İsyerinde Yasakli sitelere nasil girerim YARDÍM.

mexis

Kayıtlı Üye
Arkadaslar konu disi ama sizden baska kimse yardim edemez 😉
İsyerinde tum interneti neredeyse kisitladilar WEBSENSE kurdular ne haber okuyabiliyoruz ne youtube hic bisey yok.
Derdim youtuba girmek, dtunnel vtunnel gibi siteler var ama engel koyuyor sadece bir site uzerinden giriyorduk *yasakla.net diye o sitede patlamis, bildiginiz online vpn veren siteler var ise yazabilirmisiniz ?

Yada bu sistemden nasi sizabilirim, bana yardimci olursaniz ne mutlu bana .

Simdiden tesekkurler

iş yerinde yasaklı olmayan bi vpn bul, örneğin purevpn. 1 yıllık satın al, kur gir.

Usta neyi nasil yapicaz bi aciklayiver be , vpn nasi alcaz nereye kurcaz yasaklamadigini nerden bulcaz.

indirip free deniceksin baktın sayfaları açıyor o zaman ücretini öder lisanslı kullanırsın hocam.

Ustalar o sitelere girmiyor iste hic bir dosyayida kurdurmuyorlar yonetici istiyor kurulumlarda ama vpn deneyecegim, su an ornek bi free vpn ip si olan varmi giremde bi deneyim ��

Video felan mı izleyeceksiniz yoksa kanalınızı felan mı kontrol etmek için? VDS deneyebilirsiniz.

websense'yi en iyi ben bilirim desem yalan olur daha iyi bilenler vardır tabiki :) ,ama o illet programdan çok çektim tor'dan girdim bi ara güzeldi tor bağlanmaz oldu sonra,betternet masaüstü sürüm kurdum 1 ay gitti sonra girmedi,şimdi open vpn kurdum free proxy lerden sızıyorum.

Psiphone kur hocam ben oyle yapiyordum ama kimseye soyleme şahsen ben bir kişiye soylemiştim şuan işyerinede 100-200 kişi kullaniyordur :D

İşyerinde program kurma izni veriliyorsa her türlü zaten girilir.Eğer izin yoksa program önerileri işe yaramayacaktır.Bu sebeple portable tarayıcı kurmak zorunda arkadaş.Opera usb işini görecektir.

Program kurma izni veren bilgi işlemci acemi bilgi işlemcidir:)

Hiç bir şekilde giremezsin, websense büyük ihtimal fortigate firewall ile yapmışlar. Bende bilgi işlemim aynı işlemi buradaki kullanıcılara yapıyorum, şunu indir bunu indir diyenler, zaten dosya indirme yetkisi de yok ki bişey indiremez. Sadece IT Departman senin ip ni mac adresini full yetki gurubuna alırsa girersin, onun haricinde telden paylaşım verip kendi netin den acil işlerini halledecen. Katı kurallar yüzünden bizim kullanıcılar da bazen kapris yapıyor ama yönetim öyle istiyor yapacak bişey yok :)

Fortigate bizde de var.Opera usb'yi dener misin büyük ihtimal girecektir.
Hiç bir şekilde giremezsin, websense büyük ihtimal fortigate firewall ile yapmışlar. Bende bilgi işlemim aynı işlemi buradaki kullanıcılara yapıyorum, şunu indir bunu indir diyenler, zaten dosya indirme yetkisi de yok ki bişey indiremez. Sadece IT Departman senin ip ni mac adresini full yetki gurubuna alırsa girersin, onun haricinde telden paylaşım verip kendi netin den acil işlerini halledecen. Katı kurallar yüzünden bizim kullanıcılar da bazen kapris yapıyor ama yönetim öyle istiyor yapacak bişey yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri