itiraz sonucum geldi ama anlamadım

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

hemato

Kayıtlı Üye
Sayın x,

Videonuzun tüm öğelerine dair ticari kullanım haklarınızı doğrulayamadık.
İçeriğinizin tüm öğelerini ticari olarak kullanmak için yetkili olduğunuzu doğrularsanız videolarınızı daha ayrıntılı incelemeyi göz önünde bulunabiliriz. Bunlar, tüm videoları, resimleri, müzikleri, video oyunu görüntülerini ve diğer işitsel ya da görsel öğeleri içermektedir. Daha fazla bilgi edinin
YouTube'un, bir videonun para kazanma özelliğinin etkinleştirilip etkinleştirilmeyeceği konusunda son kararı alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortakları için para kazanma özelliğini devre dışı bırakabileceğini lütfen unutmayın. Tüm videolar Hizmet Şartları'mız ve Topluluk Yönergeleri'mizin kapsamındadır ve bu standartlara uymazlarsa siteden kaldırılabilir.
Lütfen aşağıda istenen ek bilgileri gönderin:

Video performansı gibi çeşitli faktörlerin inceleme süresini etkileyebileceğini unutmayın. Her gönderimi işleme alamayabiliriz ancak bu faktörleri sürekli olarak izleyip önceliği uygun bir şekilde belirliyoruz.
Teşekkür ederiz,
YouTube Ekibi

nasıl oluyor anlamadım videoda sadece ben varım bide bizim evin duvarı :)

ne yapmam gerekiyor video ismi Channel Trailer dı.

video 1 kere ünleme düştümü çok zor eski haline çevirmek,bende 1 tane kanal var 300 küsür organik aboneli ve videoları youtube de kimsede yok mesela-bundan 3 hafta önce videonun 1 i ünleme düştü..
ve ardından attığım hiç bir video dolar yanmadı,videolar youtubede olmadığı halde..

bende aldım kanalı partner yaptım,şimdi hepsi dolar yanıyor..

yani son çare kanalını partner yap .

video 1 kere ünleme düştümü çok zor eski haline çevirmek,bende 1 tane kanal var 300 küsür organik aboneli ve videoları youtube de kimsede yok mesela-bundan 3 hafta önce videonun 1 i ünleme düştü..
ve ardından attığım hiç bir video dolar yanmadı,videolar youtubede olmadığı halde..

bende aldım kanalı partner yaptım,şimdi hepsi dolar yanıyor..

yani son çare kanalını partner yap .

kafaya koydum ben kanalı $ yaktıracam 20.600 abone

bir tane daha video çek, yüzün görünür şekilde "video bana aittir, bu videoyu da kanıt diye gönderiyorum." tarzı bir konuşma yap, iki videoyu da beraber gönder...

bir tane daha video çek, yüzün görünür şekilde "video bana aittir, bu videoyu da kanıt diye gönderiyorum." tarzı bir konuşma yap, iki videoyu da beraber gönder...

nerden göndericem kardeş para kazanma yerinden itiraz edemiyorum
birde türkçe yazıyorum itirazları problem olurmu ?

nerden göndericem kardeş para kazanma yerinden itiraz edemiyorum
birde türkçe yazıyorum itirazları problem olurmu ?

Türkçe yazarak işlemleri yavaşlatır hatta belki de olumsuzlaştırırsınız. Basit bir dille translate yardımıyla ingilizce yazın. Ek olarak yeni bir video ekleyin kendinize ait mesela odanızı.. Tekrar ünlem çıkınca kanıt kısmına

"Kendi odama ait bir videodur. Kanıt olarak aşağıda odamın fotoğraflarını gönderiyorum lütfen kontrol ediniz..."

farklı açıdan resim linki
farklı açıdan 2. resim linki

bu şekilde ingilizce gönderin, 1-2 güne açılır dolar ama kanalınız kara listeye düşmüş o video dolar yansa bile diğer videolar gene ünleme düşecektir.

arkadaşlar beklememmi gerekiyor yada bunlara tekrar cevabı nerden atıcam .?
yada hiç uğraşmayıp quiz e mi geçeyim ?

hesapta telif-topluluk gibi bir uyarı yoksa hiç kasma geç sağlam bir partnere

en son gönderdikleri formun resmini printleyip atabilirmisin?
çunku aynısı banada olmuştu. ve ek formda birkaç inputu gizliyorlar submit yapamıyorsun. seninkidemi öyle acaba merak ettim.

kardeşim neden hala adsense diye ısrar ediyorsunuz ki.özgün iseniz buzzmyvideos'a başvurun adamlarda türkçe destek var videolarınız sizinse content id'ye kaydınızı alıyorlar videolarınız kopyalansa bile 3.taraf ile para kazanmanız korunuyor.kanalınız spam gibi şeylerden kapanıyorsa (özgün kanalımda yaşanmıştı bi ara) youtube ile iletişime geçip sizin haklarınızı koruyorlar.adsensede bu saydıklarımın hiçbirisi yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri