[İSTEK] R10 Davetiye :)

Dizici

Yasaklanmış
Merhaba . İyi Forumlar .

Arkadaşlar gün içinde yeterince pc başındayım bilgi alışverişi yapmayı severim zaten ytpara.com'a katılalı çok olmadı ama bir çok kişiye yardımcı oldum kendi bilgilerimle .
R10'a katılmak istiyorum . Elimde bi davetiye yok malesef . Fazla davetiyesi olan bi arkadaş var ise rica etsem yollayabilir mi ? :o

Şimdiden Teşekkürler . :rolleyes:

R10'da davetiye kalktı r10.net en alttaki adresten telefon numarasını arayabilirsiniz. Sanırım üyelik almak için ücretli üyelik satın almak gerekiyor. Detayları telefondan öğrenebilirsiniz.

R10'da davetiye kalktı r10.net en alttaki adresten telefon numarasını arayabilirsiniz. Sanırım üyelik almak için ücretli üyelik satın almak gerekiyor. Detayları telefondan öğrenebilirsiniz.

Hadi ya . Ne kadar mesela ? Bi bilginiz var mı?

Davetiye olayı kalktı geç kaldık. Ben de geçen gün aradım R10 davetiye diye. R10'da biri paylaşmış direk google aramada çıkıyor. Ama geçersiz tabi artık :D

Arkadaslar biz r10 dan buraya geldik (5 yil r10 üyeliginden sonra) siz r10 u istiyorsunuz..R10 daki adaletsizlikleri gördükten sonra buraya geldim.Burayi oraya benzetmemek icin elimizden geleni hep birlikte yapacagimiza inaniyorum..yinede secim sizlerin tabiki..

Arkadaslar biz r10 dan buraya geldik (5 yil r10 üyeliginden sonra) siz r10 u istiyorsunuz..R10 daki adaletsizlikleri gördükten sonra buraya geldim.Burayi oraya benzetmemek icin elimizden geleni hep birlikte yapacagimiza inaniyorum..yinede secim sizlerin tabiki..

aynen hocam bu forumda cok daha yardımserver bir ortam var :)

Günde 15-16 saat pc deyim r10.net muhakkak pcde açikti. ytpara açildi açilali r10 a hiç girmiyorum girmeyede gerek yok ytpara varken

Hocam az ön yargı var sizde . " Seçim sizin felan " . Sadece oraya da girmek istedim merak ettim felan , ytpara.com gün geçtikçe (çok hızlı bi şekilde) gelişiyor bunu hepimiz görüyoruz .

Aynen arkadaslar, burada cok daha samimi bir ortam yaratmaya calisiyoruz.Tabiki bizlerinde hatalari olabilir, hepimiz insaniz , bazen yanlisliklar olabilir , burasi daha yeni bir olusum , bazi olaylar hemen tam istedigimiz gibi olmayabilir ancak el birligiyle bunlarin üstesinden gelecegimize inaniyorum..Burada Admin yada üye arasindada fark olmadigini düsünüyorum , bizler sadece biraz daha organizasyon ve teknik alt yapilari saglayarak sizelere özgür bir düsünce platformu sunmak icin buradayiz..

Düsüncelerinizi paylasmaktan hic bir zaman cekinmeyin..saygilar tekrar..

Hocam az ön yargı var sizde . " Seçim sizin felan " . Sadece oraya da girmek istedim merak ettim felan , ytpara.com gün geçtikçe (çok hızlı bi şekilde) gelişiyor bunu hepimiz görüyoruz .

Hocam size bisey demiyorum, genel bahsettim..Sitem filan olayi da degil yani..Bu arada " ön yargi" kelimesi bir seyi görmeden bilmeden yargilamak degilmiydi , 5 yil diyorum :)

Aynen arkadaslar, burada cok daha samimi bir ortam yaratmaya calisiyoruz.Tabiki bizlerinde hatalari olabilir, hepimiz insaniz , bazen yanlisliklar olabilir , burasi daha yeni bir olusum , bazi olaylar hemen tam istedigimiz gibi olmayabilir ancak el birligiyle bunlarin üstesinden gelecegimize inaniyorum..Burada Admin yada üye arasindada fark olmadigini düsünüyorum , bizler sadece biraz daha organizasyon ve teknik alt yapilari saglayarak sizelere özgür bir düsünce platformu sunmak icin buradayiz..

Düsüncelerinizi paylasmaktan hic bir zaman cekinmeyin..saygilar tekrar..

Ben İnternet ortamında oldugum sürece bu sitede olacagımdan hiç bi şüphe yok . İmzamda da yazıyor " Moderatörlükten Başlayıp Site Sahibi Olacagım..." :D
1-2 Yıl sonra bu sitenin " İlk Üyeleri " diye hitap edilcez diye umuyorum :D

---------- Mesaj saat 12:49:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:48:43 civarında gönderildi. ----------

Hocam size bisey demiyorum, genel bahsettim..Sitem filan olayi da degil yani..Bu arada " ön yargi" kelimesi bir seyi görmeden bilmeden yargilamak degilmiydi , 5 yil diyorum :)

Bak yine yanlış anlaşılma :D Orda ki ön yargı banaydı diye şeettim ben , R10'u bu siteden asla üstün görmüyorum ben şu sitedeki yardımlaşma bilgi paylaşımı açısından ..

Yok sorun degil takiliyorum sana :) ,Aynen dizici, sizler bu platformun yapi direkleri olacaksiniz.1 kac yilada kalmaz..Bu formu birlikte sekillendirecegiz, diktatörlükle degil demokrasiyle yönetilen , bir forum yapacagiz..

R10 kim biz kim once haddimizi bilecez.R10 gibi Turkiyenin temel taslarindan biri olmus en buyuk webmaster sitelerinden biri ile bizim boy olcusmemiz,o kefeye konmamiz bile cok cok anlamsiz ve yersiz.

Bizim burdaki amacimiz dostluk kardeslik ortami yaratarak Youtube kategorisi uzerinde ve ilerdeki gidisata gore net uzerinden para kazanmak icin farkli konularda bilgiler edinmek,bilgi vermek.

Tabiki R10'da hersey dogru durust yurumuyor,yillardir sorunlar oldu tartismalar vs ayri mesele burda olmuyormu burdada olur ve oluyorda.Ve bunlar normal bence,heleki r10'da cunki binlerce kisi var orda ve her insan bir degil.Boyle seyler olmasi gayet normal.Ama sunu diyebilirim,her ne kadar cok dikkat etselerde herseye,bazilarinin sozu geciyor orda o ayri mesele.O kadarda olsun artik :)

Saygilarimla.

Yıllardır bir çok forumda görevli ve üye olarak bulundum ve her yerin ayrı bir güzelliği var bunu bilirim. Birde bildiğim şudur ki her büyük yerin elbette büyük problemleri var. Bugün bahsedilen forum da 2007'den bu yana çok büyük meblalar kazandım ve yüzlerce ticaret yaptım. Elbette bazen hatalar oluyor isteyerek yada istemeyerek lakin yinede dediğim gibi her yerin elbet güzel yanları olduğu gibi kötü yanları da olacaktır. Fakat Şuan için "ytpara" bu dalda Gayet işini bilen ve usta insanlardan oluştuğu için bende herkes gibi burada tuzumun bulunması düşüncesindeyim. Umarım güzel şeylere imza atacağız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri