAL
KANAL BAŞI 100 VİDEO
BU İŞTE İŞİNİZE YARIYACAK BİRKAÇ BİLGİ VE PROGRAM

Fiyat..20 tl

image.png

5 Adet Kanal
Kanal başı 100 video

Fiyat.. 50 tl
image.png

20 Adet Kanal
Kanal başı 70 video

Fiyat..90 tl

Ödemeler ziraat bankası ve akbank

Not: Hizmet İlk 50 kişiye verilecek daha sonra devam edilcektir talebe göre online teslimatlı bir site kurmayı düşünüyorum

Fiyatları indirdik arkadaşlar.

peki açtığınız kanallar ve kanala bağlı mailler telefon onaylı mı olacak. Ayrıca kanal isimleri ve yükleyeceğiniz videolar uyumlu olacak mı?

tel onaylı açmıyorum eğer kendi telinizli onaylarsanız o ayrı fakat sıfırdan kanal açmamı isterseniz kanalınızın logosu ismi herşeyini videolarla ilgili yapabilirim size bağlı nasıl isterseniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri